• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydın
nurum sen öğle kendnini bilmez insanlarla hiç canın sıkma ya ne bileyim kendim hazır hisietmiyom de doğuranlar göğemi erdi de kendinine bu kadar yıpratma bitanem yani üzüldüğünü belirtme inşlalh rabim en kıasa zamanda nasip eder hepimize anne olmayı
gökçem inşlalh güzel sonuçlar alırsın canım kb öptüm
loçkam derinim bitanem bugün zinilisin kendini yorma fazla temizlik hiç bitmiyo canım seninde yaran dondurulur nişalalh bir an önce meleğine kavuşursun her şweyde bir hayır vardı
loçkam abalnda gerçekten çok s abırlı biriymiş m ükafatını en yakın zamanda alır inşlallh eniştwenede doğru düzgün bir iş bulur inşlallh anlıyom seni canım alalh yardımcıları olsun çu dünyada her şey i satın albilriiz amma huzuur asla inşnlah en yakın zaamnda onlarda huzur bulurlar

günaydın sevalcim nasılsın umarım iyisindir dün çok moralimi bozmuşlardı ama geçti ALLAH haerkesin kalbine göre versin zaten cevabını verdim ama nede olsa akraba yüzgöz olamam ama ben kesinlikle alınganlık yapmadım çünkü bi insanın olmayan bişeyini her fırsatta kurcalarsam ben benim niyetim o insana hava atmak olur bilmeme anlatabildimmi..
neyse cicim boş veeeerr.. sanada hayırlı işler..

hoşgeldin nurcum ya böyle insanlara anlam veremiyom ne geçti eline şimdi seni bu kadr üzdüü yani madalyamı taklıdı sen böye insanları hiç takma ya aklı baında nerde ne konuşacağına bilen insanla zor sanki bizde yokmu amam ben takmıyom yani hiç önemsiz bir insan olduğunu vurguluyom kaale almıyom ha

derincim geçmişi okudum ALLAH ablana sabır versin eşine güzel hayırlı bi iş versin sanada kolay gelsin benim pc çöktü yine eşim oyun oynaya oynaya cırkını çıkardı neyseki bu akşam gelecek ben kardeşimden yazıyorum ALLAH EMANET OLUN..

canım sende günde derinde haklısınız ama ben gitmesemde o annemlere geliyo gidiyo belki art niyeti yoktur bu gün daha geniş düşünmeye başladım ama her fırsatta sorulmazki değilmi..
bide dün başkaları vardı onların yanında kızını kastdiyo ... sizden hızlı çkıtı diyo bende ALLAH öyle dilemiş o dilemzse olmazdı dedim o zaman sustu bu sefer ben böyle cevaplar verdikçe kıskanıyo dicekler...
halbuki niye kıskanıyom ben onun bebeğini kıskanınca elime ne geçecek hemen hamilemi kalıcam değilmi aman kim ne derse desin..
bu arada dün akşam hatyat sineması diye b proğram vardı izledinizmi bilkmem bebekleri olmuyo diye ayrılmaya kalkışmışlar sinan cetine çıkmışlar oda barıştırmak için güzel bi film hazırlamış ve tüp bebek için biyere başvurmuş ve tüp bebek hediye etti...
ya böyle neler neler var ben bu dünyada anne olmamasamda cennette anne olmak için çabalamaya karar verdimm nasibimizde ne varsa o olur..
ben çıkmak zorundayım..

evet öğle düşünürler bu sefer izlemedim hangi kanalda canım
bu dünyad olmasa öübr dünyada olur canım rabibbim biüyük sevdiği kularını büüyk sınavdan geçiriri yani bir şansa verir eğer o sınavı geçersek rabim bize bu dünyada ve öbür dünyada mükafatlandırır

evet ebuşum haftaya kaldı yaa:(inşallah dedigin gibi olur datlum :Saruboceq:
izinliyim ama hep temizlikle geçicek offff.
sen naptın canom?iyisin inşallah.öptüm seniŞeniz

