- Konu Sahibi Goodbyemylover
O senden hoşlanıyor sen de ilgi görmekten, yoksa bir diyalog devam etmez kendimizi kandırmayalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum.
o zaman ben kullanırım ilgisini, iş ciddiye binince tekmeyi basarım. böyle yapmak istemiyorum ama birden bire biri de nasıl silinir ki?
zaten evlilik mevzuları açılmadı tabi de, bana böyle aniden hoşlandığını sevdiğini falan söyleyince insan korkuyor. daha ne oldu da bunları söylüyor ki bana? beni cidden rahatsız ediyor bu ve ben kimseye umut da vermek istemem egomu başkalarından üstün tutmuyorum , tam tersi hem kendime hem ona nasıl yardım edebilirim diye açtım konuyu. diyebilirsiniz altı üstü sanal, sil her şeyi yazma hiç. o zaman ben onun kafasında nasıl bir izlenim bırakıcam? biri bana öyle yapsa cidden saygısız olduğunu düşünürdüm. sanırım siz diyorsunuz ki ortada fol yok yumurta yok. oluruna bırakın gitsin mi?Nette her iltifat eden, arkadaşlıktan fazlasını isteyen erkek evlenmeyi düşünseydi...
Hele söz konusu farklı ülke, farklı kültür, farklı dildeki bir adamsa, bunu düşündüğünüzü duysa şaşırır.
Arkadaşlıktan fazlasından kastı işin ciddiye binmesi anlamına mı geliyor?
Her türlü fiziksel yakınlık arkadaşlıktan fazlasıdır.
Nette tanımadığınız biriyle yazışırken arkadaşlıktan fazlasını istemeyi evliliğe gidebilecek bir yol olarak görmeniz şaşırtıcı...
Hele ilgisini kullanıp ümit vermekten korktuğunuzu yazmanız...
Nette iltifat yazmak çok mu zor, aylarca yazışmadığınızda uslu uslu sizi mi bekledi, neyi kullanmış olacaksınız?
Asıl siz onu tanımak ve arkadaşlıktan fazlası olsun istiyorsunuz, o nedenle sizi tanımadan bunları söylemesine güvenemiyor, ona bu kadar iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama çocuğun durumu ortada maalesef.
Çok iyi niyetli bir kıza benziyorsunuz, lütfen dikkatli okuyun, dikkatli olun ona ümit vermeyeyim derken kendiniz umutlanıp üzülmeyin...
zaten evlilik mevzuları açılmadı tabi de, bana böyle aniden hoşlandığını sevdiğini falan söyleyince insan korkuyor. daha ne oldu da bunları söylüyor ki bana? beni cidden rahatsız ediyor bu ve ben kimseye umut da vermek istemem egomu başkalarından üstün tutmuyorum , tam tersi hem kendime hem ona nasıl yardım edebilirim diye açtım konuyu. diyebilirsiniz altı üstü sanal, sil her şeyi yazma hiç. o zaman ben onun kafasında nasıl bir izlenim bırakıcam? biri bana öyle yapsa cidden saygısız olduğunu düşünürdüm. sanırım siz diyorsunuz ki ortada fol yok yumurta yok. oluruna bırakın gitsin mi?
gördüm resmini. öyle kliplerdeki siyahiler gibi değil tabi, sıradan biri. zaten hepsini birbirine benzetiyorum :)resmini gördünüz mü yakışıklımı ya siyahi falan ovvv![]()
o kısmıyla ilgilenmiyorum malesef :dYalniz siyahilerin iyi taraflari da varmış. Öyle diyolla.
(E biri bunu da soylemeliydi)
aslına bakarsanız tanışsak bile beraber olacağımızdan emin değilim ben. ama şu konuda haklısınız hani hoş sohbet, derdimi paylaşıyorum falan, keşke öbür gözle baktığını hissettirmeseydi. neden erkeklerle dost olunamıyor ki anlamıyorum. ama haklısınız ben yine kendimi kabuğuma çekeyim. :/Kendinizi yanlış ifade etmişsiniz konuyu açarken...
Sanki o size aşık da siz oralı olmadığınız halde oyalıyorsunuz gibi, seçici biri olduğunuzu, onun çok istekliyken sizin tereddütlü olduğunuzu yazmışsınız,o nedenle derdiniz anlaşılamamış.
