• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

walla hamilelikte oluyor diyorlar ben de sanki sekiznci haftada farketmistim ama hala yok olmadi o yuzden acaba hep vardi da ben mi anlamamistim diyorum.
insallah makbuscum dedikleri gb hamilelik belirtisidir tatlim, Insallah.

güncüğüm hosgedlın cnm benım adet olmadanda baktırabılırsın gıtte doktor ılac yazsın yükselmesın daha fazla cnm benım

aa rich ciddi misin? ay hemen gideyim yarin normalde adet gunum ama bebekten sonra uc dort gun hep gec geliyor artik!! cok sagol tatlim ya bilmiyordum.

walla hamilelikte oluyor diyorlar ben de sanki sekiznci haftada farketmistim ama hala yok olmadi o yuzden acaba hep vardi da ben mi anlamamistim diyorum.
insallah makbuscum dedikleri gb hamilelik belirtisidir tatlim, Insallah.
yaa bilmiyorum ki bitanem ama ben daha öncede baktığımda yoktu hiçç neyse hayırlısı olsun amann olmazsada üzülmem zaten nasılsa tedaviye start veriyoruz

ayyy canim benim günüm gercek bende cok kötü oluyorum yaaa bu bulanti cikarma bende agliyorum inanirmisin aman ne yapalim katlanacaz artik......

makbusumdan bende bu ay umutluyum günüm bendede yok henüz o cizgi ama ufff sabirsizlandim valla ne belli belki var inss var inss makbussuuuummm

canlarim bana müsade yatayim artik bu saate kadar cok bile kaldim valla hepinize hayirli geceler allahim rahatlik versin bacilar öptüm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile4

aa makber yap o zaman bak mizikcilik yok sabaha testi yaparsin sonuca acar bakariz Allahin izniyle halaya kalkariz.

canım ben idarda değil kanda batırırım mutemelen biliyosun bende idrarda çıkmıyor öğleden sonra anneme gidicem hastane yakın oraya çıkarsam dışarı yaptırıcam

tabı gıt güncügüm ya hıc ıhmaletme cnm ben yasadıgım ıcın bılıyorum

ya rich peki tamamen duzeliyor mu yoksa zirt pirt yukselicek mi bu hormon?
makbercim neden sende idrarda cikmasinki?

kiz mizmiz daha gecen seni dusundum niye gelmiyorki diye. dedim gunune yakin gelir o zaman. ne kadar var reglene? yaa hadi bu ay ver mujdeyi Insallah bizlere.

günümm bak netten baktım netten diyor ki o çizgi ilk gebeliklerde 3. ayda tecbürelilerde yani daha önce gebelik geçirmiş olanlarda daha erken çıkabilirmiş

mızmızcım hoşgeldin canım
günüm bilmiyorum yaa o zamanda günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı işte :(((olabiliyormuş bazı insanlarda hatta eczanede satılan testlerde negatif çıkan ama hastanede idrarda baktırınca poztifi görenler bile olmuş okudum bugün

cnm benımkı en son 7ay önce cıkmıstı sımdı yok heray konrol ettırıyorum
ama strese baglıymıs stres yapınca yükselıyomus ya arastırdıgıma görede
öyle tamamen kurtulan yok cnm hamıle kalana kadr oyüzden korkuyorum heray ver elını hastahane.
....ama bence senı hamılleıkten kalmıs olabılır hanı hamılelıkte yükselırmıs ya bu hormon belkı senın vücut daha atamamıstır oyüzden sıkma canını

Back
X