Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
olmam gerekıyodu ebrarcıgım gecen ay 27.gün oldum bıgün erken 12den sonra 32.günüm oluyo 4aydır böyle 28günde bır ama ondan öncesı 30günde bırdı.bıde test kullandım ya ovülasyon gec oldu üzülmekten korkuyorum ebrarım benımkı cok heveslendı bu sefer
slm fıstıklar nabersiniz
ebroşum merseraycım nasılsınız
ben böyle haftada 1-2 kere uğruyorum ama idare edin beni kızlar hem zamanım olmuyo hem de biraz uzaklaşmak istedim çocuk düşüncesi olan yerlerden
gkçeme nolmuş kızlar yaaa anlatırmısınız geçmişe gittim ama göremedim olmamış heralde bu ay nasıl iyi mi şimdi
yok cnm benım göğüsler adet zamanı bıle agrımaskıkaydirigubbakcemile3ya salıgünü dahıl düne kadr adet sancısı cektım bacım her dakka gıt wcye yok bısıy düngece cok kötü bıcak saplantısı gıbı kasıklarıma agrı gırdı bgnde ara ara dvm ettı ama adet sancım kesıldı okadr ısteakannehir