derincim geldi demek reglen neyse Insallah cok yakinda canim.
tatlim tamam haberleri senden alicagiz hastaneden canli yayin:))
tatlim ya su an ben de regleyim birkac gune artik bitecegini umuyorum. haber veririm. ayetelkursu mu okunucak yazmamissin?
günaydın hanımlarr
derinim ben makbuş için okudum 20 tane rabbim kabul etsin inş
makbuşum rabbim kolay dogumlar nasip etsin inş saglıkla dünyaya gelir minik yegenimiz
kızlar bende kaç gündür şişliklerden mahvoldum ayaklarım ellerim bacaklarım şişip duruyo yürümekte zorlanıyorum vucudum su topluyomuş zaten enfeksiyonda çıkmıştı galiba tam geçmedi haftaya gitcem dr a umarım geçer neyse kib öptm herkesi
makbuşumuz için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20
samyeli----------50
canlarım makbuş için okumak isteyen bildirsin hemen ekliyim listeye..313 e ulaşırsa çok daha iyi olur ama ne kadar okunursada kardır kıslar...şimdiden Allah razı olsun...makbuşum adetli oldugum için ben okuyamıyom canım biliyosun( ama hep gönlümden dua ediyorum bunu bil...
evet tatlım nasıl heyecanlıyım bilemezsin nasılda geçti 9 ay :)))Allah senden razı olsun sayenizde çok rahatlıyorumŞenizmakberim tatlım yarın sabah doğumdasın allahın izniyle haberini alıcaz inşallah rabbim yardımcın olsun bitanemmm
kizlar merhaba ben bugun buraya geldim iki uc mesaj yazdim ama hicbiri gozukmuyor simdi hicbir sey anlamadim yazip yolladigima eminim oysaki(
makbercim sana yazmistim yarinin cok guzel gececigini dusun hic korkma Omurumuze soyle uzun yoluculugun sonunda odul var : anne sutuuuuuuuuuu yazmistim:))
canım sitede sorun vardı yazılan mesajlar silinmiş..inşallah dediğiniz gibi çok güzel ve sorunsuz geçer..duan içinde Allah razı olsun canım Rabbim hepinize bu günleri göstersin inşallah..sizlerde benim dualarımda olucaksınız.doğumdan çıkar çıkmaz derine haber vericem yazar size artıkŞenizsaglikla huzurla cok kolay bir dogumla gelsin minnosumuz Insallah.
derincim reglem bitti ben de okuyacagim makber icin fazla oluyorsa yasin okumak isterim de yazmistim. hatta birazdan okuyacagim.
makbercim kocaman sevgiler sana ve Omur prensese, yarin guzel haberlerini bekliyoruz. hic korkma cok cesur ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?