• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sen ikisindede kürtajmı oldun?çok zor ya benim ikisi kendi düştü ilkinde kürtaj oldum o karnımda ölmüştü..
sanmıyorum tüplerin filan tıkandığını şimdi eskisi gibi kazıma yiöntemide yok vakumla alıyolar .endişelenme bence inşallah enkısa zamanda gelir ?senin değerin neydi ?
ben hem homozigot hemde heterozigitum..

ewt canım 2 side küretaj oldu bilmiyorum ebrarcım herşeyi düşünüyorum işteee takıntılı bi kadın oldum cıktmmm işte valla benim protein s eksikliği var ebrarcım genetikleri dr.um istememiş cok kızdım ona cokkk illede 3 düşükten sonra diyorr gerek yok diyor protein s eksikliği herşeyi acıklıyor diyorrr inanarak ne kadar doğru nekdar yanlış yapıyorumm bilrmiyorummm

yok üzülmem bende şükür bir sorun yok filmde çekildim tüplerde açık ama eşimin soykalarında sorun var :))
aslında sperm sayısı sınırda hareketlilikte çok yavaş değil drler olur dedi ilaçta vermedi ama olmuyo önümüzdeki hafta iyi bi dr bulacam gidecez ilaç isteyecem niye vermiyolar sanki ilaç hiç olmazmı ya gerçi doğal şeyler çok yiyor ama henüz gelen giden yok ..

allah şifasını versin canımm en kısa zamnda olur inşlahhh sende dedin ya az olduğu için belki ilaç vermiyodur yani olacak sekildedir dr.lar cok lüzüm görmedikçee ilaca baş vurmuyorar canımm en kısa zamnaaa bebişin göbüşüne konar inşlah canım:Saruboceq:

nurcum alemsin yaa soyka haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zorrr hoşgeldin canım .nasılsın?demek geldi senin kırmızılar .hayırlısı inşallah .belki diğer ay gelir miniş..

he kıs sen anlamını bilirmisin ben bilmem ama babaannem derdi kızınca SOYKASI BATASICA diye :))
ama benim soykalar batmasın ne yaparım :((

ebrarcım saol cnm sen nasılsın aman üzülmüyorum artık alıştım sanırım olumsuzluklara artık üzmüyo beni.
nurcum olabilir cnm sende bişiler zemuszemus ama gelirsede üzülmücez yapıcak bişey yok çünkü bende bişi yok cnm ameliyat olmuştum mart ayında neyse filmde çekildik bişi yok yok yok yani

anladım zeynocum haklısın takmakda .aslında hepimizde var takıntı .ben o dönemleri geçtim galiba çünkü çok zaman oldu insan ilk başlarda daha çok takıyor her lafa alınıyor topluluğa girmek istemiyo vs.ama ben şimdi çok relaksım galiba artık bu duruma alıştım .hala içim yanıyo ama eskisi kadar değil .inşallah sizler çok beklemeden kavuşursunuz minişlerinize..

yok ebrar sana demedim zeynoma dedim hani kürtaj olmuş ya o zaman tüpler kapanmış olur diye dedim.

canım benim bi dr.um var hiç bişiyi luzüm görmüyo sadece bi ultrasonla bakıyo herşey yolunda diyip yolluyoooo mayyyyyyyyyyynaaaaaakkkkkkkkk:mymeka:en sonunda dayanadım dedim bekle bekle neraya kadarrr bişiler yapın dedim yada yollayın neyse dedi bi hap verdi herhangi bir enfeksiyona karşı 3 ay sonra tüm tetkikleri isticem dedi şu 2 ayın geçmesini bekliyorum bendeeee

zor eşin dr gittimi canım..
üzülmüyoruz yola devam ediyoruz amma en sıkıcısıda bel altına yastık koymak birde bacakları dikmek ben çok yoruluyorum 2 yastık koyuorum ama yine nanik:((

he kıs sen anlamını bilirmisin ben bilmem ama babaannem derdi kızınca SOYKASI BATASICA diye :))
ama benim soykalar batmasın ne yaparım :((
bilirim olafı çokda gülerim her duyduğumda .evet bacım deme aman sonra naparsınız allah korusun kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım sağolasın,nasılsın var mı gelişme pek takip edemiyorum topiği
canım saol bende iyiyim bideğişiklik yok .beklemedeyiz .sen neler yapıyosun işler yoğunmu?
ebrarcım saol cnm sen nasılsın aman üzülmüyorum artık alıştım sanırım olumsuzluklara artık üzmüyo beni.
nurcum olabilir cnm sende bişiler zemuszemus ama gelirsede üzülmücez yapıcak bişey yok çünkü bende bişi yok cnm ameliyat olmuştum mart ayında neyse filmde çekildik bişi yok yok yok yani

saol tatlım bende iyiyim çok şükür .aynı devam işte.insan zamanla herşeye alışıyo yaaa .yukardada yazdımya zaman herşeyin ilacı .umarım diğer ay minişin süpriz yapar size..

