• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hb canlariimmm kisss derüünn anam ismin yoktu bende yoksun zannettim bacuuuu hic atlarmiyim seni yaa nasilsin bakiimm özledik valla makbuuuuusssss gel bacum tam senlik buralar geelll

hoşbulduk derınım sagol cnm bende sızlerı özledım ben adet sancıları cekıyorum ve talıhıme gülüyorum artık bacım ya öyle
gökcem gelmıs cnm benım dualarımız senınle ınsallah kanda pozıtıf cıkıcak bıtanem:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy aglamacım yaaa kendi kendime gülüyom şuandakaydirigubbakcemile3
dünde aynısı oldu...seni gördügüm gibi başlıyom şarkıyı söylemeyesırnaşık şey
aglamaaaa sebebim olma gayrı
aglamaaaa kalamam senden ayrı
aglamaa sil gözünün yaşını

biliyosunuzdur bu şarkıyı:)))))

ağlamacım tuzlu bişeyler yee .çubuk kıraker filan mideni bastırsın canım.zordur mide bulantısı ama geçicek.

derinim çağrı atsan yada mesaj olmazmı merak ettim ben baya .kızlarla ilgilense bile haber verirdi .neyse yine sen bilirsin canım.

valla tatlım çagrı atacak bile kontürüm yok yaaa:((((
yoksa 40 kere arardım çok merak ettim.düşünüyorum telde bişy demiş miydi diye benmi unuttum acaba diyom ama yokk.en son ben evdev çıkarken konusmuştuk işte öglende...

makbusuma mesaj attim bakalim hayirlisi canlarim bisey yazar galiba yada gelir haber verir inss hersey yolundadir canlariimm

hoşbulduk bersucugum belırtıler basladımı gülüm umarım olmazsın adette mutlu bı haber verırsın bızlere:Saruboceq:

hoşbulduk derınım sagol cnm bende sızlerı özledım ben adet sancıları cekıyorum ve talıhıme gülüyorum artık bacım ya öyle
gökcem gelmıs cnm benım dualarımız senınle ınsallah kanda pozıtıf cıkıcak bıtanem:Saruboceq::Saruboceq:

adet mi oldun canım ya daha erken değilmi sanki seninle günümüz aynı diye hatırlıyorumda 7kasım diye ay elkide karıştırmışımdır

ay kızlar kıştan nefret ediyorum ama hepimizi bir araya topladı yazın herkes gezmelerdeydi arık toplaşır bol bol muhabbet ederiz

ebrarcıgım kendım ıcın degılde esım ıcın üzülüyorum o benden cok ümıtlenıyo bana yansıtmasada aralıkta doktora gıtcek umarım onda bı soru yoktur yoksa cok takar kafaya:çok üzgünüm:

ricim baciim inss hamissindir bacim onun sancisidir kiss adet oldunmu yoksa gününmü yaklasti

derinim bilmezmiyim o sarkida bana kardesimi hatirlatir asker sarkisi oldugu icin......
canlarim yaa acayip karin bel agrisi cekiyorum genisliyorum galiba yaaa nasil olacam allahim bilir kaydirigubbakcemile3

ebrarcıgım kendım ıcın degılde esım ıcın üzülüyorum o benden cok ümıtlenıyo bana yansıtmasada aralıkta doktora gıtcek umarım onda bı soru yoktur yoksa cok takar kafaya:çok üzgünüm:

makbusuma mesaj attim bakalim hayirlisi canlarim bisey yazar galiba yada gelir haber verir inss hersey yolundadir canlariimm

ay tatlım iyi yaptın valla yaaaa...
bide vodafonda bi arama yapılıyodu kontür olmayınca ya ne arama deniyodu ona kızlar nasıl yapılıyo bilen var mı.

evet bersucum hepimiz biraradayız yine çok şükür .özlemiştim bu muhabbetleri .
inşallah böyle devam eder .bide CıVCıVıMDEN haber alsak çok mutlu olurdum .onuda çok özledim..

derinim araridim ben ama valla cok yaziyo burdan yaa bakalim eger mesaj falan atmassa ararim ben oldumu caniskoomm...
ben bilmiyorum valla canim nasil oldugunu

Back
X