Benim de yanımda can ciğer dostum yok, sevgilim yok. Amaaaaa evde kedim var, canım o benimİçimdeki sevgi boşluğunu onunla dolduruyorum ve sokakta baktığım diğer kedilerle Sen de bir evcil hayvan edin, çok yararlı olur Mesela yavru kedi sahiplen
Benim de yanımda can ciğer dostum yok, sevgilim yok. Amaaaaa evde kedim var, canım o benimİçimdeki sevgi boşluğunu onunla dolduruyorum ve sokakta baktığım diğer kedilerle Sen de bir evcil hayvan edin, çok yararlı olur Mesela yavru kedi sahiplen
bunu da deniyorum hayvanları çok severim ama insanın ailesinde de problemler olunca pek mümkün olmuyo bunlar ama yine de insanın derdini paylaşacağı bir dostun bir sevgilinin yerini tutamıyo işte
Aynen katılıyorum:13: hayvanlar insanlar gibi stres vermediği gibi, bütün negatif yükünü de alıyorlar.
Birzamanlar aynı cumleleri hatta daha ağırlarını kuruyordum ben..
Ne ailem bana yetiyordu , ne ben onlara , nede ben kendime ..
Dipsiz bir kuyuda gbydim , sureklı kendıme Niye Dunyaya geldık dıye sorardım
Üniversiteyi kazanamadıgım ılk yıldı , iş yoktu , para yoktu , çevremde yoktu .. falan filan ..
Sonra Aniden Annemi kaybettim..
Aslında Bana yetebilen bir ailem oldugunu fark ettım ama cok acı oldu ..
Sonra sağlımızı kaybettık , aslında kendımıze yetebıldıgımızı fark ettım buda cok sancılı bir dönem oldu ..
Sonra Üniversiteyi hiç çalışmadan kazanabildiğimi gördüm ..
Çevre denen olayın tamamen kişiye bağlı oldugunu anladım..
Sonra İşe başladım , Kapıların birbir açıldıgına şahit oldum .. para kazanmayı öğrendim..
Şimdi tekrar işsizim :))
Ama artık Umutsuz değilim ..
Umut olmazsa İnsanda olmaz ..
İnsan neolursa olsun Şükretmeyi ve umudunu korumayı bilmeli..
Yoksa başına cok ciddi imtihanlar geliyor .. Kötününde kötüsünü görüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?