"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende amma bozdum yazıyı ha bilgisayarın odası soguk üşüye üşüye yazıyorum

kızz bende üşüyomm.o resimde gördün ya evimin resimlerinde.bilgisayar hala orada:))bende tünemiş yazıyom sobayıda yakmadım delü gibi:)))
ay bi gidemedim çene yapmaktan.kahvemi yapamda gelem kıslar.opuyorumnanaktan

nuranaycım yani bende her samimi içten sıcak kelimeleri severim hoşuma gider karşımdaki bayan olduktan sonra hiç mühüm değil

kız beni kınamyın beni olurmu bu nasıl ilahiyat okumuş diye kimi kapalılara bazı şeleri yasak görüyo ama bizde insanız dimi bazen açık konuşurum yani ok

loçkam canım daha kahve yapmadınmı hani banada yapacaktın küstüm :sinifsinif:benneyaptımki
oyy yapıyom ya işte kızz o sıra içmedim makarna yediydim hani:)))
derin nasıl çalışma olmadı 2 aydır bacımniye yazııık kızz :kedi:

loçkam canım hiçmi olmadı

nan dedülerrr yara dondurdum diyomm bas bas bagrınıyomm kaç günlerdirrrssırnaşık şeyy 1 ay yasak dedi doktor.1 ay 9 gün sonra bitiyo:kedi:
ama benim kafam şeye takıldı..geçen adetim bittiginin 6ıncı günü dondurttum yarayı.geçen adet bitiminden sonra çalışma olmuşmuydu inanın hatırlamıyorum:kedi:o arada olup da kaldıysam bilemem ama sanmıyorum.zaten kalmamış olayım yrayı dondururken içerde zarar görümştürr bebişim öyle bişey varsada:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
tatlım o lur mu öyle şey aradan çıkmak ne demek aaa...sende katılki sohbetlerimiz dahada canlı olsun..bide konusa konuşa kaynastık sonuçta...
çikolata kistinden başka bir sorun olmamasına sevinmdim canım yaaa.
tamam makbuşa söyleriz canım.gelecek adet tarihini(gelmeyesicee:oklava:)ver istersen makbuş gelince yazar...
nan delü karuu ne gelmeyesice diyon aaaa geldim işte derdin ne nann:oklava:
bide beklenmeyen istemediğim tarihim 26 kasım makber görür herhalde dimi ?
canım hoşgeldin aramıza gördüm tarihini ve hemencik ekliyorumopuyorumnanaktan
makber nerde canım benim iyidir inşalah ya allah hayırlı bir kapı açsın
bitanem geldim yaa başta niyetim gebzeye çıkmaktı ama vazgeçtim beyfendiyle beraber çıktık kızlara ayakkabı aldı şimdide bizi eve bırakıp yiğeninin sözüne gitti benide çağırdı ama istemedim

yaa kızlar biliyomusunuz geçen yıl bu saatlerde ameliyata hazırlanıyordum ben koskoca 1 yıl geçtiiii offf offfffff

buyurunnn efenimm kahvelerinizzz..büyükten başlıyımsırnaşık şey
buyur zorxumm.anam isminide zor yazıyom kıss zorrom diyim sana ben:)
buyur nurcummm.
buyurr sevalim.
al bakalım makbuşşşş en çüçük sensin:)))

Back
X