"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar kardeşime msj attırdım aglamaya bana cvp yazmış çok az gelmiş şimdi yokmuş ağrısıda gitmiş o yerleşme yaşamamış inşallah yerleşmedir diyor yarın doktora gidicekmiş hepinizede selamı var
ohh iyiya sevindim valla çok şükür inşallah sorun olmaz bidaha yaşamaz yani..
haber verdiğin için saol makbuşum..
h.b canim tsk..canim bende ´bebek icin ugrasanlardanim 15 aylik evliyim e yaklasik 1 senedir istiyorum ama nasip olmadi bir turlu oyle canim ya iste
canım inşallah enkısa zamanda olur .daha yeni sayılır çok kafana takma rahat ol inşallah olucak canım
bir senelik evliyim istiyorum hiç korunmadım.ama ilk defa 5 gun gecti neden bilmiyorum

canım hayırlısı olsun mevsimsel birşey olabilir .sen yinede doktora bi gözük canım..

ayy makbuşum sevindim yaa inşş bişeycik olmaz aglamanın bebişine inşşşşşs sen nasılsın
richim bak bakem hediyeni begenecen mi canımmm:))))))

gamzelim hoşgeldin canım aramıza Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah

coooook hos buldum canim benimle ilgilendiniz icin herkese cok teskkur ederim...aminnnnnn ins rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ins kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim

ay gökcem cok sımardım vallah:asigim:cok sagolcnm hedıye için bıde cok duygulandım:çok üzgünüm:

kızlar ferdi tayfuru izliyomusunuz ?tan var orda hastayım ona yani sesine .şimdide sanmaki yaşıyorumu söylüyo .offf efkarlandım haaa

gamzelim bizim topic böyledir canım herkes gelir ve memnun olur .inşallah herzaman gelirsin aramıza .

ne demek richim yaa baktım yok onlardan gönderem dedim canımsın duygulandırdım mı seni ay kıyamam sana bennnnn
gamzelim canım 1 yıl normal bi süre olarak degerlendirilir ama uzarsa süre kontrole git yada gittinmi canım

ne demek richim yaa baktım yok onlardan gönderem dedim canımsın duygulandırdım mı seni ay kıyamam sana bennnnn
gamzelim canım 1 yıl normal bi süre olarak degerlendirilir ama uzarsa süre kontrole git yada gittinmi canım

yok canim gitmedim oluruna biraktik bakalim biraz daha beklemek istiyorum hayirlisi olsun

ayy canim evet topic cok guzelmis cok cana yakin insanlarsiniz sizleri tanidigima cok memnun oldum her zamn burdayim artik benden kurtulus yokk

canım herzaman gel tabi bende memnun oldum seni tanıdığıma .bizi bizden iyi kimse anlamaz oyüzden burası çok özel ..opuyorumnanaktan

Back
X