Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz cnm şu bizim bebeklerimizi bizden daha çok merak eden millet dışında sıkıldım artık bebek yokmu sorusundan ya dövücem bigün birisini kime denk gelcek acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
zorxx hiç sorma kıskançlıkmı anlamadım ama takıntı ya olmazsa uzman bi dr bulmamız gerekiyo ama illaki kadın diyo o uzman kadını ben nasıl bulacağım?? baktım izmirdeki tüp bebe merkezlerine erkek proflar tamam kadın vardır ama işleme erkek girecek olursa idye yanaşmıyo sanki ben meraklıyım ... anlarsın ya![]()
yani çok hoşumuza gidiyo sanki töbe töbe film çekilirken ay dedim adam okadar yaklaştıki dedim şimdi neyse yazmiyim:) bende kadın doktordansa erkeklerin daha ilgili olduğuna inanıyorum ya bi tanıdığımızda öyleydi illa kadın doktor tam doğuma doğru kadın bi bıraktı başka hastaneye gitti napıcan ozaman baktılar ozaman erkek kadın farketmeden.