R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.121 umarım dvm ederız burcum ya bende öyle ümıt edıp duruyorum hakkımıza hayırlısı
Makber 🙏🏻 Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 13.177 4 406 37 Kocaeli 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.122 sağol riçimm ayrıca unutma bana bi okey borçlusun
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.123 burcum profldekı sensın sanırım cok güzelmısın allah kaderınız güzel yazsın cnm
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.124 richberry .!.: umarım dvm ederız burcum ya bende öyle ümıt edıp duruyorum hakkımıza hayırlısı Genişletmek için tıkla... inşallah cnm hatta beraber devam etsek ne kadar güzel olur senin tam günün ne zaman kuzum
richberry .!.: umarım dvm ederız burcum ya bende öyle ümıt edıp duruyorum hakkımıza hayırlısı Genişletmek için tıkla... inşallah cnm hatta beraber devam etsek ne kadar güzel olur senin tam günün ne zaman kuzum
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.125 makbusum bgn sabahcıyım sözüm söz beklerım cnmkaydirigubbakcemile3
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.127 richberry .!.: burcum profldekı sensın sanırım cok güzelmısın allah kaderınız güzel yazsın cnm Genişletmek için tıkla... benim cnm çok teşekkür ederim dediğin gibi insanın kaderi güzel olsun bi de güzel bi bebişim olsun :)
richberry .!.: burcum profldekı sensın sanırım cok güzelmısın allah kaderınız güzel yazsın cnm Genişletmek için tıkla... benim cnm çok teşekkür ederim dediğin gibi insanın kaderi güzel olsun bi de güzel bi bebişim olsun :)
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.128 gamzem düzelttım msja bakabılırsın cnm benım küstünmü bana yoksa öyle demek ıstemezdım :gitme:
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.129 dur bende resmımı koyum basarabılcekmıyım
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.130 richberry .!.: benımkı cuma günü cnm Genişletmek için tıkla... haydi hayırlısı bakalım güzel bir bebiş gelir inşallah senin kafan niye dalgın bu arada cnm noldu?
richberry .!.: benımkı cuma günü cnm Genişletmek için tıkla... haydi hayırlısı bakalım güzel bir bebiş gelir inşallah senin kafan niye dalgın bu arada cnm noldu?
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.132 cnm yalnızım buralarda bebge okadr ıhtıyacım varkı adet olcam yıne bılıyorum hem güçlü olmaya calısyorum hemde korkuyorum onun ıcın dalgınım
cnm yalnızım buralarda bebge okadr ıhtıyacım varkı adet olcam yıne bılıyorum hem güçlü olmaya calısyorum hemde korkuyorum onun ıcın dalgınım
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.133 richberry .!.: koydum kızlar görünüyomu Genişletmek için tıkla... görünüyor cnm sende çok güzelmişsin :)
richberry .!.: koydum kızlar görünüyomu Genişletmek için tıkla... görünüyor cnm sende çok güzelmişsin :)
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.134 sağol burcum kaderımız güzel olsun ınsallah gamz burda görünüyosun ama neden yazmıyosun
G gamz Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2009 27 0 86 Amasya 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.135 richberry .!.: gamzem düzelttım msja bakabılırsın cnm benım küstünmü bana yoksa öyle demek ıstemezdım :gitme: Genişletmek için tıkla... yok canım benim neden kuseyım.olabilir dalgınlık şaka yapmıştım zaten.inşallah olmazsın adet müşdeli haberini bekliyorum:Saruboceq:
richberry .!.: gamzem düzelttım msja bakabılırsın cnm benım küstünmü bana yoksa öyle demek ıstemezdım :gitme: Genişletmek için tıkla... yok canım benim neden kuseyım.olabilir dalgınlık şaka yapmıştım zaten.inşallah olmazsın adet müşdeli haberini bekliyorum:Saruboceq:
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.136 richberry .!.: cnm yalnızım buralarda bebge okadr ıhtıyacım varkı adet olcam yıne bılıyorum hem güçlü olmaya calısyorum hemde korkuyorum onun ıcın dalgınım Genişletmek için tıkla... korkma cnm Allah yardımcın olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı kıyamam dalma sen öyle olur elbet
richberry .!.: cnm yalnızım buralarda bebge okadr ıhtıyacım varkı adet olcam yıne bılıyorum hem güçlü olmaya calısyorum hemde korkuyorum onun ıcın dalgınım Genişletmek için tıkla... korkma cnm Allah yardımcın olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı kıyamam dalma sen öyle olur elbet
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.137 sağol gamzecıgım bende senın müjdelı haberlerını beklıyorum cnm
G gamz Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2009 27 0 86 Amasya 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.138 burcup35 .!.: görünüyor cnm sende çok güzelmişsin :) Genişletmek için tıkla... burcum napıyosunkaydirigubbakcemile3
burcup35 .!.: görünüyor cnm sende çok güzelmişsin :) Genişletmek için tıkla... burcum napıyosunkaydirigubbakcemile3
R richberry Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.139 sagol burcum haklısın herseyın hayırlısı allah saglık versın
burcup35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 150 0 96 43 Ankara 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Makber #1.140 gamz .!.: burcum napıyosunkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... iyiyim cnm sen nasılsın