"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet cnmm bende acaip sevindim içim içime sıgmıyo resmen.bide özloşumu duydum yaaa ohh dünyalar benim oldu...inşallahhh bebiş de tutacak özloşumunnn inşallahhh evet çokkk bekledi cnm benimmm Şeniz

ne demek ablacımm dualarımızda olucaksın

özloşummmm canım arkadasımmm inşallah tutacak canım ben çok inanıyorum olacagınaa.Allahım çok büyükk.bu yaşadıgın mutlulugun 10 katını vericek sana görüceksin canım hayırlısıylaa..hayırlı olsun tekrardan bebişimmmmmmŞeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim işte napayım arkadaşı yanımasamda onun adına çooook sevindim inş bebeği tutarda emekleri sevinci boşa gitmez amiiiiin

derin umarım en yakın zamanda seninde haberini alırız kıssss

HEPİNİZE ÇOOK AMA ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM..
ALLAHIM İNŞ EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE NASİP EDER:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız derin dün yiğenim vardı yanımda topiğe bakıyodum çocuk korkto senin avaytardan o niye öyle bakıyo onu bana gösterme diye basbas bağırdı :))

kız derin dün yiğenim vardı yanımda topiğe bakıyodum çocuk korkto senin avaytardan o niye öyle bakıyo onu bana gösterme diye basbas bağırdı :))

sırnaşık şey yemin ettttttttt ayy kıyamam yaaaaaa..çok güldüm delüüüü.
işlerr eh işte be cnm.çok işlek biyer degil çok rahatım.yanlız işte diger anlattıklarım zor oluyo.ama kadın yanımda ydı bugün yemege gledim wc ye girdim rahattım yani..masamın altında fanlı sobam var ama yinde dolaşınca üüşüyom.

MERHABALAR BEN GELDİM:))
canım arkadaşım derinim saolsun vermiş size haberi,bende bizzat kendim gelmek istedim..
bugün çok ama çok mutlu oldum..
başka bir yerden olsa bu kadar mutlu olurmuydum bilemiyorum ama kk başka,burada sizler varsınız..
inşallah güzel bir sonuç alırım hayırlısı ile:)
inşallah RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER,BURADAN PAYLAŞIRIZ CANLARIM..
BANA DUA EDİN OLURMU
[/QUOT
ay insallah, mujedeyi vermeye de gelirsiniz cok yakinda icinizde bebislerinizle :nazar:

selam kizlar, derin demek kardes geliyor Masallah; bu hatunlar nasil hamile kaliyor, ya biz bu isi bilmiyor muyuz? esimde gecen oyle espri yapti, millet farkli mi yapio acaba dior :roflol:

yok canım eşim aradı tam ağlarken bana çok kızdı niye ağlıyon diye sonra kardeşimi aramış ne oldu diye aptal aptal konuşmuş niye ben bikaç kere onların pcden fac açayım demişim diye bıkmış usanmış hele şuna bak len insan yabancı için böyle demez bakmamım sebebise benimki fac anasayfayı falan acmıyo birindende no bekliyodum merak ettim ondan çıktım neyse canım bende şaşıtom o karılar nasıl beceriyo hamile kalıyo

Back
X