zeyno öyle deme banada bakıyorlardı simir istedim yapsınlar diye yapmadılar sonunda ben yaptıracam dedim iltihap çıktı rahim ağzında ebrar bilir ne kadar sitres yapmıştım ama fitil kullandım geçti çok şükür sende simir iste o zararlı değil her kadının yaptırması lazım onu..
birde filmde iste için rahat etsin canım benim rahatladı çok şükür..

gitti nurcum ondada bişi yok çok şükür aman ya ne yastığı amuda kalkıcaz artık onuda yapıcam ensonunda zaten kaydirigubbakcemile3 yok cenin ol yastık koy derken ya bide keçiboynuzu pekmezini içiren varmı kocasına kızlar nasıl içircez bilen varmı?

anladım zeynocum haklısın takmakda .aslında hepimizde var takıntı .ben o dönemleri geçtim galiba çünkü çok zaman oldu insan ilk başlarda daha çok takıyor her lafa alınıyor topluluğa girmek istemiyo vs.ama ben şimdi çok relaksım galiba artık bu duruma alıştım .hala içim yanıyo ama eskisi kadar değil .inşallah sizler çok beklemeden kavuşursunuz minişlerinize..

inşlahh ebrarcım inşlahhhh o insanlar onlar işte benii mahveden bende ewe kapattım kendimi hiç biyere gitmiyorummm kimseyide duymuyorum böyleliklee napim her gördüklerinde bişi varmı diye soruolarr sanki bilmioalrrr :mymeka:hepimiz kavuşuruz inşlahhh bebişlerimizeee yandım kavruldumm allahım biran önce ver bebeğimi vermiyosanda sabrını verrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

bilirim olafı çokda gülerim her duyduğumda .evet bacım deme aman sonra naparsınız allah korusun kaydirigubbakcemile3

canım saol bende iyiyim bideğişiklik yok .beklemedeyiz .sen neler yapıyosun işler yoğunmu?

saol tatlım bende iyiyim çok şükür .aynı devam işte.insan zamanla herşeye alışıyo yaaa .yukardada yazdımya zaman herşeyin ilacı .umarım diğer ay minişin süpriz yapar size..

işler yoğun canım ama şuan işte değilim annemdeyim o yuzden rahat rahaaat yazıyorumkaydirigubbakcemile2

yellow saol cnm iyiyim işte sayılırım yani:) herzamanki bebek ve kırmızı muhabbetleri
ebrarcım hepimize sürpriz yapar minişler inşallah cnm :)

zor bacım sorma belim kırılıyo hatta o iki yastıkla..... yapıyoz benikmi kızıyo ama eli mecbur :))
keçi boynuzu pekmezinde ne varki kaşık kaşık yesin hatta sütün içine koy sabah akşam içsin ..
bak sorında yokmuş merak etme minniş yakındır..

canım benim bi dr.um var hiç bişiyi luzüm görmüyo sadece bi ultrasonla bakıyo herşey yolunda diyip yolluyoooo mayyyyyyyyyyynaaaaaakkkkkkkkk:mymeka:en sonunda dayanadım dedim bekle bekle neraya kadarrr bişiler yapın dedim yada yollayın neyse dedi bi hap verdi herhangi bir enfeksiyona karşı 3 ay sonra tüm tetkikleri isticem dedi şu 2 ayın geçmesini bekliyorum bendeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mannak doktor niye öyle yapıyoki aslında rahim filmi çekmesi gerek .ama sen hamile kaldınya ondan çekmemiştir.inşallah iki aya kalmaz kendiliğinden gelir meleğin..
zor eşin dr gittimi canım..
üzülmüyoruz yola devam ediyoruz amma en sıkıcısıda bel altına yastık koymak birde bacakları dikmek ben çok yoruluyorum 2 yastık koyuorum ama yine nanik:((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nur yastıkmı ?hemde iki kat akannehir
ya bende çok yaptım ama nerdeeee .onlarla kalınsaydı .
yapmadığım şey kalmadı deli gibi birsürü ot kullandım ,soğan kürü ,incir kürü bunun yanıda dualar neler neler yani gelmiyo inatcı velet :emir_bebek::emir_bebek:

zeyno öyle deme banada bakıyorlardı simir istedim yapsınlar diye yapmadılar sonunda ben yaptıracam dedim iltihap çıktı rahim ağzında ebrar bilir ne kadar sitres yapmıştım ama fitil kullandım geçti çok şükür sende simir iste o zararlı değil her kadının yaptırması lazım onu..
birde filmde iste için rahat etsin canım benim rahatladı çok şükür..

istedim canım ille 3 ay bekle diyooo bekleyelim bakalım nolcekkk ne geçmez 3 aymışşşşş

Back
X