• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk kızlar sagolun iyiyim çok şükür kendimi biraz daha toparladım tabiki rüyalarda tüp bebek yatırmalarım hariç:( neyse halen adet olmadım bekliyorum olunca dr a gitcem tekrar çagırmıştı artık nie çagırdıysa bakalım ne diycek bugünde misafirlerim vardı bayagı yoruldum ama en azından kafamda bebek düşüncesi olmadı idare ediyorum işte sizler napıyonuz herşey yolundamı
bersum adetin tam gelmemiş inş sökülüred rahatlarsın
derinim sen nasılsın yaran igleştimi canım
merseraycım uzak kalman istiyormuş eşin biraz uzak dur kafan dagılsın sen herşeyden önemlisin bence ama arada bizlerede haber ver canım
canım benim...yarayı bilmiyorum kuşum kontrole gidicem 25inde..iyi olmana sevindim.göreceksin kendiliginden gelecek melegin kuşumŞeniz
derincim kusura bakma karistigim icin sadece senanin hala cok aci cektigine eminim ama arada hatirlamak istemiyorum sena o kadar degerliki benim icin acisi icimi dagliyor.

haklısın canım çok bile kaldı inan.unutuyorum hep...şimdiki nasıl ama:jeyyar:

canim gokcem cok haklisin zaen cok zorlu bir surecti:(( cok da masrafli ama sana bir gun yazmistim bircok bilinmeyen sadece tup bebekle anlasilan sorunun olmadigini gordunuz spermin yumurtayi dolleyememe gb sorunlardan bahsediyorum. sirf bu yuzden tup bebegi bir kez denemek istiyorum gerci bir kere hamile kaldigima gore bizde de bu tarz bir sorun olmamali her defasinda unutuyorum doktora sormayi bunu?
doktor bana tup bebek disinda asilama vs denemek sende gereksiz zaman kaybi dedi, tekrar sperm ornegi istedi hala soermler iyi mi diye; bir de kan pihtilasmasi testlerim cikicak bu hafta tum sonuclarla gel, biraz bekleyip tup bebek deneyelim mi diye konusalim dedi. doktor da kararsiz acikcasi. kismet bir kez de olsa denemek istiyorum cunku burda ucretsiz devlet karsiliyor.

riçim sabah doğru teste di mi sonucu öğrenir öğrenmez yaz kk ya çatlarım bak meraktan halay çekicez inşallah

canim gokcem cok haklisin zaen cok zorlu bir surecti:(( cok da masrafli ama sana bir gun yazmistim bircok bilinmeyen sadece tup bebekle anlasilan sorunun olmadigini gordunuz spermin yumurtayi dolleyememe gb sorunlardan bahsediyorum. sirf bu yuzden tup bebegi bir kez denemek istiyorum gerci bir kere hamile kaldigima gore bizde de bu tarz bir sorun olmamali her defasinda unutuyorum doktora sormayi bunu?
doktor bana tup bebek disinda asilama vs denemek sende gereksiz zaman kaybi dedi, tekrar sperm ornegi istedi hala soermler iyi mi diye; bir de kan pihtilasmasi testlerim cikicak bu hafta tum sonuclarla gel, biraz bekleyip tup bebek deneyelim mi diye konusalim dedi. doktor da kararsiz acikcasi. kismet bir kez de olsa denemek istiyorum cunku burda ucretsiz devlet karsiliyor.

canım dene tabii.zaten türkiyede tüp bebegin masrafı da ayrı bi yıkar insanı:((senin böyle bir fırsatın varken dene kuşum.:Saruboceq:

kızlar sabah yapıcam ama sıze yıne söylüm belırtı yok olmadıgı ıcın ümıtsızım sızıde ümıtlendırmek ıstemıyorum

ama richim sabahi bekleme patat bir test daha ne olurrrrrrrrrrrrrrrr bastir derin, ver coskuyu alkisalkisalkis
:lepi: söyledim ama kandıramıyom ben bu kızı..yarın kan testi diyo illaki:)))
derinişkommm süpersin vallla ver coşkuyu riçimmmmmmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 riçççççççççç yap bi tane daha cnm yaaa ne çıkarr.
kızlarr bu arada msn den gösterdi riçim bana:))bildiginiz pembe silik çizgi var..hatta fotoda bile o kadar belirgin olduguna göree daha da belirli yani.hadi inş yaaaaa:Saruboceq:

ya bosver bizi richim yeterki umdugumuz gb guzel sonuc olsun. bak simdi umudumuz var olmassa da olmaz, sen daha dokuz aylik deneyen bir caylaksin:))) o yuzden morel bozucak bir durum yok canim.

saol richim iyiyim canım çok sennasılsın canım inş hayırlı haber verirsin bize
canım bersum saol toparlanmak gerek mecburen sen napıyon bakalım tedaviye başlıyıcanmı sende
günümevet okumuştum yazdıgını bizim zaten sperm sorunu var morfoloji ve hareket sorunu benim yaptırdıgım merkezde sperm 400 kat büyütülüyo mikroenjeksiyon klasik yöntem ama ben ICSI denilen bi sistem var spermi 7 bin kat büyüten bi merkez memorial gibi bi yer bulmak istiyorum orda yaptırmak istiyorum kendiliginden gelmezse zaten mikro ile spermler dölledi ama yaşayamadılar nedeni ise spermlerin ii seçilmemiş olası o yüzden bulundugum merkezde bi daha yaptırmam nakalım araştırıccam ama uzun bi zaman sonra bekli tüp deneriz kısmet inş kendi gelir
sende tüp yaptır sizin sperm sorunu da yok gibi canım devlet veriyosa dene bi canım inş herşey sizin içinde ii olucak

ewet ya kızlar hadi bu konuyu kapatalım allah korusun bebiş yoksa riçimi ümitlendirmeyelim inşallah yarın halay çekicez benim gönlümden geçen o ama yinede hayırlısını isteyelim

ya hamile iste hamileeeeeeeeeeeeeeeee:)) Allah tamaina erdirsin birtanem, cok kolay cok saglikli bir hamilelik gecirirsin Insallah.
kizlar ya sevilimin de dogum vakti gelmedi mi?

Back
X