canım sen ikisindede kürtajmı oldun?çok zor ya benim ikisi kendi düştü ilkinde kürtaj oldum o karnımda ölmüştü..
sanmıyorum tüplerin filan tıkandığını şimdi eskisi gibi kazıma yiöntemide yok vakumla alıyolar .endişelenme bence inşallah enkısa zamanda gelir ?senin değerin neydi ?
ben hem homozigot hemde heterozigitum..
ewt canım 2 side küretaj oldu bilmiyorum ebrarcım herşeyi düşünüyorum işteee takıntılı bi kadın oldum cıktmmm işte valla benim protein s eksikliği var ebrarcım genetikleri dr.um istememiş cok kızdım ona cokkk illede 3 düşükten sonra diyorr gerek yok diyor protein s eksikliği herşeyi acıklıyor diyorrr inanarak ne kadar doğru nekdar yanlış yapıyorumm bilrmiyorummm
yok üzülmem bende şükür bir sorun yok filmde çekildim tüplerde açık ama eşimin soykalarında sorun var :))
aslında sperm sayısı sınırda hareketlilikte çok yavaş değil drler olur dedi ilaçta vermedi ama olmuyo önümüzdeki hafta iyi bi dr bulacam gidecez ilaç isteyecem niye vermiyolar sanki ilaç hiç olmazmı ya gerçi doğal şeyler çok yiyor ama henüz gelen giden yok ..
allah şifasını versin canımm en kısa zamnda olur inşlahhh sende dedin ya az olduğu için belki ilaç vermiyodur yani olacak sekildedir dr.lar cok lüzüm görmedikçee ilaca baş vurmuyorar canımm en kısa zamnaaa bebişin göbüşüne konar inşlah canım:Saruboceq: