"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet yaa canım herkes bayram telaşesinde :))) bak derinimle konuşuyom selam söyledi sana çok canım kusura bakma çok uykum var sabah erkenciyim bide öpüyorum çok seni şimdiden bayramın mübarek olsun kendine iyi bak

günaydın kk nın muhteşem hatunları uzun bi aradan sonra yine selem herkese
kızlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun canlarım
herkesi çok özledim tedavime devam ediyorum hala bi gelişme kaydedemedik bunalım durumları bende hala devam ediyo adet olunca iğnelerle yumurta geliştirmeye çalışacaz
dualarınızı esirgemeyin kızlar
bişeyler yoluna girse az biraz toparlansam aranıza döncem çok özledim sohbetlerinizi
böyle koptuğum için inşallah bana kızmamışsınızdır
hepinizi öpüyorum kızlar tek tek isim saymayim belki unuttuklarım olur
kendinize iyi bakın tekrar görüşürüzopuyorumnanaktan

herkese iyi bayramlar gezen guzeller:))
esmacim Insallah bu ay son tedavin olur Insallah bir daha gelisin bebek haberini vermek icin olur.
bizi habersiz birakma yeter.

selam kızlarrrrŞenizanca girebildim yaaa.hepinizin bayramını kutluyorum canlaropuyorumnanaktan
senammm canım benim çok üzgün gördüm yine seni yaaa((üzülme lütfen herşey güzel olacak inşallah sabır lazım canım olacak inşallahŞeniz
ceylanımm sende gelmişin kaçırdım kuşum seni çok öptüm canım bnimŞeniz
makbuşum ebrarım gökçem diger kıslarrrrr hepinzi çok öpüyorum canlarım.şimdi çıkmam lazım uzun yazamıyorum vaktim yok.öptüm hepinizi.iyi bayramlar.opuyorumnanaktan

Allah Allahhhh kızlar nerelerdesinizzz.günnn ceylannn ebrarım gökçem makbuşum riçimmm herkesler biyerde galiba.off bende yarın ve diger gün açıyorum salı günü izinliyim.((

makbuşum canımmm orada mısın.çıkalı 4 dk olmuş gerçi kaçırdım seni temizligim yeni bitti anca geldim kuşum...telefonumu annemde şarja takıcam...

hepinize tekrardan hayırlı bayramlar arkadaşlar.bakıyorum kimseler yok .ee çok normal bayram .herkes gezmelerde heralde.benimde dün çok yoğundu hiç fırsatım olmadı girmeye .neyse umarım hepinizin bayramı çok güzel geçer .görüşmek üzere arkadaşlar..
derinim seni kaçırdım cano .bayramda çalışmak kötü yaa .bugün benim kocişimde dükkan açtı :sinifsinif:
neyseki yarın ve dğer gn çalışmıyo bayram ziyaretlerini yarına bıraktık mecburen ..hadi öptüm canım..
makbuşum merak ettim geldimi senin kırmızılar ..inşallah gelmedi cano .buarada benim geldi :kedi:öptüm senide..
günüm karşılaşamadık seninlede sanada iyibayramlar canım .bize hergün bayram demi cano.aslına bakarsan bebişler gelince hergün bayram olucak .öptüm canım..
gökcem uğramamışsın .galiba anneciğinin elini öpmeye gittin neyse sanada hayırlı bayramlar datlum .öptümm.
richim fıstığım sanada iyi bayrmlar .öptüm senide ..

topic bomboş kimse yok gezmelerdemisiniz kıssslar dün giremedim gecikmelide olsa gerçi 2 günü ama herkesin bayramını kutlarım ALLAHA EMANET OLUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…