Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy site ne kadar agır yaaaaaaaaaaaaaaa.
nasılsınız kızlarrr.özledim hepinizi
canım benim çok sagol tatlım.bakalım öbür aya yine çagırdı kontrole.gerekiyorsa yine dondurulacak.yara çok da küçük degilmiş normalde yakma sınırlarındaymış ama,henüz dogum yapmamış oldugum için yakmaya gerek yok dedi doktorum.hayırlısı bakalım cnm.benden önce sen hamis ol inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:selam arkadaşlar nasılsınız_
DERİNİM geçmiş olsun tatlım ohh yaradanda kurtuldun darısı bebişe inşallah canım .öptüm seni...
MAKBUŞUM doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah canım .hadi bakalım tedaviye start verilsin ..
BERSUCUM canım minişler seni yormuş kıyamam sana buara fazla yorma kendini bakarsın bebiş tutunmuştur canım..
NURCUM sende doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah ..
RİCHİM çift çizgiyi yakalamışsın hadi hayırlısı cano minişin gelir enkısa zamanda inşallah..
SEVALİM sen nasılsın canım ?öptüm senide..
AĞLAMACIM sen nasılsın canım yoluna girmiştir herşey umarım..
ÖZGÜLOŞUMM CANOM özledim seni yaa inşallah iyisindir bebişlerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur ..
MIZMIZ canım üzüldüm yaa niye öyle oldu acaba ?hayırlısı be tatlım ..
tatlım daha gelmedin anneyden sanırım...sagol cnm inşallah gerek kalmaz dedigin gibi yaa...bide zaten doktor da eşimi sordu askerligi ne yaptı öbür aya ona göre tedaviye başllıyacaz dediselam kızlar merak etmişsiniz benii sağolun hastaneye gittim kan verdim geldim sonuçlar yarın çıkıcakmış ama yarın gitmicem doktor ne zaman orda bilmiyorum duruma göre randevuyla gidicem..
derinim geçmiş olsun bitanem dilerim ikinci işleme gerek kalmazda direk bebiş tedavisine başlarsın..
şimdilik annemdeyim eve gidince girerim ancak öpüyorum sizi kocaman kocaman kendinize iyi bakınız
günüm hayır olsun tatlım niye daralıyon ki acaba?selam kizlar nasilsiniz? walla ben uyuyamadim dun gece, icim daraliyor hayra ciksin!!
makbuscum bugun vermezler sonucu sabah erken gitmessen, insallah guzel cikcicaktir testlerin.
derincim oh ne guzel olmus bitti gittii bu sorun, hem hamileligin onunde hafif de olsa engeldii bak bu vasitayla iyi bri doktor buldun, Allah buyuk neye niyet niye kismet hesabi tedavi de olucaksin gb geldi bana:)) Insallah minnosuna kavusmana az kaldi:))
mizmiz hayret bir sey seni buluyor hep bu tarz sonuclar, reglen de gelmedi ama kan testini baska bir yere daha mi yaptirsan acaba? ya da doktora git bence hormon testi de yaptir reglen iki aydir neden gecikiyorki hamilelik yoksa? hayirlisi olsun hic uzme kendini.
valla riçim bugün gündüz hiç agrım yoktu dün çok oldu ..ama kardeşimden gelirken bi sancılandım yine böbreklere kadar agrı vuruyor niyeyse.belki dondurma olayından degildir diyecegim ama ondan gibi geliyo.adet olacakmışım gibiyim çok garip.lılyumcugum evet adet sancısı gıbı sancılarda belırtı oluyo cnm hadı hayırlısızemuszemuszemuszemus
mızmızım ya ıdrarda cıktıysa sen kan testını tekrarla cnm vardır bence bısıyler
makbusum gece yetıs bacım haopuyorumnanaktan
ebrarım sagol cnm yakaldım cızgılerı elımden gelenıde yaptım bacımsositososito:jeyyar:artık gerısı güzel allaha kalmıs sen nasılsın cnm görüşemıyoruz hıç
derınım gecıcek gülüm o agrılar ınsallah bu yasadıklarımız anı olarak kalıcakhihoyyyt
gökcem ıyısındır umarım cnm sende özledık senı merak ıcındeyız a.s.
dur kısss hemencik gelmesin loçkam kaydirigubbakcemile3hazır degilim daha:)))kısmet bacım yaa kaderde ne varsa yaşayacagız.tedaviyi olalım da.şimdi olmasa bile ilerisi için zemin hazırlamış oluruz dimi ama.böyle karar aldım artık.yok öyle istemiyom mistemiyom..istiyorum karrrrdeeeşimmmmmmmmmmmm bebiş istiyorummmgünaydın sabah şekerleri
derinni bacım hadi gözün aydın canım gelsin şimdi beişler canım her şey yolundaymış canım çok çok geçmiş olsun
ebrarım sen nasılsın canım karşılaşamadık gökçem gelmeiş çok özledim yeri çok beli
günüm sen nasılsın canım
makberim sense sonuçları yarın alıyomuşsun inşalah seninde tedavin sonuç verir canım
riçhim bacım yinemi yanlız kaldın her zaman diyom yine diyom tüm kızlara rabim ibşaalh tez vakite kucaklarınızı doldururda yanlız kalmk istersiniz bu seferde inşaalh o günleride görürüz az kaldı
nuranycım seninde gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
mızmızcım kan tahlili yanlşı olabilir vardır bir şeyler zaten hastada olmaışsın güvenli bir hastaneye git canım
tatlım ne yaptın bugün yine yaptıracaktın cnm?slm cnm adet oldum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah bır abktım bır kac damla kan gelmıs ama gene doktora gıttım kan tets yaptı bugun alcam sonucu yarın bakcaz
merhaba kızlar nasısınız benim bilgisayar daha gelmedi dısardan yazıyorum ben girmişim siz cıkmışsınız
gecen ay reglim 1indeydi şimdi ise 27sinde oldum acaba ovulasyon günüm hangi gün gerci dr gidecem ama bi fikri olan varmı kendinize iyi bakın
selam kızlar bu kk beni delirti
selam kızlar
merhaba herkeze kıslar nasılsınız
nurunayncım bugün adet olduysan ovulasyon günlerin kasımın 6 ve 10 u arası tatlım.hadi hayırlısı inşallah.
derinsu sağol canım bende hesapladım ama bende biraz iltihap varmış o gecerse inşallah RABBİM herkesin yardımcısı olsun hihoyyyt
derinim sevilim ve diğer kızlar hepinize mrb
sevilim maşallah 35 haftalık olmuşsun...ne büyük heyecan dimi?az kalmış dünyanın en güzel duygusunu yaşqayacaksın..ben 3 günde yaşamış olsam hayatımda hiç yaşamadığım bir duyguydu..senden bir hafta öndeydim ben dimi?çok az kalmış olacaktı benim deallahım ikinizi de esirgesin bütün hamişleri de yemin ederim hergün yatmadan bütün hamilelere dua ediyorum
derinim senin de iletilerini gördükçe heyecanlanıyorum buradan bi bakıyom değilmiş..midem bulanıyo yazmışsın ya...