Oysa o sizinle yaptığı konuşmaları başkalarıyla da yapıyor yani eğer biri birine ümit veriyorsa o siz değilsiniz...
Siz egonuzu yükseltmek için değil ondan etkilendiğiniz için devam etmek istiyorsunuz sohbetinize...
Konunuz şöyle olmalıydı...
Siz sizi tanımadan bunları söylediği için rahatsızsınız,bir yandan da etkileniyorsunuz, işler yolunda gitse tanışsanız, anlaşsanız onunla evlenmek istersiniz...
Oysa o sizinle yüz yüze tanışmadan, güvenmeden, güveninizi kazanmadan arkadaşlıktan fazlasını isteyerek sanalda herkesle bu muhabbeti yaptığını ispat etmiş.
Siz onu silip engelleseniz ona ayıp olmayacak, en fazla "deli midir nedir ne oldu şimdi" der, yani yıkılmayacak, başkalarıyla sohbete devam edecek ama siz üzülürsünüz...
Oluruna bırakın gitsin diyemeyeceğim çünkü bu sohbetin sonunda biri zarar görecekse duygusal manada, bu siz olacaksınız çünkü derin anlamlar yüklüyorsunuz onun iltifatlarına...
Fazlasıyla iyi niyetli ve duygusalsınız öyle olmasa muhabbet başka yere kayarsa konuyu değiştirip devam edin diyeceğim ama şu halde iletişimi kesmeniz en doğrusu... Sizin için...
Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.
20 yaşındayım hayır inanmıyorum tabi ki zaten ben o gözle bakmıyorum ve o bana öyle bakıyr diye rahatsız oluyorum. cidden dediğin gibi yani site seviyeli de ister site sanal olsun ister realde olsun ben çok mu şanssızım bana hep böyleleri geliyor?Ya canim Allahini seversen bu siteleri herkes biliyor sen ister resmini bile koyma bu sapik yilisik erkekler kiz profili gordu mu hmn mesaj atmaya basliyor. Ilk sorduklari soru da nedense 'sevgilin var mi?' Oluyor. Senden hoslandigi falan yok bu insanin kac yasindasin bilmiyorum ama boyle bir iki hoslaniyorum dedi diye seni gormemis olan bi insanin gerçekten sana asik olduguna inanabiliyor musun?
20 yaşındayım hayır inanmıyorum tabi ki zaten ben o gözle bakmıyorum ve o bana öyle bakıyr diye rahatsız oluyorum. cidden dediğin gibi yani site seviyeli de ister site sanal olsun ister realde olsun ben çok mu şanssızım bana hep böyleleri geliyor?
aynen ben de öyleyim ne yalan söyleyeyim. bu yüzden sevgilim hiç olmadı hepsi daha tanışmadan atlıyorlar sanal yada real olsun ya bana denk geliyo bilmiyorum. arkadaş olmak da imkansız neredeyse, hep obur turlu bakıyorlar sanki. ben hiç aşık olmuyorum, aşık olunacak erkek hiç tanımadım. öyle sohbetlik tanıdım, ama onlar da bu olaydaki gibi hep geri tepiyorlar. beni de ulaşılmaz ve kendini beğenmiş seçici görüyorlar ama en doğrusu öyle bence. ben de hiç yılışık sözleri sevmem ve hiç söylemedim ben anama babama bile sevgi sözleri kullanmaktan aciz bir insanım. ne yazdıysan tıpkı kendimi gördüm cümlesi cümlesineSen 20 yasindaymissin. Ben 24 yasindayim ve boyleleriyle 100lerce kez karsilastim. Benim en nefret ettigim sey erkeklerin bana karsi yilisik davranmasi. Bu yuzden buna asla izin vermem, biraz yilistiklarini hissettigim an direk ne dusunuyosam soyler terslerim. iste genelde beni cok ulasilmaz gorurler ama aslinda yilisik olmadigimdan ve mantikli bi kiz oldugumdan. Ha bu yuzden 24yildir yalniz dogru insani bekliyorum orasi ayri :)
Sen de istiyorsun cok bariz.Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.