Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canommm inanmıyorum yaaa allahım sen nekadar büyüksün ağlıyorum şuan datlum .gözümüz aydın .allahım sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin dualarım seninle .ay ben başlıyorum halaya
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canommm inanmıyorum yaaa allahım sen nekadar büyüksün ağlıyorum şuan datlum .gözümüz aydın .allahım sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin dualarım seninle .ay ben başlıyorum halaya
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canlarımmmmm Allah sizlerden razı olsun bende hala rüyada gibiyim bir çok duyguyu bi arada yaşıyorum dilerim Allahım tez zamanda sizlerede yaşatsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bebişimmmm oh beee sonunda açıkladın delüüüüüüüüüüüüü....
makbuşum tüm duygularımı telefonda paylaştım zaten kuşum...Allahım sonun kadar sag salim gitmeyi nasip etsin.kucagına almayı koklamayı nasip etsin bitanemm.duygularımı anlatacak kelimeleri bulamıyorum hala..rüyada gibi sevinçliyim çok ama çokkkkkk mutlu oldum canım arkadasımŞeniz Şeniz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hadiyin halaya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden:CüvCüv::dance::hooray: :hooray:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaaa derinim bu haber mütiş yaaa bende inan tutamıyorum kendimi ağlıyom şuan .ben demiştim ilk makbuşum kalcak diye dediğim gibi oldu .bu topic uğurlu geldi çok şükür..