delüüüüüüüüü sabah sabah ferdi gelmiş aklına:roflol:bende yagmura bayılırım.hatta kızım olsa yagmur koyardım ama abimin kızçesi yagmur:)))günaydın güzeller dışarıda harika bir yağmur var hasta olmayacağımı bilsem çıkar ıslanırdım sempatiksalakcinniseverim yağmurlu havada dolaşmayı..birde bu ayda yağmur yağdımmı aklıma ferdinin nisan yağmuru şarkısı düşüyor :)) neyse sabah sabah delirdim yine :))) şimdilik kaçtım belkim uyuklarım biraz..öpüldünüz kocaman
canım benim inşallah...canım sagol ya minik epey büyüdü inş saglıklıdırda ikili testi yaptırcam haftaya gidipte umarım oda ii çıkar sen hangi haftada yaptırmıştın ikilitesti canım?? haa bide bende seni ve diger kızlarıda özledim muhabeettleriii
sende saol bitanem rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı da nasip eder canım
canım geçmiş olsun bak kendin araştımışsın fazla acılı olmayacak inş üzme kendini tatlım sonrada gelsin bebelerrrrr:ecrin_bebek: inşşş
datlum bende seni çok özledim öpüyorum senide opuyorumnanaktan
hayırlı günler sanada nuruncum öptm
kızz ebroşşşşşşşşşşşş sen hiç ugramamışsınnnn nerelerdesinnalsanaalsanasmile gelde anlat bakemohaoldumsmile yoksa kocişlenaklinialirimsmile adette bitti nede olsakaydirigubbakcemile3 çalışmalar başlamıştırr deelmmiii
bersum senide özledim datlum sende yoksun hiç Şeniz
inş senin testlerde iyi çıkıcak canım..Allahım minişinide seni de korusun...çok öptüm gökçem.opuyorumnanaktan
ayy kıyamam yaaa kendimi okudum sankimmafoldumbenboyun tutulmasını benden iyi kimse bilemez heralde seni çok iyi anlıyom cnm arkadasım ya.çok geçmiş olsun.ama benden tavsiye sakın ovma ovdurma eşine falan da...kremlen bi güzel bide kas gevşeticini iç ani hareketler yapma cnm benimŞenizselam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah.ben dünden beri çok fenayım boynum tutuldu yine hareket edemiyorum .dün hiç oturamadım pc başına bugünde selam veriyim dedim.
tek tek yazamıycam kusura bakmayın hepinizi öpüyorum..
gökcem adet bitti ama boynum böyle hiçbişey yapamıyom yani ...
zeynim seninde gözünaydın canım herşey yolundaymış şükürler olsun..
ben kaçtım görüşmek üzere güzeller..
slm kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bugün aşılamanın 23.günü test yapmadım yaşadığımız yer çok küçük ve 2tane eczane var ve bize çok uzak 2side hastanenin yanında dr 1hafta 10gün geçsin öyle gel dedi kan tahlilide yapılmıyo daha adetim 4gün geçti bugün sol kasığım çok ağrıyo ve belim acaba kistmi oldu çok korkuyorum mafoldumben
prensesimm stres yapma bebişim ya..sabret inşş hamileindir canım benim dualarım seninle..inş güzel haberler ver bize:Saruboceq:
kıslarr işten geldim..ayy iki gündür başım çatlıyo kızlar yaa.karnım agrıyo bide hep
sanırım baş agrım film stresinden...dün gece tansiyonum yükseldi ölçtüm de