• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya aslında neden takılıyo böyle şeylere nolucak ama bize göre öyle tabi kendi düşüncesi öyleyse değiştiremezsin erkekler böyle işte ya ne güzel rabbim versinde ozaman gider mecbur erkek bayan bakmaz:) seviçten

bende dünden beri ara sıra bakındım ama kimsecikler yoktu. bugünde evde biraz temizlik yaptım. malum bey dün sabah ırağa gitti. o yokken vakit geçmez o yüzden temizlikle oyalandım.

iyiyiz cnm şu bizim bebeklerimizi bizden daha çok merak eden millet dışında sıkıldım artık bebek yokmu sorusundan ya dövücem bigün birisini kime denk gelcek acabakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

yaa ewt deli oluyorum onlara olmadığını bile bile halimi hatrımı sormadan hemn bebek varmı die soruolar yok diyince mutlu oluolar heraldeee allahım gör halimi daha fzla boynumu bükük bırakma yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

zorxx hiç sorma kıskançlıkmı anlamadım ama takıntı ya olmazsa uzman bi dr bulmamız gerekiyo ama illaki kadın diyo o uzman kadını ben nasıl bulacağım?? baktım izmirdeki tüp bebe merkezlerine erkek proflar tamam kadın vardır ama işleme erkek girecek olursa idye yanaşmıyo sanki ben meraklıyım ... anlarsın ya :kızgın:

ya kızlar bebek varmı diye sorana uyuz uyuz gülümseyerek ay daha eşimde bende genciz sağlıklıyız, önce hayatımızı yaşayalım dedik biraz acelemiz yok ki di mi ama ?? diyerek şöyle alaylı cevaplar versenize. ben olsam öyle yapardım. uyuz olsunlar diye gözlerinin içine gözlerimi dikerek alaylı alaylı gülerek söylerdim ...

bahar sen niye işe kalkıstın boşveeer ALLAH kavuştursun canım eşini..
zeyno sendemi hamilesin daha önce senle tanışamadımda yeni tanıştık :)
zor sende gerçekten zor isim koymuşsun :(

hatta derdim ki sen erken doğurdunda ne oldu madalya mı taktılar ha ha ha allah iyiliğini versin güldürdüm beni... derdim. kızlar ben biraz uyuz biriyimdir. ondan çok hazır cevaplar verirdim . moralinizi bozmayın siz.

zorxx hiç sorma kıskançlıkmı anlamadım ama takıntı ya olmazsa uzman bi dr bulmamız gerekiyo ama illaki kadın diyo o uzman kadını ben nasıl bulacağım?? baktım izmirdeki tüp bebe merkezlerine erkek proflar tamam kadın vardır ama işleme erkek girecek olursa idye yanaşmıyo sanki ben meraklıyım ... anlarsın ya :kızgın:

yani çok hoşumuza gidiyo sanki töbe töbe film çekilirken ay dedim adam okadar yaklaştıki dedim şimdi neyse yazmiyim:) bende kadın doktordansa erkeklerin daha ilgili olduğuna inanıyorum ya bi tanıdığımızda öyleydi illa kadın doktor tam doğuma doğru kadın bi bıraktı başka hastaneye gitti napıcan ozaman baktılar ozaman erkek kadın farketmeden.

baharcım ya dedimya bazıları hava atıyo bazılar acıyo insan o içindeki sıkıntıyla uyuz uyuz laflar sokamıyo :olmaz:

seninkini adammı çekti zor ben sabahtan aradım dr hanım erkek olmayacak demi dedim benimki tazı gibi kulağını dikti drnin cevabı girecek ama o seni görmeyecek olunca rahtladı hatt urladaydı bilirsin uzak orası işi bıraktı geldi bahar bak sendende uyuzlar var dünyada..

yani çok hoşumuza gidiyo sanki töbe töbe film çekilirken ay dedim adam okadar yaklaştıki dedim şimdi neyse yazmiyim:) bende kadın doktordansa erkeklerin daha ilgili olduğuna inanıyorum ya bi tanıdığımızda öyleydi illa kadın doktor tam doğuma doğru kadın bi bıraktı başka hastaneye gitti napıcan ozaman baktılar ozaman erkek kadın farketmeden.

walla ben 2 doktorun konrolündeyim ikiside erkek doğum uzmanı. neden derseniz bence dişçilik ve doğum yaptırmak erkek işidir. çünkü düşünsene diş çekiyo adam bilek kuvveti lazım. doğum yaptırıyo düşünsene bi terslik olduğunu kuvvetle çocuğu çekecek. ya cnm nurcum eşini ikna et nolur. hem doktor o gözle bakmazki bi doğum doktoru günde 50 tane kadın muayene ediyordur yani bence artık dürtüsel gözle bakmıyorlardır.

canlarım benimki geliyomuş ben kalkayım masayı hazırlayayım o biyere gidecekmiş gidince gelirim öptüm sizleri..

sonbaharcım senden büyük insanlarada utanıyosun biyerede cvp vermeye hoş onlar bizim canımızı acıtmaya utanmıyolar ama inşlah olur deyipte içten içe sevindirmek beni kahrediyo ya bu insanlar ne anlıyo birilerinin canını yakmaktan eve gelip saatlerce ağladığımı bilirim bu dengesizlerin yüzünden

aaahh zor bilemezsin neler yasadığımı ikna etmeye çalışmazmıyım ama anlamıyo lanet bi inadı var onun canım ne olur dua edin kendiliğinde olsun bu bebek yoksa işim zor :((

Back
X