Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende amma bozdum yazıyı ha bilgisayarın odası soguk üşüye üşüye yazıyorum
oyy yapıyom ya işte kızz o sıra içmedim makarna yediydim hani:)))loçkam canım daha kahve yapmadınmı hani banada yapacaktın küstüm :sinifsinif:benneyaptımki
derin nasıl çalışma olmadı 2 aydır bacımniye yazııık kızz :kedi:
loçkam canım hiçmi olmadı
kız ağbime yazık olmuş bee
nan delü karuu ne gelmeyesice diyon aaaa geldim işte derdin ne nanntatlım o lur mu öyle şey aradan çıkmak ne demek aaa...sende katılki sohbetlerimiz dahada canlı olsun..bide konusa konuşa kaynastık sonuçta...
çikolata kistinden başka bir sorun olmamasına sevinmdim canım yaaa.
tamam makbuşa söyleriz canım.gelecek adet tarihini(gelmeyesiceeklava:)ver istersen makbuş gelince yazar...
canım hoşgeldin aramıza gördüm tarihini ve hemencik ekliyorumopuyorumnanaktanbide beklenmeyen istemediğim tarihim 26 kasım makber görür herhalde dimi ?
bitanem geldim yaa başta niyetim gebzeye çıkmaktı ama vazgeçtim beyfendiyle beraber çıktık kızlara ayakkabı aldı şimdide bizi eve bırakıp yiğeninin sözüne gitti benide çağırdı ama istemedimmakber nerde canım benim iyidir inşalah ya allah hayırlı bir kapı açsın
yaa kızlar biliyomusunuz geçen yıl bu saatlerde ameliyata hazırlanıyordum ben koskoca 1 yıl geçtiiii offf offfffff