• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aslında benim eşimin eski işi reklamcılık hani işyerlerine falan yazı yazıyolar ya indirdik 10 taksit falan filan işte o yazıları yazıyodu... makinası da vardı önce bilgisayardan şekil ve yzaı belirliyo sonra makina onu çıkartyodu bak aklıma yeni geldi gerçi makinatı sattı ama tanıdıkları var desemde onlara yaptırsa gerçi o yaptırana kadar benim ömrüm gider uyuşuk ve tembel ben nasıl düşünemedim !!!!

nurcum kusura bkma canım duvar süsüyle ugraşıyodum...
evet yaa iyi oluyo bu süsler..çiçek desenlileri var çok şekerler yaaa.alıcam onlardan da..çok uygun hem yaa...tmm pahalıları da kalitelidir tabi ama bunlarda hiçde öyle dandik durmadı yani.

aslında benim eşimin eski işi reklamcılık hani işyerlerine falan yazı yazıyolar ya indirdik 10 taksit falan filan işte o yazıları yazıyodu... makinası da vardı önce bilgisayardan şekil ve yzaı belirliyo sonra makina onu çıkartyodu bak aklıma yeni geldi gerçi makinatı sattı ama tanıdıkları var desemde onlara yaptırsa gerçi o yaptırana kadar benim ömrüm gider uyuşuk ve tembel ben nasıl düşünemedim !!!!

biliyom cnm ben ayakkabı magazasında çalışırken çokkk yapıştırttık...
yaptırırsın ama onlarınki belli kalıplar üzerinedir yazı üzerine.şekil desen vs yapabiliyosalar süper..haa ama bilgisayarda çizip yaparlar kız niye olmasın iyi fikir valla.

canım ucuz diye neden dandik dursunki eminim güzel durmuştur eeee anlat benimki geç gelecek seninlide galiba geç geliyo canım sıkılıyo anlat rejim nasıl gidiyo

ohh kızlar ben naaptım bilseniz.ama iiçim rahatladı..ilaç içecegim için gittim test yaptım:)))
ama bi sorun niye..sadece içimi rahatlatmak için.yoksa öyle bişy imkansız gibi.biliyosunuz yara dondurdum adet de olmuştum mümkün degil dogal olarak.ama bu üsrtüne görme olayları takılır kafama herzaman...dedim bide doktor dondurma işlemini yapmadan önce emin olmak için test de istemedi içime kurt düşmüştü yaptım valla oh rahatladım:)

ben geldim ama kimsecikler görünmüyo nasılsınız kızlarr sizlerri çook özledim
bu ara soğuk alğınlığıyla uğraşıyom şimdi daha iyiyim bi bakıyım dedim sizler nasılsınız
iyi olsAM DA eşim izin vermiyo pc açmama bende arada kaçamak yapıyom işte olduğu zaman da sürekli de soruyo pc de misin diyee radyasyon yayıyomuş bebeklere çoook zararlıymışşş ufffff uffffffff

canım ucuz diye neden dandik dursunki eminim güzel durmuştur eeee anlat benimki geç gelecek seninlide galiba geç geliyo canım sıkılıyo anlat rejim nasıl gidiyo

valla güzel oldu kızz:)))
evet benimki de 9 buçuk gibi geliyor.magazada çalışıyo benimki ayakkabı magazasında o yüzden biraz gecikiyo:(((
rejim iyi sayılır yaaa...ama bugün tartıldım 5 gün oldu sadece 1 kilocuk vermişim..hala aynı duruyo yani:((

gecen gün dedin eşim askere gidecekti vs niçin gitmedi yani niye erteledi iş içinmi senden ayrılamadığı içinmi zemuszemus

ben geldim ama kimsecikler görünmüyo nasılsınız kızlarr sizlerri çook özledim
bu ara soğuk alğınlığıyla uğraşıyom şimdi daha iyiyim bi bakıyım dedim sizler nasılsınız
iyi olsAM DA eşim izin vermiyo pc açmama bende arada kaçamak yapıyom işte olduğu zaman da sürekli de soruyo pc de misin diyee radyasyon yayıyomuş bebeklere çoook zararlıymışşş ufffff uffffffff

canım hoşgeldin...sagol sen nasılsın semoşum:))
bizde özlüyoruz seni ama sen iyi ol canım gerisi önemli degil..eşin haklı pc iyi degil senin için semoşumm.bizde takılıyoz öyle işte cnm yaa.bebişkolar nasıl annesiii:emir_bebek::emir_bebek:

peki testte ne çıktı benim öyle takıntım yok yani 2 gün var test yapayım ama benimki test alayımmı diyo çatlak kız belki tartı yanlıştır fazla gösteriyodur :umursamaz:

allaha şükür herşey yolunda derinim ne yapalım artık eşimden dolayı giremiyom ama sizleri çok özlüyom geçen gün makber mesaj attı kontör olmadığı için cevap ta yazamadımm onu da çok özledimm

derinim nasılsın canımmm ne var ne yok ben yokken ne gelişmeler oldu sitedee

canım valla nolsun yaa.bi üzülüyoz bi seviniyoruzz...
gökçemi biliyon,tüp bebek olayı olmadı canım ona üzüldük bu ay:(
bide riçberrymizi dün hamiş sandık test yapmıştı silik çizgi vardı ama bugün adet olmuş.
makbuşta doktora gitti geçen..klomene başlayacak o da hayırlısıyla.
ben desen rahimagzında yara çıktı.üstüne bidee pko var biliyon.
yarayı dondurdum işte 15 gün öncesi öyle yani kuşum.
he bide ebroşumda kist oluşmuşço da d.kontrol hapı kullanacakmış şimdilik erisin diye.

gecen gün dedin eşim askere gidecekti vs niçin gitmedi yani niye erteledi iş içinmi senden ayrılamadığı içinmi zemuszemus

peki testte ne çıktı benim öyle takıntım yok yani 2 gün var test yapayım ama benimki test alayımmı diyo çatlak kız belki tartı yanlıştır fazla gösteriyodur :umursamaz:

semafatih hamilemi pc iyi değil demişin

canım eşim askere gidecekti ama tekrardan öss ye girip ertelemeye karar verdi.gitmeme sebebi de hem okumaya çalışıyodu ünv.hemde borçlarımız var o yüzden cnm.

testte negatif tabiki sadece içim rahat olsun istedim.biliyom yani bişy olmadıgını.bende böyle bi takıntılıyım işte:)))

evet semoş hamile canım :)

gökçeme bende çok üzüldüm tlf de görüştük hayırlısı ama demek ki daha zamanı var
sana da geçmiş olsun derinim sıkma canını en kısa zamanda daha da iyi olucan inşşş
makbuşa gelince bu ay ilaç a başlamış en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşş
ebroşumm geçmiş olsun canım ialçla kist eriri bende de olmuştu bi ara d.hapı ile geçti sıkma tatlı canını
richim sende üzülme herşeyin bi zamanı var
allahım en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş

karşılaşırım inşş şimdilik buralardayım
bende de hafiften sancılar bel ağrıları başladı normalmiş bunlar büyüdükçe rahatsızlık olur muşşş

canım eşim askere gidecekti ama tekrardan öss ye girip ertelemeye karar verdi.gitmeme sebebi de hem okumaya çalışıyodu ünv.hemde borçlarımız var o yüzden cnm.

inşallah kısa zamanda borçlarınız biter askerlik biter eşin güzel bi iş sahibi olur herşey olur bizde geç sahip olduk ama RABBİME şükrolsun neler neler var

Back
X