• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlarrrr kızmayın ama bende kaçıyom..eşim yatalım diyo canlar..iki üç gündür zor kalkıyom sabah..öptüm hepinizi iyi geceler kızlar.

gitmeyi, ya delirelim gulelim azicik konu olsun, dur hic konusmadigimiz bir sey bulucagim: Hamile kalma yollari:)))))))))):tomato:

kaç bakim derin hanım sende sanada iyi geceler..
günümm daha iyi olmana sevindim tatlım yat dinlen biraz hazır geçmişken
bende kaçıyorum hanımlar iyi geceler tatlı rüyalar

bilmiyorum walla azaldi sanki simdi biraz daha demin etki etmemisti ilac diordum, kizlar iyi geldiniz bana:dance:

cnm benim iyi bari:)))ilaç gibi karuyuz heee:lepi:
haadi gel bide alnından öpem iyice geçsin başın:)))görüşrüz bebişim.
aglamacım seni de öptüm canım.iyi geceler.opuyorumnanaktan

kizlar yaaa bana yardim edin ne olur ben kocisi dövecem valla kimin basina gelirki bu tuhaf seyyy valla derlerdide inanmazdim insan bebegini kiskanirmi diye yaaa bizim saf kiskaniyo yaaa varsada bebegin yoksada diyo ben neyim diyo offff ne yapacam sanki ben degil kocis hamile yaa kapris yapiyo banaaa

gitmeyi, ya delirelim gulelim azicik konu olsun, dur hic konusmadigimiz bir sey bulucagim: Hamile kalma yollari:)))))))))):tomato:

delü yaa tam çıkıcam bırakamıyom seni .ama kociş kızacak vallah günüm yaa kusuruma bakma kuşum çok öpyom seni,çok da seviyom bebişim mucukssssssssssssŞeniz:CüvCüv:

nereye kizlaaarrr bana akil verin sonra gidin yaaaa ne yapayim aslinda fazlada belli etmemeye calisiyorum bebegime olan sevgimi ama biseycikler ikna etmiyo bu deli adami yaaa

aman birak yapsin benimkisi basim agriyor diye acaba yine mi dollenme oluyor diye heves edip duruyor yazik:))) gecen sefer cok basim agrimaisti ya:))

derin kiz nasil olsa yasak da varmis bosver kocayi sen takil bize; bebek denenmeyen bir donemde bir koca ne ise yararki :smiley-cool:

exümm valla dost acı söyler canım bunlar bişey değil hele bi doğsun asıl kıskançlık o zaman başlıcak benimki daha olmayan bebişten kıskanıyor sen yine iyisin :))))
günüm gitmiyom kız vazgeçtim hadi anlat bakim

makberim canimbenim anlatiyorum dinle bak:
simdi yumutlama gunu beklenir o gun iki tarafta kasar gulmekten zar zor bir iliski yasanir sonra adam baslar catlamis midir diye, sen dalga gecersin gid gid gidak yumartam catlak inanmassan ultrasana gotur de bak:)))

sonra ertesi gunu gulme krizi asilirsa bir daha denenir sonra adama ee yeter benden en az bes gun uzak dur denir o bes gunun sonunda oldu mu olmadi mi hayirlisi olsun, kicim agridi basim doner gb canim sunu ister aman da yorgunum diye bin turlu sacma belirti aranir sonra gun gelir eger derin ve ben gb manyak degilseniz ablami beklersiniz ablam hic sasmaz gelir, aman sonrasi morel bozucu, siz siz olun bir gun bebek denemek isterseniz yumurta nedir catlmasi ne anlama gelir bosverin adami yataga goturun haftada uc kez yeter:)))

makberim canimbenim anlatiyorum dinle bak:
simdi yumutlama gunu beklenir o gun iki tarafta kasar gulmekten zar zor bir iliski yasanir sonra adam baslar catlamis midir diye, sen dalga gecersin gid gid gidak yumartam catlak inanmassan ultrasana gotur de bak:)))

sırnaşık şey mannak yaa:)))kızzz bizim çalışma malışma yok ama benimki inede rahat bırakmıyo:roflol:

valla yaa eskiden daha iyiydi şimdi ister istemez yatağa girince insanın aklına ilk yumurtlama günü geliyor diyorum ya bezen kendimi tavul gibi hissediyorum :)))

kaydirigubbakcemile3 vah delü garu vaahhh ne güldüm kisss günüm valla zaten en cokta bu yüzden kiskacnlik basiyo bebek oldu isimiz bitti artik benimle ne isin olur diyo.......

offf makbusum valla anormal geliyo bana bebegin varya sana yeter bosver beni falan filan iki saat kafami ütüledi aradigima pisman oldum heee gicik ediyo beni zaten agresifim moralimi bozuyom kendi kendimin birde bunu cekiyom ayooollll

Back
X