"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ağlama çok yoruyo kendini ama biraz dikkatli olması gerek .kaynanasıda yardımcı olmuyo .ufff bi insanlar niye böyle anlayışsızki...

yellowcugum bende burdayım hayırdır ne sıkıntın var cnm benım
sagol ebrarım hosgeldın cnm benım gectı sıkıntım kavustum sızlere:roflol:

iki dk kayboldum kızz toplandınız hemen,ya ağlamaya ne olmuş bebek yerleştiği için olmaz mı o kızlar panik yapmayın makbuş ulaşamadın mı cnm sen ona

yellowcum kahverengi akıntısı varmış ağlamanın.gerçi kırmızıya dönüşmediği sürece problem yok .inşallah yerleşmedir yaa

kız ne yapsın kayınvalide anlayışsız insan hamile birine bu kadar yüklenir mi yaa
günahtır,kızı o kadar yoruyor hiç mi vicdan yok
ağlamacım okursan kusura bakmacnm kızıyorum ama hakikaten vicdansızz yaniii

ayaygı ıyı bacım ama uslanmaz benımkı yrn mac varmıs yıne neyaparsan yap dedım vallah delı edıyo bazen benı

cnm şimdiye kadar ağlama hiç kahve rengi akıntım oldu dememişti hatırladığım kadarıyla
yerleşmedir büyük ihtimal o (inş) birde çok yoruluyor ya hamilelikte
normal bi insan bile iş yapınca beli ağrıyor hamiş o ağrıması çok doğal inş kısa zamnda atlatır bunlarıda tadını çıkarır hamişliğin

richim bunlar hep aynı benimkinin iki dizindede menüsküs yırtığı var yine yapıyo .onada diyorum bigün kucakta getircekler seni diye.ama anlamazlar işte..
yellowcum valla öyle insan biraz anlayışlı olmalı allah yardımcısı olsun valla

ebrarcım yerleşme deyince aklıma geldi bu kızın bebişi zaten çok küçük takviminde bile 1 hafta 8 gün yazıyor inşallah yerleşmedir yaa :(((
riçim ben sanada davet yolladım canım gelmesi lazım
neyse kaçtım ben

kız ebrarcıgım nasıl alısverıs yapıyon ya kıskandım senı benım puanım hıcbısıye yetmıyo sırrı varmı bacım:dance:

valla inşallah hayırlısıyla ağlama ve yanlız atlatırlar bugünleri moralim bozuluyo böyle haberler alınca .bazı şeyleri yaşayınca duygularını anlıyabiliyosun.ama inşllah bişey olmuycak..

slm kızlar ben geldim
delü ebroşş ne kızıyon vuruyon bana ahan geldim işte kociş pc deydi anca kaptım
ya aglamaya nolmuş hayırdır inşş kanaması varmış yaa allah korusun bebegini inşş bişey olmaz inşş

Back
X