"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:roflol:ay delü gün öldürdün beni gülmektennn :))) evet kızlar çok beklemişsiniz beni kusuruma bakmayın bu saate kadar müsait olamadım 5 gün geciken adetimin üstüne bu sabah test yaptım 2. çizgi çıktı pek inanmadım akşamda kan verdim ve sonuç 353.95 aslında derinimden de ben rica ettim biliyorsunuz ilki acı bir tecrübe olarak kaldı yarın sabah doktora gidicem sizlere ondan sonra yazmak istedim ama günüm anlamış :)))sonuç olarak HAMİLEYİMMM :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin hem mutlu hem şaşkınım dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım

anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kızzzzzz makkbuşşşşşş canım yaaa hayırlı olsun datlum benim rabbim saglıkla kucaklamak nasip etsin ay ne kadar acaip oldum sevindim canım benim inş rabbim bu kez yüzünü güldürür inşşş canım hayydeeeee sırada bize geliyoooooopuyorumnanaktan :emir_bebek: :CüvCüv: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::nazar::nazar: :nazar: :1hug: maşallah canım hihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::nazar::nazar:

001kg5.jpg

hepinizi ii geceler tatlı rüyalarr
makbuşum öpüyyorum kuşum senii canımsın inş rabbim bizlerede tatıtırır :ecrin_bebek:

anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kızzzzzz makkbuşşşşşş canım yaaa hayırlı olsun datlum benim rabbim saglıkla kucaklamak nasip etsin ay ne kadar acaip oldum sevindim canım benim inş rabbim bu kez yüzünü güldürür inşşş canım hayydeeeee sırada bize geliyoooooopuyorumnanaktan :emir_bebek: :CüvCüv: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::nazar::nazar: :nazar: :1hug: maşallah canım hihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::nazar::nazar:

hepinizi ii geceler tatlı rüyalarr
makbuşum öpüyyorum kuşum senii canımsın inş rabbim bizlerede tatıtırır :ecrin_bebek:
canımmm çokkk sağol yaa banada çok büyük sürpriz oldu Rabbim sizlerin sevincinide yaşatsın bana inşallah bende seni çok çok öpüyorum

yaa kızmadın demi bitanem selim çok korkuyo haliyle bende :(((hala inanamıyoruz bile
neyse kaçıyomuşsun bende kaçıyım biraz gelirim yine
yok cnm neden kızayım.haklısınız sakınmakta.ben düşünemedim.senini için rahat etsin diye çektim bende canım.
kısss delüüü bende geldim halay anam halay çeke çeke belim agrıdı nannkaydirigubbakcemile3ama deger makbuşum için haydiiinn hoppp:dance::teytey::dance::teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:
herkese iyi geceler topicin güzelleri ...

kuşum kaçırdım seni...çok öpüyorum ebrarım.
kızlar yaa bi ara msn yapalım toplucek:)))özledim hepinizi..
yaa nazarım gelmedi ne zamandırr özledim cadıyı.

makbuşum gelirsen çaldır demiştin cnm.ama ben rahatsız etmek istemedim.şimdi yatıyorum.yarın görüşürüz kısmetse.iyi bak kendine bitanem...

yaw kac gecedir uykum var die gidiyorum yataga tam dalicam kaciyor uykum ya kedi kopek gb olduk bu uykuyla birbirimizi kovaliyoruz.
farkinda degilim de su tup bebek konusunu mu bilincaltimda cok takiyorum acaba, gerci bilincin ustunde de var kendisi, gunduzleri ama:)) geceleri aslinda aklima gelmiyor ama bu sefer de bilinc altinda sanirim :smiley-cool: nasilim ama :teselli:
makbus lennnnnnn yirttin bu dusuncelerden deli gb kurma kafaya onu bunu ne olur keyfini cikar topubuz icin walla Allah kismet ederse hamile kalinca hic uzmeyecegim kendimi, sirita sirita uyayacagim hep :1closedeyes: hatta mumkunse 9 ay sonrasi dogum bitmek uzereyken uyanmayi tasarliyorum :roflol:

iyi ettin kızzz.maydonozlu dimi:)ama onu günde iki kere 3-4 gün yapıyolar sanırım etki etmesi için.

yapıldıkdan sonra ılıskıye gırmek lazımmıs ama ben yapmadım merakdan nasıl bırsey dıye ole yaptım bakalım uc gun yapcam nıye ılıskı yok dersenız aman geeln gıden cok ugrasamayız

derıncım su tup meselesıde sole bırsey benım cok yakın bır tanıdıgım var kadın bel cekıyor cogu kısıyı hamıle kalmasını saglamıs baya bılgılı bırı unlu sayılır kecıoren ankarada neyse bana dedıkı seyıne azıcık ıce dogru vıks sur dedı sabah agzında o kokuyla uyanırsan tuplerın acıktır duymazsan sana buhar hapalım dedı yaptım vıks hı ckoku gelmedı

balgam fılan sokuyor dıolar tuplerı neden sokmesın dımıııııııı bugun gene yapcam belkı dun cokm yemek yedım rahatsız oldum dıom ondan hıssetmedım

yapıldıkdan sonra ılıskıye gırmek lazımmıs ama ben yapmadım merakdan nasıl bırsey dıye ole yaptım bakalım uc gun yapcam nıye ılıskı yok dersenız aman geeln gıden cok ugrasamayız

derıncım su tup meselesıde sole bırsey benım cok yakın bır tanıdıgım var kadın bel cekıyor cogu kısıyı hamıle kalmasını saglamıs baya bılgılı bırı unlu sayılır kecıoren ankarada neyse bana dedıkı seyıne azıcık ıce dogru vıks sur dedı sabah agzında o kokuyla uyanırsan tuplerın acıktır duymazsan sana buhar hapalım dedı yaptım vıks hı ckoku gelmedı

canım yaa beni yanlış anlama ama ugraşma viksle falan.orası hassas bölge Allah korusun.tamam eskilerin bi bildigi oluyo mutlaka ama.öyle bel çekme falan dikkatli ol yani cnm.

canım yaa beni yanlış anlama ama ugraşma viksle falan.orası hassas bölge Allah korusun.tamam eskilerin bi bildigi oluyo mutlaka ama.öyle bel çekme falan dikkatli ol yani cnm.

valla cnm akrabamız ole kotu bırsey olsa yapmaz bana kendısını cok cekmıs 2 sene gencken olmamıs coguu o yuzden anlıyor ınsanı kendısınede bole yapmıslar olmus hemen cokkkkkkkkkkkkkk kısıyı yapmıs hergun bırı gelıo kapıyaaaaaaaa yanı ne bılıyım ıcımde kalır yapmazsam esımde dıo sana zarar vercek bırsey yapmaz dıo bakalım zaten tutcak belımı hop cekcek uzanırken ben yatcam 2 uc saat sonra dua eder bırde buhar banyosu sabahda tırot testıne gıtcez o gun bakalım esımede havus suyu ıcıyorum ama calısmıyoruz gende bır yararı olurmu calıstıgımız gunler ıcın bayramdan dolayı bılıosun

Back
X