Umut

merhaba azracım öncelikle umudunu yitirimemeli ve herşeyin hayırlısını istemelisin biz bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz belki sakat bir çocuğumuz olacak belki hayırsız bir çocuğumuz olacak Rabbim o yüzden şimdi vermiyorda olabilir biliyorum bu tedaviler çok zor beklemek sabretmek daha da zor bende yaşadığım için biliyorum ama ne yapalım sabredicez benimden bir ay önce tüp bebekle hamile kalan bir tanıdığım vardı geçen gün öğrendim bebeği karnında ölmüş kürtaj oldu şimdi tedavisine 6 ay kadar ara vermek zorundaymış kürtaj olduğu için onun işi daha da zor tam hamileyim derken kaybetti birde üzerine kürtaj oldu ben yinede herşeyin hayırlısı diyorum seninde üzülmemeni istiyorum sevgilerimle

ne olacak böyle ömrüm hep aglamakla beklemeklemi gececek kendimi kandirmktan yoruldum artik sasirdim ne yapsam elimdende birsey gelmiyor su gunlerde iyce doluyum elim kolum bagli öylece oturuyorum

Az-Ra cıgım uzun zamandır gelemiyorum işler güçler falan, ama buarada senin umutla ilgili yazdıklarına bir yorum yapmadan yatamadım. Ne güzel yazmışsın. Umut olmazsa hiç birimiz burada birbirimizi dinleyemeyiz değil mi? Umutlarını hiç kaynetmemen dilegiyle,
Sevgiler

arkdşlar beni niye yanınııza aalmıyorsunuz, benimde derdim aynen sizinki gibi bebeğim olmuyooo, tüp bebek yaptırdım fakat olmadı 2.nciyi deneyeceğim nasipse inşallah eylüülde fakat ümidim bazen yokoluyoor çünküü tek yumurta embriyo oldu 6 yumurtam toplndı yine az olacak diye korkuyorum bana aynı sorunu olupta hamile kalan varsa biraz ümit verirmisiniiz tşk herkese Yüce Allahım nasip etsin inşallah...

arkdşlar beni niye yanınııza aalmıyorsunuz, benimde derdim aynen sizinki gibi bebeğim olmuyooo, tüp bebek yaptırdım fakat olmadı 2.nciyi deneyeceğim nasipse inşallah eylüülde fakat ümidim bazen yokoluyoor çünküü tek yumurta embriyo oldu 6 yumurtam toplndı yine az olacak diye korkuyorum bana aynı sorunu olupta hamile kalan varsa biraz ümit verirmisiniiz tşk herkese Yüce Allahım nasip etsin inşallah...

hayatım öncelikle umut etmek zorundasın eger umudum yok dersen bu işten vazgeç bari hormonların rahat etsin lütfen umutlu ol hayı röyle olmayacak göreceksin herşey çok güzel olacak ama şunuı unutma hepimiz 1 yumurta ve 1 sperm ile olmadık mı allah bizi böyle yaratmadı mı lütfen o yuzden önce kendini motive et olur mu ????????? ayrıca tup bebegi hangi merkezde yaptıracaksın?Şeniz

srvgili meruşe,
Seni neden aramıza almayalım olur mu hiç oyle şey.Ben de ilk girdiğimde boyle dusunmustum:).Bir kere tek yumurta embriyo sansın az oldugunu gostermez. 2 tane kalitesiz embriyodansa 1 tane kaliteli embriyo cooook daha iyidir.Ayrıca avrupada olsan ne yapacaktın orada cogul gebelik olur diye butun kaliteli embriyoların dondurup 1 tanesini yerleştiriyorlar.Bence kaliteli bir embriyo elde edebiliyorsan op başına koy vede uzulme.Cogu insan bu sansa bile nail olamıyo.O bir embriyo icin herseyini vermeye hazır.Bence moralini yuksek tutup o tek embriyona guvenirsen olur.Kız bebekler hassastır ha bi hissederse onu yetersiz gordugunu kuser allah korusun:)

Merhaba gülse sakıncası yoksa sizdeki sıkıntı neydi ogrenebilir miyim.Umutlarıma umut eklemek için soruyorum:)
Kusura bakmayın biraz geç cevaplıyorum pek girmemiştim siteye,benim kanallarımdan bir tanesi tamamen kapalıymış güya:uhm:bizde çok uğraştık 3kere rahim filmi çektirdim bazısının dediğine göre kesinlikle normal yoldan hamile kalamıyordum aşılama olmam gerekiyormuş,ama Allahıma çok şükürki ikisinidede normal yolla hamile kaldım.Sonrasında açıklamaları bu rahim filmi işlemi sonrasında bazı kanallar açılabiliyormuş.Allah'tan ümit kesilmez kızlar o çok büyük hiç umudunuzu yitirmeyin azimli olun, annelik duygusunu isteyen herkez yaşasın hepiniz muradınıza erer burda bizlerle paylaşırsınız umarım:1hug:Sevgilerle

UMUT

Bir gün tanrı duyguları yaratmış ama bakmış ki bunlar çok yoğun ve güçlü şeyler ve de insanlar bu duygulara hazır görünmüyor. Tutmuş hepsini bir kutuya koymuş ve bir meleğine emanet etmiş. Bu kutuyu ona söyleyinceye kadar açmamasını hatta aralayıp bakmamasını tembihlemiş.
Günün birinde bu meleğin dünyaya inmesi gerekmiş. Öykü bu ya kutuyu yanında götürmemek için bir başka meleğe teslim etmiş ve ona sakın açmamasını yoksa Tanrı'nın onlara kızacağını anlatmış...
Ancak bu melek, kutunun içerisindekileri çok merak etmiş. Biraz aralayıp baksa hiçbir zararın gelmiyeceğini düşünmüş ve kutuyu aralamış. O kutuyu aralar aralamaz duygular birden kutudan fırlamış ve birer birer dünyaya dökülmeye başlamış.

Dünyada insanların değiştiğini, birbirini sevmeye, nefret etmeye, öldürmeye , yüceltmeye başladığını gören ilk melek apar topar dünyadan ayrılmış ve duyguların neredeyse tamamının kutudan çıktığını görünce, kutuyu teslim ettiği meleğin elinden hışımla almış kapatmış.... Ancak kutuda bir tek duygu sıkışıp kalmış, yarısı içerde yarısı dünyada... İşte o duygu UMUT muş. Tüm duygular vaktinden önce dünyaya inmiş ama umudun sadece yarısı inebilmiş. Yani aceleci bir melek yüzünden umut, dünyada hep bir varmış bir yokmuş....

.....ve bu UMUT benim için de hep bir hep var bir yok.mesela bugün yok.dün vardı.yarında olacak belki olmayacak.artık yoruldum bugün moralim bozuk.

benim yasadigim hisleri cok iyi anlatan bir hikaye olmus...

Back
X