Şeniz canımm kaçırdım seni..koray bey anca kalktı da:mymeka:bende işlerimi hallettim duş falan aldım ezeli izledim..
offf çok sinirlerim bozuk şuanda ama kızlar...ne zamandır böyle çok takılmıyodu yine takıldı saatlerce köylerine:(((şimdi bıraktı işten geldiginden beri:çok üzgünüm:bende kızdım konuşmuyom şuanda:umursamaz:
kızlar yaa bide önemli bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum:(((dualarınıza ihtiyacım var...canım ablama çok üzülüyom kaç gündür...aslında onun yaşadıkları uzun hikaye ama kısaca yazmaya çalışıcam...ablam 11 yıllık evli canlar...çok geniş bir sülaleye gelin gitti...gelen gideni bitmez..işi olan ona koşar badanası olan gel yardım et der,canı sıkılan müsaitmisin diye sormadan rahatsız eder,çocukları bi ödevini rahat yapamaz hep tepelerinde birileri rahatsız eder..pc onların mı başkasının mı belli degil..biz bi oturmaya gideriz ev hiç boş kalmaz bin zahmet ettirirler ablama:(((durmadan kalmaya gelen kişilerde cabası...inanın bunlar yarısı bile degil sıkıntıların..anlayışsızlık cahillik dizboyu eniştemin sülalesinde...bütün bu sıkıntılar bir yana eeniştem işsiz şuanda.hiç bir işi rast gitmiyor,bi türlü bi işe tutunamadı..evlendiklerinde eniştemlerin fabrikası vardı ama kapanma aşamasındaymış o sıralar..iyi kötü kahvehanelşerinde çalışıyodu senelerdir..en son amcasının ogluyla dikimde çalışıyolardı kendi işi amcasının oglunun.ama oradanda çıkmış şimdi..bide kendi babasına kızıp kızıp iş bırakıyo falan..anlayacagınız eniştemde bunalımda şuanda..ablam çok şeylere katlandı aşırı sabırlıdır benim ablam..inanın onun yaşadıklarının çeyregini yaşam neler olurdu kestiremiyorum bile..bizde uzak bize,gidemiyoruz herzaman:((annem oradaydı dün geldi.kahrolmuş kadın durumlara.işten geldigimden beri ablamı düşünüyorum çocukları düşünüyorum.ablam maddiyata da önem vermez kıt kanaat de olsa geçinir yeri geldimi..ama bıktı o da artık bazı şeylerden sakin kafa sakin huzurlu bi hayat istiyor...offfff canım çok sıkkın kızlar çok da uzun uzadıya yazmak istemiyorum dertleşmek ve dualarınızı almak istedim:çok üzgünüm:ablacıgım benim canımın parçası..onun sacına zarar gelsin istemiyorum..onu kimsenin üzmesini istemiyorum artık..bizi üzmemek için herzamanda anlatmaz..o bizi dinler sadece:((
o güzel içten dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum kızlar..öyle bişey olsun istiyorum ki canım ablam başka bi yere taşınsın herkesten uzak..gerekirse bize bile uzak:çok üzgünüm:yeterki huzurlu olsun...eniştemle iyiki birbirini çok seviyolar yoksa o sülaleye katlanmak akıl işi degil...eniştemde düzgün bi iş sahibi olsa keşke:(((onunda hataları diz boyu ..hele onları anlatsam topic yetmez:(off neysee umarım okurken sıkılmadınız..sizi seviyorum...iyi gecelerr canlarım:a015:

canım yaa inan çok üzüldüm rabbim kolaylık versin .eniştenede güzel bir iş inşallah .canoya şu hayatta rahat hiç kimse yok inan .hep bitaraflarımız eksik .kimimiz maddi açıdan imtihan oluyoruz ,kimimiz sağlık kimimizde böyle evlat hasretiyle ha bide evlatlarıyla imtihan olanlar var .ana ,babaya ,vatana ,dinine asi evlatlar var allahım hiçbirimizi böyle imtihan etmesin.dua etmekten başka yapıcak bişey yok cano.herşey insanlar için .herfırtınanın sonunda bi güneş çıkar mutlaka .ablanlar içinde enkısa zamanda çıkmasını diliyorum.RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN..
buarada kolay gelsin datlum.çok yorma kendini...

