• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi geceler kizlar
cuma25070008rh7.jpg

berrrrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldim ama gitmişsin dolandım topikte canım yaa
aglamacım ii olmana sevindim kolay gelsin inş güzel geçer sınavın kib
bitoş ablacım sagol sana hayırlı geceler hayırlı cumalar olsun inş
richh kız geldim ben sen nerdesinn

selammm güzeller misafirlerim gitti,gittiler ama beni de tarumar etti 2 yaşındaki çocuk bayadır gelmiyolardı ne yaramaz olmuş 2 gündür temizlikle uğraşıyodum velet 2 saatte halletti evi valla açmadığı çekmece dağıtmadığı dolap kalmadı saksının toprağını halının üstüne deviriverdi valla çok tatlı ama çok da yaramaz erkek çocukları daha bi yaramaz oluyo heralde.....neyse kimsecikler yok ben diğer topikleri dolanayım
anaa yaramaza bakkk...yoruldun bi ton sendee bide okul var of offf.Allah kolaylık versin bersummm.
selam kızlar iyi geceler dilemek için geldim yaa sanırsam grip oluyorum boğazım şiş üşüyorum midemde hala çok aşırı bulanıyor yemek yemedim daha doğrusu yiyemedim saatlerdir kıvranıyorum :((( her neyse hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizi çok
oyyy cnm yaaa:(((inşallah grip falan degilsindir cnm sıcak tut kendini..bak o günde montsuz gitmiştin doktora:oklava:üşüttün galiba sen...bak zeyno mide bulantısına nane limon içiyodu hatta sıcak da degil sogutup içiyodu tabi yazdı o zaman ama bi dene..rahatlatıyoodu onu cnm..dikkat et bitanem...bende yatıcam şimdi koray kızıcak yoksa.uykumda geldi.Şeniz
canlarim bana kizmayin ne olur okulumun son günleri inanin basimi kaldiramiyorum sürekli ders calisiyorum sali günü sinavim var tüm dilegim bunuda atlatmak hayirlisiyla inss.....

eeee tatli hamissiiiiimmmm napiyon bacim yaaa özledim seni dertlesemiyoz ne zamandir
aglamacım Allah zihin açıklıgı versin cnm.inş ideallerine kavuşursun.bebişinle mutlu günler canım..seni unuturmuyuz biz hiç aşkolsun öptümŞeniz
iyi geceler kızlarrrrrrrrrr erkencisiniz bugün hadi iyi uykular mademmmm
kızzz ben geldimmm ama gidicem şimdi bi bakayım dedim..yatıyom cnm.öptüm seniŞeniz
riçimm gökçemmmmmm kaçtınızmı kıslarrr öptüm ikinizide hepinize ttlı rüyalarrrrropuyorumnanaktan
bitoş ablacımmmm sagolasın..seninde cuman mübarek olsun:Saruboceq:Allahım tüm dualarını kabul etsin.Amin.

kızlarr yarın gündüz olmadıgım için bende bu günde yazıyom...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM OLMASINI İSTEDİGİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZE "OL" DESİN HAYIRLISIYLA..AMİN:Saruboceq:

sevalimmmm sanada şimdiden günaydın diyimmmmmmŞenizhayırlı işler bolll boll satışlar olsunnnn karular küpelerle doldursun çantalarınııııkaydirigubbakcemile3seni sefiyom melegim..öptüm seni...en erken makbuşla sen geliyonuzz ondan şimdiden yazıyım dedim.
ebrarımda ugramadıı:(((

canim sagol kizimda iyi biraz yoruyor bu aralar ufaktan ufaktan ergenlige yaklastigindan yanina varilmiyor cok sinirli valla

bebekte halen yok bekliyorum umutlan sizler napiyorsunuz makber hamileymis onu okudum cok sevindim

olsun canım yaa olur elbett dimi ama:)
evet makberimiz bizi coşturdu vallahi:nazar: :nazar: :nazar:
darısı hepimiz inşallah:Saruboceq:
diger kızlar ve bende bi degişiklik yok henüz..bende yara çıktı adetim bitince dondurucaklar ikinciye işte...
öbür aya kalıyo benim umutlar yani.

zaten hep alttan almaya calisiyorum ama bazen geliyorlar iste adamla ikisinin arasinda kaliyorum ona ayri konus öbürüne ayri konus zamaninda annelerimizde bize öyle yapardi ya zor is

zaten hep alttan almaya calisiyorum ama bazen geliyorlar iste adamla ikisinin arasinda kaliyorum ona ayri konus öbürüne ayri konus zamaninda annelerimizde bize öyle yapardi ya zor is

haklısın valla..aman incinmesin gücenmesin derken kendini yıpratıyosun tabii zor iştir annelik mutlaka...ama geçer bu çagları.hepimiz asi olduk zamanında ama ben mesela agrı başlıydım da yinede bazen sesimi yükseltirdim çok pişman oluyorum düşününce...ama sesimi yükseltsemde ardından özürümü de dilerdim hiç kıyamam anama...ergenlik işte..kendimizi ne oldum sanıyoruz o yaşlarda:))

gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin tüp bebekmi yaptirmayi düsünüyorsun

yok bebegim tüp bebek demedi doktor daha...ben zaten hatırlarsan tedavimi de aksatıyordum eşimin askere gitme olayı yüzünden istemiyodum tedavi olmayı..ama bu yara fikirlerimiz degişmesine vesile oldu nedense..
yara geçsin hayırlısıylada,sonra doktor hangi tedavi sürecine başlayacak bilemiyorum ona göre hareket edicez artık..rahim filmi gibi görünüyo ama nasip.

canim sakin geciktirme tedavini zaman öyle cabuk geciyorki anlayamiyoruz ben yakinda 33yasima giricem keske direk tüp bebek yaptirsaydim öbür tedavilerle 10senem bosuna gecti tabi herseyde bir hayir vardir

canim sakin geciktirme tedavini zaman öyle cabuk geciyorki anlayamiyoruz ben yakinda 33yasima giricem keske direk tüp bebek yaptirsaydim öbür tedavilerle 10senem bosuna gecti tabi herseyde bir hayir vardir

evet çok haklısın canım..doktorumda öyle dedi zaten..ben pkoyum bide.tedavisi zor bi hastalık biliyosun...sen pkonun tedavisini ol..bebege engel olan herşeyi ortadan kaldıralım gerisini Allah bilir diye konuştuk doktorumla...bende tedaviyi olmaya karar verdim..hastalık sonuçta.sadece bebege endeksli düşünmemek gerek diyerekten tedaviye başladım..zaten pko için şeker hapı veriyolar hormon düzenleyici olarak..onları hep içiyordum ama arada bırakıyordum..onada kızdı doktorum..hiç bırakma onları dedi.metformin tedavisi çok önemli dedi...ama gel görki onlarda midemi çok bulandırdıgı için içemiyorum ne zamandır.

Back
X