"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hadi bakalım cnm allah söyletmiştir bu ay bütün kızlar hamiş kalıropuyorumnanaktan

inşallah cnm sendende bu güzel haberi alırız en kısa zamanda :))

slm kızlar nsılsınız?hepinize iyi bir hafta diliyorum...........kaydirigubbakcemile2

kızlaar hepinizin bilgisatarı bozuldu herhalde nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar MÜJDE test yaptım ÇıFT ÇıZGı YANı HAMıLEYıM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERıNSUCUM kalbin temizmiş

slm hanımlarr güzel bi gün geçirin inşşş bende ders çalışıcam birazdan
ske cim gözün aydın saglıkla kucakla inş minigini canım test yaptın demek kan testi yaptırdın mı? hayırlı olsun tekrardan:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş

cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun benim kafam karıştı ama sen daha yeni iğne olmadınmı tatlım şaşırdım kaldım o zaman öncesindemi hamiş kaldınki sen acepp

gökçe cnm idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı.iyi dileklerin için sağol cnm

cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun benim kafam karıştı ama sen daha yeni iğne olmadınmı tatlım şaşırdım kaldım o zaman öncesindemi hamiş kaldınki sen acepp

cnm sağol.iğneyi olalı 5 gün oldu ve doktor ilişki önerdi ve çarşamba gel bakalımdedi belli olurmuş,ben yarını bekleyemedim ve test yaptı pozitifti.
tam anlamıyla sevinemiyorum bile çokk şaşkınım bende

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah .
benim misafirlrim var yatılı çok uğruyamıyorum.
ske canım şaşırdım valla daha yeni iğne olmuştun nasıl oluyo hamişlik ?yanlış anlama beni ama iğnenin etkisi olmasın .bukadar kısa zamanda mucize yani.tebrik ederim çok sevindim senin adına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…