Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaa yaramaza bakkk...yoruldun bi ton sendee bide okul var of offf.Allah kolaylık versin bersummm.selammm güzeller misafirlerim gitti,gittiler ama beni de tarumar etti 2 yaşındaki çocuk bayadır gelmiyolardı ne yaramaz olmuş 2 gündür temizlikle uğraşıyodum velet 2 saatte halletti evi valla açmadığı çekmece dağıtmadığı dolap kalmadı saksının toprağını halının üstüne deviriverdi valla çok tatlı ama çok da yaramaz erkek çocukları daha bi yaramaz oluyo heralde.....neyse kimsecikler yok ben diğer topikleri dolanayım
oyyy cnm yaaaselam kızlar iyi geceler dilemek için geldim yaa sanırsam grip oluyorum boğazım şiş üşüyorum midemde hala çok aşırı bulanıyor yemek yemedim daha doğrusu yiyemedim saatlerdir kıvranıyorum(( her neyse hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizi çok
aglamacım Allah zihin açıklıgı versin cnm.inş ideallerine kavuşursun.bebişinle mutlu günler canım..seni unuturmuyuz biz hiç aşkolsun öptümŞenizcanlarim bana kizmayin ne olur okulumun son günleri inanin basimi kaldiramiyorum sürekli ders calisiyorum sali günü sinavim var tüm dilegim bunuda atlatmak hayirlisiyla inss.....
eeee tatli hamissiiiiimmmm napiyon bacim yaaa özledim seni dertlesemiyoz ne zamandir
kızzz ben geldimmm ama gidicem şimdi bi bakayım dedim..yatıyom cnm.öptüm seniŞeniziyi geceler kızlarrrrrrrrrr erkencisiniz bugün hadi iyi uykular mademmmm
canim selam nasilsin
canim sagol kizimda iyi biraz yoruyor bu aralar ufaktan ufaktan ergenlige yaklastigindan yanina varilmiyor cok sinirli valla
bebekte halen yok bekliyorum umutlan sizler napiyorsunuz makber hamileymis onu okudum cok sevindim
zaten hep alttan almaya calisiyorum ama bazen geliyorlar iste adamla ikisinin arasinda kaliyorum ona ayri konus öbürüne ayri konus zamaninda annelerimizde bize öyle yapardi ya zor is
gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin tüp bebekmi yaptirmayi düsünüyorsun
canim sakin geciktirme tedavini zaman öyle cabuk geciyorki anlayamiyoruz ben yakinda 33yasima giricem keske direk tüp bebek yaptirsaydim öbür tedavilerle 10senem bosuna gecti tabi herseyde bir hayir vardir