• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canın tatlı istedikçe meyve ye mesela şimdi cennet elması diyolar hani turuncu renkli ben bayılırım ona bitane ye tatlı yemiş gibi olursun mafoldumben

ay loçkam ölürüm sana ay kusura bakm özür dilerim loçkam ayyyyyyyy ne yaptım benÇok üzgünüm çoook
valahi unutum canım

ooooooooh yarasın bişey olmaz hepten kesme kan sekerin düşer derler ya o misal avut kendini :umursamaz:

canın tatlı istedikçe meyve ye mesela şimdi cennet elması diyolar hani turuncu renkli ben bayılırım ona bitane ye tatlı yemiş gibi olursun mafoldumben

tatlım elma yiye yiye içim dışım elma oldu bugün:))cennet elmasını yemedim galiba hiç:))normal elma görüntüsünde mi ki.gördüm sanki ay mazur gör valla bilmiyom.

kızlar yaaa bide dido almışş o da mutfakta durduça dürtecek şimdi beni offfffffffffffffffmafoldumben

sevalll yemekteyiz programı antalyaya gleiyo kızz başvursana delüüüü birsürü yemekler yaparsın 20 bin tl yi de götürürsün:lepi:

kız hani turuncu domates gibi kimisi ona hurma der kız cooooook güzeldir bi yesen bırakamazsın ama olgunu olacak yoksa ağzını buruşturuyo dido kalsın onu yarın ye tatlım

kız loçkam gerçekten kız benim yemeklerim acılı oluyo beğenmezler salcalısı bol oluyo birsürü şey bulurlar loçkam beni delitiirler valah

kız hani turuncu domates gibi kimisi ona hurma der kız cooooook güzeldir bi yesen bırakamazsın ama olgunu olacak yoksa ağzını buruşturuyo dido kalsın onu yarın ye tatlım

hee kız bildim bildimm bi ara kayınpederim zorla yedirmeye çalışıyodusırnaşık şeyıyy anladım şimdi biliyom ama yemedim denerim canım..

derin iradesine yenilmişşşş ohhhh kızımm ben hiç bozmadım bilem sen bu gidişlen değil kilo vermek alıcan :))))

kız loçkam gerçekten kız benim yemeklerim acılı oluyo beğenmezler salcalısı bol oluyo birsürü şey bulurlar loçkam beni delitiirler valah

hee olsun kızz bulurlar mulurlar bi bakıyon almışın parayıkaydirigubbakcemile3
onlara zaten kuş sütü getirip koysan mana bulurlar çok uyuz oluyom ya o kadarda olmaz yani nimet bu.

Back
X