Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
umut hep benimle.. en zor anlarımda hep onu hayal ettim onu düşündüm ışık oldu bana.. şimdi de gitgide büyüyor varlığıyla gökkuşağının rengini saçıyor hayatıma..henüz hiç görmedim ama Allahım temmuzda kuvuşturacak inşallah umuduma. umut,benim oğlum....
....ben bunu bir yerde okuduğuma o kadar emindim ki!hatta takıldı aklıma şimdi adını çıkarmaya çalışıyom,yerli biri olduğundan bilem emindim...şimdi şüpheye düştüm,kısadevre oluştu kafamda hay allah...tesadüfen bulursam paylaşırım sizinle,demek insan insana nası benzerse düşüce de düşünceye benzermiş...o halde düşüncenizin çok hoş ve özlü olduğunu belirtmek istiyorum.
....ben bunu bir yerde okuduğuma o kadar emindim ki!hatta takıldı aklıma şimdi adını çıkarmaya çalışıyom,yerli biri olduğundan bilem emindim...şimdi şüpheye düştüm,kısadevre oluştu kafamda hay allah...tesadüfen bulursam paylaşırım sizinle,demek insan insana nası benzerse düşüce de düşünceye benzermiş...o halde düşüncenizin çok hoş ve özlü olduğunu belirtmek istiyorum.