• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurunayn cnm gelcek cok bellı hıc belırtı yok çünkü hayırlısı olsun alıstık artık:Saruboceq:
cnm cok gıremdım buarlar benımkı evdeydı nasılsın bakalım sevalım

sevalcim iyi cnm nolsun.oturuyoz öyle..kahve falan içtik..az önce atıştırdık biraz..tabi ben çavdar ekmegi ve yogurt yedim ara ögün olarakakannehir

hoşgeldın askböcegı
sagol sevalımde bende o sans nerde bacım dedım ya alıstım artık

afıyet olsun derıncıgım tatlım kendımı tanıyorum bura gırdıgımden berı belırtılerıde takıp edıyorum onun ıcın ınanasım gelmıyo bacım hayırlısı artık neyapalı hersey allahtan

derinim loçkam hoşbulduk canım iyiy sen atarsında iyi y olmazmı canım ne yaptın loçkam
riçhim sn erelerdesin görüşemiyoz senle baacı
nuanycım sen nasıl oldun

ben bomba gibiyim kaç gündür bişey yemiyodum ayıptır söylemesi dışardan yemek istedim niye ac kalayım valla hayat devam ediyo sen nasılsın tatlım

derin sen koymusun kafaya kiloların cokmu bacım gerci sorulmaz ama hoş kk nın kızları fıstık gibidir kanımca :teytey:

afıyet olsun derıncıgım tatlım kendımı tanıyorum bura gırdıgımden berı belırtılerıde takıp edıyorum onun ıcın ınanasım gelmıyo bacım hayırlısı artık neyapalı hersey allahtan

sagol canım..valla bian önce kiloları vermem gerek pkonun başka türlü hafifleyeccegi yok..kilo da hamileligi zorlaştırıyor.
canım inşallah o sürpriz çok yakında olacak...:Saruboceq:

iyiyim riçhim ne olsuncannım aynen ümitlenmede sen yinecanım
oy kıyamam derinim sana canım bwenim inşaalh istediğin kiloya kavuşursunda sonra istediğin kadar yersin

yoo bılmıyodum derıncıgım umarım hayırlı haberler verırsın bızlere dularımız senınle:Saruboceq::Saruboceq:askböcegı

riçim aşkböcegi ablamızı biliyosun dimi canım dünde ugramıştı...tüp bebek sonucunu bekliyoruz heyecanla:Saruboceq:

tatlım tüp bebek sonucu değil aşılama sonuıcu bekliyorum kısmetse
birde elma sirkesi kullandığını yazmışın.onu sakın sabahları aç karna içiyim falan deme
akşam yemekten sonra sodayla iç.
sabahları aç karna mideye çok büyük zararı var.
düzenli kullanıldığında çok faydasını görürsün.
ben ilk aşılamadan sonra kullandım yeşil çayla birlikte ilaçlardan aldığım kiloları veriyim diye 7 kg verdim. ama yine geri almata başladım. hee aynı zamanda sodaya katıp iç canım

kızlar ben kacıyorum artık yemek yapcam
derınım senın zayıflamaya ıhtıyacın yok bence ama saglıgın ıcınse asıl bacım:lepi:
ümıtlenmıyorum sevalım hayırlısı dıyıp rabbıme sıgınıyorum
kenıdınıze ıyı bakın kızlar öpüyorum sızlerıŞeniza.s.

derin sen koymusun kafaya kiloların cokmu bacım gerci sorulmaz ama hoş kk nın kızları fıstık gibidir kanımca :teytey:

tatlım valla boyum oldugu için aşırı kilolu durmuyorum ama saglıgım açısından vermeliyim.doktorda dedi..pko çok kilo yaptı bende..yemekten dolayı degil sadece,pko bel ve karın bölgesini tabiri caizse can simidi görüntüsüne dönüştürüyor...başka hiçbir yerim şişmiyo yani...daha dikkat ediyorum ydiklrime.aç kalmadan ufak tfek degişiklikler yapıyorum artık.mesela artık ekmek üstü yag kestim kullanmıyorum.
yogurt daha çok tüketmeye başladım.
beyazekmegi kestim çavdarlı esmer ekmek yiyorum.
çayıma iki şeker atardım tek şekere indirdim..
bu tarz degişiklikler yani öyle aman aman bi rejim degil.
hee bide sabahları aç karnına vücuduma detoks yapıyorum.
1 çay bardagı ılık suya iki tatlı kaşıgı elma sirkesi ve 1 çay kaşıgı bal koyup içiyorum yagların erimesine yardımcı...
son olarak da pko için kullandıgım ilacım var insülin direncini arttırıcı hormonların düzgün çalışmasına yardımcı.

nurunayncıgım hıcbı sorunum yok cnmda beklıyoruz ıste zamanı gelmemıs

yoo bılmıyodum derıncıgım umarım hayırlı haberler verırsın bızlere dularımız senınle:Saruboceq::Saruboceq:askböcegı

sağolun canım.
allah hepinizden razı olsun. mevlam nerde kollarını açmış bekleyen varsa bizler gibi herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı......

Back
X