• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bu resimde aslında çok yakın ama avatar yapınca bozuluyor küçülüyor o yüzden net gözükmüyoruz. seninki nereye gitti bu saatte nur ?

benimki bu gün yetiştirememiş müşterilere gitti 2 günün acısını çıkarıyo..
senşimdi yalnızmısın sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul ettinmi??

evet kabul ettm nur. yok ben yalnız değilim eşimin yeğenleri geldi bende kaldılar sağolsun çocuklar işinii gücünü bırakıp kırmadılar beni geldiler. eşim dönene kadar kalırlar.

ee sesin çıkmıyode ondan dedim
demin bi siteye bakıyodumda kızın biri 15 yaşındaymış erek arkadaşıyla bi hlat yemiş ...
şimdi günü geçmiş acaba hamilemiyim diyo ya bu kızlara ne olmuş böyle ALLAH akıl fikir versin kınamıyoruma ama anne babalarından bunlar korkmuyo..

amiiin canım ben eşimden öyle utanırdımki ilk zamanlar anlatamamşimdiki kızlar yapışıyolar ilk tanıdıkları erkeğe..
geçmişi okudumda bende burhaniyeye gittim ören ayvalık edremit sarımsaklı oralar çok güzel yerler hele kaz dağları ya RABBıM ne güzellikler yaradıyo değilmi..
demin haberlere baktımda heryer savaş meydanına dönmüş yapılırmı hiç böyle şeyler

yanlarındayım zaten :)

bizde gitmiştik oralar güzel yerer gerçektn. hele sarımsaklı içlerinde en beğendiğim. bu yaz oradaydık. şeytan sofrasının ordan aşağıya manzara çok güzel. benim masaüstü pc diğer odada . ben laptop kullanıyorum. malum bu sıralar hep yatark geçiyor . yattığım yerden netteyim :)

burdada hava soğuk dün akşam bi dışarıya çıkalım dedik markete. saat 10 da patlamış mısır istedi cnm. market tam kapanırken yetiştik. ama gidene kadar az kalsın uçuyorduk rüzgardan

oooh iyi bacım ..
o şeytan sofrası harika hele akşam gün batımında süper çarşısıda çok güzel tam benim yerim denizide güzel ama ben girmedim çok kalabalık zaten her yerde girmem ben denize..
ayvalıkda eski tarihi bir havası var ben orayıda sevdim..demek oralar gittiniz izmire hiç geldinizmi??

ya aslında dünden beri tombik döner olur ya içine patateste koyarlar canım nasıl ondan istiyor. dün akşam çıldırdım. bugün canım istemiyordu akşam olunca yine başladı. :) obur bizim bebek . onun her dediğini yersem balon gibi olurum kız.

Back
X