NURCUM inan böyle insanlar çok etrafımızda .ben 9 yılda neler yaşadım anlatsam varya .hepsini yüce rabbime havale ettim.bizi anlıyan yanlızca OOO..dilerim birgün bizde göğsümüzü gere gere hamileyiz diyebiliriz .aslında hayat çok boş insan kırmaya hiç değmez ama yapıyolar malesef hemde en can yerimizden .ALLAHIM MERHAMETıYLE ISLAH ETSıN..

ben geldim bi bakıyım dedim ebroş nasılsı canım sevalim sen nasılsın kuşummm
derinim ablana çokk üzüldüm rabbim mükafatını versin inş bu zor günleri en kısa zamanda biter inş
cahillerle uğraşmak onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur ayyy allah kolaylık versinnn

geçmişi okuyodum ebroş oyüzden geç yazdım iyiyim canım sen nasılsın bu sabah her yerim ağırıyo dizlerim kalçammm vs..... sen nasılsın kuşumm

Hakkında hayırlısı gÖkÇecım ..

gökçemmm hadi bakalım 1 ay su gibi geçsin sana güzel sonuçlar getirsinnn

canım inşallah sonuçlar güzel çıkıcak .hayırlısı inşallah .nekadar ucuzmuş loo .benim testler baya maliyetliydi .neyse şu bir ay geçsede rahatlasak inşallah datluşşş.öptüm seni.

canım ben geldim ama siz yoksunuz bu seferde .bende özledim kaynatmayı fıstığım .öptüm senide...

neyse dizim başladı kızlar..EZEL:))
öptüm hepinizi.

herkese günaydın
nurum sen öğle kendnini bilmez insanlarla hiç canın sıkma ya ne bileyim kendim hazır hisietmiyom de doğuranlar göğemi erdi de kendinine bu kadar yıpratma bitanem yani üzüldüğünü belirtme inşlalh rabim en kıasa zamanda nasip eder hepimize anne olmayı
gökçem inşlalh güzel sonuçlar alırsın canım kb öptüm
loçkam derinim bitanem bugün zinilisin kendini yorma fazla temizlik hiç bitmiyo canım seninde yaran dondurulur nişalalh bir an önce meleğine kavuşursun her şweyde bir hayır vardı
loçkam abalnda gerçekten çok s abırlı biriymiş m ükafatını en yakın zamanda alır inşlallh eniştwenede doğru düzgün bir iş bulur inşlallh anlıyom seni canım alalh yardımcıları olsun çu dünyada her şey i satın albilriiz amma huzuur asla inşnlah en yakın zaamnda onlarda huzur bulurlar

canımm hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktan

biliyom aşkısıı koca gün kaynatıyoz zaten :))) normaldir yazıcak bişey bulamamankaydirigubbakcemile3

bitanem bende çok özlüyorum sizii yaa nerden bulaştı şu hastalık canımı çok yakıyor inşallah atlatırım biran önce öpüyorum seni çokkk Şeniz

herkese iyi geceler diliyorumm :gitme:

kızlar hepiniz çok sagolun rabbim büyük inş sorunda varsa dermanı olur sonrada bebegimi bana gönderir hayırlısı ile inşallah ya bide dün dr um artık hava mı atmak istedi sorun kendilerinde degil mi demek istedi anlamadım bi hastasının kagıtlarını bana gösterdi onun yumurtalar hep ikinci kailte eşinin spermleri çok bozuk ve kadının yaşıda 37 dedi şuan 3 aylık gebe dedi ama sen 27 yaşındasın hepsi birinci kaliteydi eşinn spermleri de onun gibi kötü degildi dedi ...bende dedim napalım geriside allah a kalmış off üzülsem mi yoksa kader deyip geçsem mi anlaamadım neyse rabbim herşeyin en iyisini bilir ..
sizlerden naber beniim gelirken dün annemide getirdim onla oturuyoruz bikaç gün kalcak bende öglende misafirim var gelicek neyse imdilik kaçar ben görüşürüz öp

Son düzenleme:
hoşbulduk ebroşum naber kuşum kızz kafayı mı yedim diyon yani yalnız yazınca banada öle geliyokaydirigubbakcemile3 sen nasılsın datlum

n ur bu yaşadıklarını hepimiz yaşadık çok zor günler en iyi biz birbirimizi anlarız ama sana tek tavsiyem dduyma soranlara da allah ol diyecek ki olsun de milletin ağzı çuval değilki büzesin o yüzden tınmaaaaaa aman

ana delü karı gökçe gelmişş kız ben dün seni arayacaktım unuttum hee
ne yaptın bacım 1 ay sonra sonuçları alacan he güzel sonuçlar olur inşşşşşşn allahım güzel gönlüne göre versinnn

Back
X