"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım eşim bir ilaç kulanıyo ilacı kulnaalı 2 ay olsu 3 ay sonra etkisini gösteriyomuş
inşlah nurum hepimizin dilediği şweyo lur senin eşinin değeri en son kaçtı sakıncası yoksa

canım valahi evlendiğim il3 ay istemedk bende kist çıktı 3 ay tedavi gördük dedik belki kisten hmiş kalamıyom mayısta eşimde varikosel olduğunu anladık haziranda ameliyat oldu doktor 3 ay snra kontrole giit düzelme olmuş bir toz verdi portakla suyuyla içiliyo onu iç dedi

canım valahi evlendiğim il3 ay istemedk bende kist çıktı 3 ay tedavi gördük dedik belki kisten hmiş kalamıyom mayısta eşimde varikosel olduğunu anladık haziranda ameliyat oldu doktor 3 ay snra kontrole giit düzelme olmuş bir toz verdi portakla suyuyla içiliyo onu iç dedi

anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder ve en kısa zamanda hamıs kalırsın yenı yıla bebeklerımızle gırerız ınsallah AMIN

yani toparlıyayım hemen durumu doktor olur diyor bekleyin tedavi sonuç verdi bekliyoz sperm değeri 16 milyon 20 nilyonum üstünde olması lazımmış ama doktor olur dedi

seval varikosel açılımı ne yani ne oluyo o benimkininde sınırda çıkıtı ama ilaç vermediler niye anlamıyomki?
dr olur demiş hani bak olmuyo şimdi ben bi ürolog arıcam ben onu götürecem

amin zehselcim cümlemiz inşlah yeni yıla hamiş olarak gireriz
makberimin ayağı uğur getriri inşlallah

canım bizim doktor çok iyi yanı damar genişlemesi spermler geriye kaçıyo canım eeee şimdi nasıl tek çözümü ameliyatmış

hıı anladım daha öncede dedim ya bizimkine ilaça grek yok dediler bu sefer bende gidecem ayıp ama dicem bi ilaç verin doğal yoldan fazla yükselmiyo..

Back
X