"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:roflol:ay delü gün öldürdün beni gülmektennn :))) evet kızlar çok beklemişsiniz beni kusuruma bakmayın bu saate kadar müsait olamadım 5 gün geciken adetimin üstüne bu sabah test yaptım 2. çizgi çıktı pek inanmadım akşamda kan verdim ve sonuç 353.95 aslında derinimden de ben rica ettim biliyorsunuz ilki acı bir tecrübe olarak kaldı yarın sabah doktora gidicem sizlere ondan sonra yazmak istedim ama günüm anlamış :)))sonuç olarak HAMıLEYıMMM :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin hem mutlu hem şaşkınım dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım

canommm inanmıyorum yaaa allahım sen nekadar büyüksün ağlıyorum şuan datlum .gözümüz aydın .allahım sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin dualarım seninle .ay ben başlıyorum halaya
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bebişimmmm oh beee sonunda açıkladın delüüüüüüüüüüüüü....
makbuşum tüm duygularımı telefonda paylaştım zaten kuşum...Allahım sonun kadar sag salim gitmeyi nasip etsin.kucagına almayı koklamayı nasip etsin bitanemm.duygularımı anlatacak kelimeleri bulamıyorum hala..rüyada gibi sevinçliyim çok ama çokkkkkk mutlu oldum canım arkadasımŞeniz Şeniz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hadiyin halaya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden:CüvCüv::dance::hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canommm inanmıyorum yaaa allahım sen nekadar büyüksün ağlıyorum şuan datlum .gözümüz aydın .allahım sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin dualarım seninle .ay ben başlıyorum halaya

ayyy canımm benide aglattın heeee:)))sevinçten agladım bugün hep.günüme söylememek için zor tuttum kendimi o yüzden kaçtım hemen.makbuş rica ettigi için şimdilik bişey demedim.keseyi görmeden demiyim dedi üzülüyo kızlar sonra.ama görecez keseyi kuşum Allahım çok büyükkkkk:Saruboceq:

bebişimmmm oh beee sonunda açıkladın delüüüüüüüüüüüüü....
makbuşum tüm duygularımı telefonda paylaştım zaten kuşum...Allahım sonun kadar sag salim gitmeyi nasip etsin.kucagına almayı koklamayı nasip etsin bitanemm.duygularımı anlatacak kelimeleri bulamıyorum hala..rüyada gibi sevinçliyim çok ama çokkkkkk mutlu oldum canım arkadasımŞeniz Şeniz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hadiyin halaya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden:CüvCüv::dance::hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
canlarımmmmm Allah sizlerden razı olsun bende hala rüyada gibiyim bir çok duyguyu bi arada yaşıyorum dilerim Allahım tez zamanda sizlerede yaşatsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaa derinim bu haber mütiş yaaa bende inan tutamıyorum kendimi ağlıyom şuan .ben demiştim ilk makbuşum kalcak diye dediğim gibi oldu .bu topic uğurlu geldi çok şükür..

canım makbuşum tebrikler Allahım inşallah tamamına erdirir bayram hediyesi oldu sana kendine çok dikkat et lütfen fazla yorulma ya ben çok seviniyorum böyle hamiş haberi duyunca inan seni fazla tanımıyorum ama kendim kalmış gibi seviniyorum kaydirigubbakcemile3

yaaa derinim bu haber mütiş yaaa bende inan tutamıyorum kendimi ağlıyom şuan .ben demiştim ilk makbuşum kalcak diye dediğim gibi oldu .bu topic uğurlu geldi çok şükür..

evet cnm topicimiz ugurlu geldi vallahi...makbuşummmmm seni listeye ben yazmak isterim ama biliyo beceremiyom kuşum yaaaa:))yaz bakalım kendin koca harflerle amaaaaaaadelikafadulden:CüvCüv:

makbuşum ben diycektim deriimde demiş lütfen listeye yaz adını koca harflerle .yada doktora git gel ondan sonra ..
ay gökcemde çok sevincek .keşke kızların hepsi burda olsaydı..

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EKİM AYI LİSTEMİZZZ......

Nesheli......................1 ekim
burcup35...................7 ekim

gamz........................12 ekim
crazybaby...............13 ekim
zeyn77......................15 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
yellowhot..................22 ekim
lostisland..................20-25 ekim

KASIM AYI LİSTEMİZZZ......

Lilyum....................1 kasım
esmaaa0202..........2 kasım
integral0027...........3 kasım
GokceRana23........5 kasım
uhde.......................5 kasım

richberry................7 kasım
bersuuu..................7 kasım
merseray................9 kasım
ltuana....................10 kasım
aysen_34................12 kasım
Derinsu...................16 kasım
ceylan83................17 kasım
zorxx......................26 kasım
nurunayn...............28 kasım
sevalemre..............29 kasım
ebrar_53....................?

tüliny.........................?
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..

ARALIK AYI LİSTEMİZZZ......

özçeliksena...............2 aralık

HAMİŞLERİMİZZZ....

MAKBER.............:nazar:

betty0................:nazar:

semafatih..........:nazar:

sevilim...............:nazar:

aglama..............:nazar:

ummahan_d.......:nazar:

butterflydsd....... :nazar:

caneylom.......... :nazar:

cssa....................:nazar:

halidedip............:nazar:

eylul....................:nazar:

ynlz.....................:nazar:

buda listemiz

bide makbuşum senden bişey istiycem doktora gidip gelince bende hamileyim bölümüne yazarmısın .bu topicden birinin oraya yazmasını çok ama çok istiyodum...

Back
X