Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh sagol canım ellerine saglıkŞenizbuyrun bu sabah kahveler benden ... derin makber richi yellowhoh afiyet olsun
dikaat et yağlı acılı çok salçalı gazlı baharatlı şeyler yeme içime gerçi sen rejimdenin amma ???
buyrun bu sabah kahveler benden ... derin makber richi yellowhoh afiyet olsun
tmm derınım kendıne ıyı bak cnm dınlenopuyorumnanaktan
neyse kaçtım ben.
bu arada yellowcum hoşgelmişsin cnm öpüyom senide.Şeniz
![]()
ohh sağol tatlımm ellerine sağlıkk..buyrun bu sabah kahveler benden ... derin makber richi yellowhoh afiyet olsun
nur herkes senı görmüş bı ben kalmısımkaydirigubbakcemile3
ohh sağol tatlımm ellerine sağlıkk..
yellowcum hoşgeldin canım
kızlar ben kaçıyorum müsadenizle banyo yapıcam gece çok terledim(( sonrada pazara çıkıcaz o yüzden yapıyımda saçlarımı kurutayım öpüyorüm sizi çok
sen nekadr ıyısın böyle günüm ya ınan o yavrucakları senın kadar düşünen cok azdır:umursamaz:cnm ben herzaman senın cvplarını dıkkate alarak okuyorum cok bılınclı ve cok güçlüsün herseyın hayırlısı günüm az kaldı ya allah büyük hıc canını sıkma olurmu bak banada sizler güç verdınız ınsan gebe kalmayı unutuyo ınan su 8gündür hastalıgım gecene kadr aklıma bıle gelmedı allah daha büyük dertler vermesın:Saruboceq::Saruboceq:
sirkeli su cok azdirmistir mideni. bence kesinlikle birkac gun kesmelisin iyi dinlen ekmek cok bastirir biliyorsundur cok gecmis olsun. daha dur hamilelik reflusu olucaz ilerde:))kızlar ben müsadenizi istiyim yaaa.biraz yatayımm...hasta olsamda ayakta geçiriyorum hep aklıma gelmiyo yaatmak..şimdi biraz yatıyım belki midem geçer yüz üstü uzanırsam...bide mioset içiyim başım için.görüşürüz.
kizi manyak ettiniz bahane ediyor sancaniz diye:)) yok anam kimse bahane sanmiyor sen rahat ol:)) oyle dusunen olursa bana yolla; gun ablaya kaydirigubbakcemile2canım benim dün 2 kez koydum inanmıcan ama resim benim pc de değil eşimin yiğenleri bilgisayarı mahfetti bende çökertince ne diyolar o proğram silinmiş format atanda yüklememiş şimdi kamera yok bu 1 olsada pc kabul etmiyo kardeşimde çekildim kendime atamadım canım şimdi kalksınlar koyayım olurmu geçimiş okuduysan seni gözlerim çok aradı valla bu arada bahanede uydurmuyorum :dilcikar: öyle sanma olurmu canım çocuğu kalksın onun netinden koyarım ok