"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:kahve: buyrun bu sabah kahveler benden ... derin makber richi yellowhoh afiyet olsun
ohh sagol canım ellerine saglıkŞeniz
dikaat et yağlı acılı çok salçalı gazlı baharatlı şeyler yeme içime gerçi sen rejimdenin amma ???

kızz zaten makarna yiyom ya arada,biz makarnayı acılı seviyoruz da pul bieri bugünlerde fazla kaçırdım iki gündür:((ondan sanırım..aslında dokunmuyo normalde ama sirkede yapmasın ondan da şüpheleniyom.

:kahve: buyrun bu sabah kahveler benden ... derin makber richi yellowhoh afiyet olsun
ohh sağol tatlımm ellerine sağlıkk..
yellowcum hoşgeldin canım
kızlar ben kaçıyorum müsadenizle banyo yapıcam gece çok terledim :((( sonrada pazara çıkıcaz o yüzden yapıyımda saçlarımı kurutayım öpüyorüm sizi çok

nur herkes senı görmüş bı ben kalmısımkaydirigubbakcemile3

canım benim dün 2 kez koydum inanmıcan ama resim benim pc de değil eşimin yiğenleri bilgisayarı mahfetti bende çökertince ne diyolar o proğram silinmiş format atanda yüklememiş şimdi kamera yok bu 1 olsada pc kabul etmiyo kardeşimde çekildim kendime atamadım canım şimdi kalksınlar koyayım olurmu geçimiş okuduysan seni gözlerim çok aradı valla bu arada bahanede uydurmuyorum :dilcikar: öyle sanma olurmu canım çocuğu kalksın onun netinden koyarım ok

ee herkes çıktımı yaaa seval de gelmedi niyeki merak ettim richi sendemi çıktın canım???

kızalr bende kacar gıdım ıslerımı bıtırım görüşürüz kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan

ohh sağol tatlımm ellerine sağlıkk..
yellowcum hoşgeldin canım
kızlar ben kaçıyorum müsadenizle banyo yapıcam gece çok terledim :((( sonrada pazara çıkıcaz o yüzden yapıyımda saçlarımı kurutayım öpüyorüm sizi çok

sağol tatlım h.b
dikkat et kız kendine hasta olma,öptüm kolay gelsin

sen nekadr ıyısın böyle günüm ya ınan o yavrucakları senın kadar düşünen cok azdır:umursamaz:cnm ben herzaman senın cvplarını dıkkate alarak okuyorum cok bılınclı ve cok güçlüsün herseyın hayırlısı günüm az kaldı ya allah büyük hıc canını sıkma olurmu bak banada sizler güç verdınız ınsan gebe kalmayı unutuyo ınan su 8gündür hastalıgım gecene kadr aklıma bıle gelmedı allah daha büyük dertler vermesın:Saruboceq::Saruboceq:

yerim seni ben o senin gonlunun iyiligi sagol guzelim. daha iyisin bak daha da iyi olacaksin. bu arada iyiki hamile kalmamissin gecen ay ne uzulmustuk aslinda guzel ders bize, ser sandiklarimiz hayr olabilir lafi ne kaar dogru. sen iyiles gelicek o kucuk sipa Insallah cok yakinda.
kızlar ben müsadenizi istiyim yaaa.biraz yatayımm...hasta olsamda ayakta geçiriyorum hep aklıma gelmiyo yaatmak..şimdi biraz yatıyım belki midem geçer yüz üstü uzanırsam...bide mioset içiyim başım için.görüşürüz.
sirkeli su cok azdirmistir mideni. bence kesinlikle birkac gun kesmelisin iyi dinlen ekmek cok bastirir biliyorsundur cok gecmis olsun. daha dur hamilelik reflusu olucaz ilerde:))

canım benim dün 2 kez koydum inanmıcan ama resim benim pc de değil eşimin yiğenleri bilgisayarı mahfetti bende çökertince ne diyolar o proğram silinmiş format atanda yüklememiş şimdi kamera yok bu 1 olsada pc kabul etmiyo kardeşimde çekildim kendime atamadım canım şimdi kalksınlar koyayım olurmu geçimiş okuduysan seni gözlerim çok aradı valla bu arada bahanede uydurmuyorum :dilcikar: öyle sanma olurmu canım çocuğu kalksın onun netinden koyarım ok
kizi manyak ettiniz bahane ediyor sancaniz diye:)) yok anam kimse bahane sanmiyor sen rahat ol:)) oyle dusunen olursa bana yolla; gun ablaya kaydirigubbakcemile2
garnim agriyor bacilar kirmizi kart gunum ay bu lafa cok guluyorm :hulya:

harbiden kizlar nurun belin agrimis gecmis olsun, lakber basim dior ben karnim derin migde rich bogaz hala, uleyennnnnnnnnnn dokuluoz topluca, herkese gecmis olsun.

ben formda kim kiminle nerede, hamile mi dogurdu mu sorun mu var kese mi gozukmedi, kalp ne zaman atar, bebe ne zaman tekmeler, gidakladim mi, dindinidindin mi turuna cikiyorum kizlar herkesin yazdigini okumaliyim:))))))))))))))))) :kahve:

gün ne güldürdün beni ALLAHta seni güldürsün kırkır :roflol: nasılsın canım bende yemek derdine düştüm yina :(( netten yemek tariflerine bakıyorum eşim hasta eve gelcekmiş ona ne yedirsemde kendini toğlasa diye düşünüyorum ay hasta olunca pek nazlanıyo sanki baba evinde kime naz yapıyorsa hıh eee anlat ne var ne yok bacım

sağol canım belim halen ağrıyor ama napayım canım ya sen kaç yaşındasın hani evlatlık falan düşünmüşün ya onuda pek kolay vermiyolar eşimin halasının kız aldı 1 sene olacak araya tanıdık falan koydularda aldılar kuzum hakkında hayırlısı üzme kendini bukadar

hımm şimdi gördüm canım olsun görümcem 35 yaşında anne oldu inş kendi kanından canından bi beben olurda tüm sıkıntıların üzüntülerin geçer

Back
X