"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bu gü
n doğum günmü en güzel hediyeyi makberim sen verdin ben regl
oldum size güzel haber veremedim malesef canlarım
amam makberinin haberi yeter bize
hlayı kaçırdım:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::teytey: akberim yeni tarihim 30 kasım

günaydın kızlar gününüz her daim aydın olsun sevalcim hayırlı işler canım nasılsın umarım iyisinizdir ben dün giremedim geçmişi bi okuyayım geleyim..

günaydın nuranaycım sağol canım
kızlar bayramdan sonra hiç dükkanı açmadım o yüzden net ede giremedim ama hepinniz i+ çok özledim

canım valla bende giremedim ya içimde bi boşluk vardı sanki makberi okudun dedi ne mutlu onun adına çooook sevindim bende bu ay inş tedaviye başlıyacam tedavi derken hsg çektirecem bakalım ne çıkacak ben böyle değildim son günlerde paranoyak oldum daha şimdiden sitre yapıyorum bakalım ne çıkacak diye ayy bana bolbol dua edin kızlar olurmu...

loçkam haişmimz makberim hoşgeldiniz
nuranaycım canını sıkma her şey oluruna bırak makberim in haberiyle ben tekrear umutlandım bu hepimize moral oldu yaaa

canlarım günaydınlarrrr.
loçkammm hoşgeldin canım benimmm geçmiş dogum günün kutlu olsun tatlımmmm:)))bayramında mübarek olsun.
bersumm dönmüşsün kuşumm hoşgeldin cnm benim..haber nasıl amaaaa:)))))sırayla hepimiz inşallah...
makbuşum bebisimmm görüşemedik dün canom iyi degildim anlattıgım gibi:((((
günüm ugramamış umarım iyisindir canım benim.

nurcumm hiç sıkılma canım..görüceksin hsg de normal çıkacak filmden sonra çok kişide hamile kalıyor.tüpler dahada açıldıgı için:)))

ben kaçtım kızlarr.işlerim var.kayınvalideme de gidicem off off başım da biraz agrıyo.dün gece çok kötüydüm:(((kafamda bi kitle var sanki tövbe yarabbim taktım kafama onu..hep başımı döndürüyo kalkıyorumzor yürüyorum baş dönmesinden...nedir bu bilmiyorum.bışak batıyo oraya sanki kafamın soluna yani:((neyse gittim ben canlarım.

aaaaaaaaa makberim bitanem ay inanmıyom canım benim çok güzel bir haber rabim sesimiz duydu canım sağlıklaa rabim kucağına almayı
nasip etsin tebrik ederim canım çok güzel haber

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bu gü
n doğum günmü en güzel hediyeyi makberim sen verdin ben regl
oldum size güzel haber veremedim malesef canlarım
amam makberinin haberi yeter bize
hlayı kaçırdım:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::teytey: akberim yeni tarihim 30 kasım
sevalimmmmm sağol bitanem benimm senin doğumgünün demek bugünn kıyamam sanaa dilerim önümüzdeki doğumgününü meleğinle beraber kutlarsın nice mutlu yıllara

lçkam aklına getirme öyle kötü şeyler yorgunluktandır canım bende de öğle oluyo canın sıkma loçkam güle güle kb öptüm seni

dogumgunu10013ar9.jpg

sevalimm tekrar doğumgünün kutlu olsun bitanemmm öpüyorum seni kocaman kocaman..
ben kaçıyorum şimdilik kk çok ağır acık ortalığı toparlıyım gelirim sonra yine

sağolmmakberim sende inşlah beişinle eşinle bir ömür boyu mutlu yılar geçirirsin
rabim senin gönlüne göre versin canım nasıl gidiyo hamişlik canım seni listede ggörmek çok güzel

dogumgunu10013ar9.jpg

sevalimm tekrar doğumgünün kutlu olsun bitanemmm öpüyorum seni kocaman kocaman..
ben kaçıyorum şimdilik kk çok ağır acık ortalığı toparlıyım gelirim sonra yine

süpersin makberim çok mutlu etin beni canım en güzel hediyeyi senden aldım hamiş haberin bemi çok mutlu eti darısı diğer kızların başına arkadan hepimiz geleceğiz sağol makberim elerine sağlık kolay gelsin öptüm

kız senin doğum gününmü bugün anlamadım ben canım ya nice yıllara RABBİM yeni yaşında sana sağlık huzur ve bebiş nasip etsin ...

SEVALİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU SENELERE..nasılsın canım bayramın nasıl geçti?
AĞLAMACIM başınız saolsun canım .bebiş ve sen iyisiniz inşallah .öptümmm.
BERSUM hoşgeldin canım .nasıl geçti bayram ?özledik seni .
NURCUM sen nasılsın canım ?hiç endişelenme inşallah rahimfilminde problem çıkmaz.sende hayırlısıyla başlarsın tedaviye..
DERİNİMM canım geçmiş olsun yorgunluktanmı ağrıyo acaba başın?öyle kötü şeyler düşünme tatlım bişey yoktur llahın izniyle .senide özledim cano görüşemedik .neyse bayram telaşı bitti konuşuruz inşallah..
GÖKCEM sen nasılsın datlum ?bayramın nasıl geçti bakalım .öptümmm
MAKBUŞUM TATLI HAMİŞİM sen nasılsın herşey yolunda umarım .bunları yazmak bile beni çok mutlu ediyo allahım hayırlısıyla tammına erdirsin .senide çok öptüm canomm.
GÜNÜM görüşemedik özledim senide ...öptüm şekerim...

selam hanımlar hepiniz iyisinizdi inşallah .dünden beri kkya giremedim .inşallah buyazdıklarımda gelir ..

ohhh beee geldiii yazdıklarım.
hanımlar bende bugün doktora gidiyorum bayramda geldi kırmızılar .bakalım kist erimişmi .yani tedaviye başlıyabilcezmi ...................................*hayırlısı artık ...

ebrarım canım hoşgeldin nasılsın canon sağol canım beni şımartıysouunz valahi iyi ki varsınız sizlerle tanıştığıma çok mutlu ve şanslıyım canım bayram güzel geçeti kayınvlademin izmirden misafirleri vardı ona yardım ettim yorulduk ikmizde sen ne yaptın nasıl geçti

inşalah erimiştir ebrarım güzel haberlerini bekliyom canım her şey gönlünce rabim yardımcın olsun

Back
X