gökcecim aslinda giresunluyum ama samsunda oturuyodum ondan sehri öle yazdim ilk evlendigimde korunmak icin ilac almaya doktora gitmistim bana bebk istediginde önce muayene olmalisin demisti.bende randevu aldim gelecek hafta gidicem.insaallah bir sorun olmaz
ya ben de ona şaştım şimdi ben 11+3 iken yaptırdım seninki erken yapılmış benimkini neden bukadar geç yaptılar dicem ama doktorum benimkini belki kendi düşer diye beklemişti ondan heralde gerçi doğumda 2 hafta geri olduğumuzu öğrendik demekki o zaman 9+3 imiş ama yine çok geç seninkine göre neyse opt canım
bende öptüm canım bebek ne kadar büyürse o kadar riskli olur demişti benim dr o yüzden hemen aldı kendiliğinden düşmesini beklemedik neyse canım kendine iyi bak görüşürüzz
güle güle senacım kib öptüm canım görüşmek üzreeee
ne demek ebroşum senin için puanlar feda olsun sen alamazsan ben alırım arkadaşma aşkk olsun :)
güle güle sanada eylülcüm kib öptüm
ylnzcım canım inş dr da herşey normal çıkar kendine dikkat et stresten uzak ol kendini üşütme bol bol çalış yumurtlama zamanlarında canım:)
semoşum daha gelmedi kocişim ya henüz sınavları bitmedi bitince gelir inşş yaa dua etki güzel geçsin emi datlumm
ylnzcım bende o simi bırakmayı düşünüyom yaa bakalım kısmet olurda inş bırakırızz
amin semoşum inşş canım arada böle ugra girersende çagrı at gelem konuşalım bütün gün annemlerde yalnızım zaten ok bacım hadi kaçar bennnnopuyorumnanaktan
ylnzcım sende gel buraya canım uğra kib öptüms enide