• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız ne çalışkanlığı gece çok geç yattık sabah bi kalktım 10 buçuk anca evi topladım iyindim çıktım zaten günler kısacık geç kalkınca dahada yetmiyo allahtan benimki gene geç gelecek yemek yetişir o zamana..
eee sende evde bakalım ne yapacaksın günler belki sanada yetmiyecek..

yetmiy o valalh gidiyom koşa koşa yemek yapıyom eşim gleiyo hemen yemke hazırla çay mısır patlatıyom meyve 12 1 oluyo uykmuuzgeliy oyatıyoz orayı topla burayı topla derken akşam olur heralde

benimki çay istemez ama ağzı hiç boş durmuyo meyve,kola,çerez,bide kış geldi k... başıma sardı illki yapacam akşam yatmadan ben mutfağı odayı toplar öyle yatarım sabah çabuk bitsin diye ama geç kalkınca anca ucu ucuna sığıyo..
yarın kaynanama gitmek zorundayım 1 haftadır gitmedim inan hiç içim istemiyo am napayım eşim için gidiyom:((

bende yatana kadr toplarım sabahta ayı toplarım yıkanacakalrı yıkar makinalya evi süpürüürm
birde geceelr uzun ya insan yemek sititiyo
sevmiyomu seni mecbur eşinin hatrı içiçn gidecen

hepimize canım hepimize inşallah bi kadın var yaşlı bi teyze her hafta soruyo sende bebek varmı niye yapmıyon!!
ben artık duymazlıktan geliyom artık söylemekten usandım kalbinide kırmak istemiyom şimdide anneme başladı soruyo bebek yokmu neden olmuyo..
soru bu hiç değişmiyo
BEBEK YOKMU NEDEN OLMUYO
sanane desem günaha girecem sanki benim elimde bugün kader konusunu işeldik orada azcık örnek vererek anlattım bebek olsun eş iş konusunu ne yapayım nasip değilmi??

kızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben

o beni zaten ilk başta sindiremedi içine ben düğün falan istemedim diye beni yobaz zannettiler bide galiba ilk başlarda çok sıkıntılar yaşadım maddi manevi hiç beni anlamadı resmen beni insan yerine koymadı ama sonra hastalandı yataklara düştü ben 15 gün baktım ona evine kocasınıa bekar kaynıma o zaman benim nasıl biri olduğumu anladı amma beni ve ailemi çok kırdı artık içim hiç almıyor yüzünü bile görmek istemiyom ama napayım eşimin anası... eğer olmasaydı kessinlikle adını sanını unuturdum...

canım arkadaşım umarım aşılaman tutar moralini bozma ALLAH tez zamanda sağlılkı bi bebek nasip etsin inş sonuçtan bizi haberdar et bende yazın aşilama düşünüyom..

n urum anlıyom seni canım inşalah en yakın zamanda sende beişmi olacak diye cevabını veriisin canım git ya hiç takma diyecem ama insan ister istemez takıyo
senam canım inşallah bu sfer gerçekten dilediğin her şeye kvuşursun canım inşaalh bize hamiş haberiinni vereceksin canım kendiini üzme bitanme hayırlısı belk isenin için böyle daha haıylrı olacak

o beni zaten ilk başta sindiremedi içine ben düğün falan istemedim diye beni yobaz zannettiler bide galiba ilk başlarda çok sıkıntılar yaşadım maddi manevi hiç beni anlamadı resmen beni insan yerine koymadı ama sonra hastalandı yataklara düştü ben 15 gün baktım ona evine kocasınıa bekar kaynıma o zaman benim nasıl biri olduğumu anladı amma beni ve ailemi çok kırdı artık içim hiç almıyor yüzünü bile görmek istemiyom ama napayım eşimin anası... eğer olmasaydı kessinlikle adını sanını unuturdum...

açık gwleinm istiyodu ki içine baksın senin canım senni gibi gelin bulabilrmi kıymetini anlasın hele 2 eltin gelsin ozaman daha iyii analr seni
işte kalp kırılınca kırılıyo evet eşin için ah ah eşler arada olmazsa insan her şey yapar

slm güzeller naber
sevalim sen nasılsın datlım yaa inanki üzüldüm ama inş eşinde anlayışlı olur net baglatır bi şekilde canım özleriz seni yaa
nurun canım senden naber nasıl gidiyo

hoşbulduk sevalim valla anamla gezmelere gidiyoz gündüz bi arkadaş çagırdı akşamda bi arkadaş çagırıyo annem geldi die artık pasta börek çatlıyıcak karnım sen napıyon datluş

slm arkadaşlar bnmde 1.5 senedr olmuyor çocuğum salı günü hsg çektrdim ama tüplerimn 2side kapalı ayrıca 3 tanede çikolata kistim varmış anlıcağınz doktor önce açık amiliyat sonra olursa tüp bebek dedi bende amiliyat olmk istemiyorum allahtn başka sığınacağımız kimse yok sizler bnm halidn anlarsınz dedim sizden bişi rica etmk için yazıyorum tüplerimn açılması ve bebek niyetiyle 500 yasin okumk istiyorum ama ben tek başıma altındn kalkamıcm eğer silerde bana bu niyetle yasin okursanz çok sewinirm okumk isteyn arkadaşlarım özelime kaç tane okuya bileceğinizi yazrsnz sewinrm buraya bile kaç tane okuyacağınızı yazsnz ble olur ocağın 1ine kadr okunması lazım okuyan okumayn herse şididen çok teşkkr ederim

Back
X