Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse bahar sende gelmişsin canım ben çıkıyorum eşim geliyormuş yemek yicez sonra görüşürüz..
ay canım insan üzülmezmi bende eşimin leptopunu denize düşürdüm( öylece yapıldı ama tekrar bozulu
tatile gitmiştik sen balıkesirliymişsin bizde örendeydik orada hani turlar var tekne turu cunda adasına gittik aslında o istemiyordu çok kalabalıktı bende ısrar ettim o anda leptopu onun yanındaydı arabaya koyacaktı dedimki camını kırarlar çalarlar o kadar para verdik dedimki nede olsa denize girmeyecem ben taşırım demez olaydım( tekneyle gittik gezdik dönüşte bi karışıklık oldu nasıl olduysa inerken ben korktum elimden düştü gemideki çalışanlar aldılar ama iş işten geçti benim halimi sorma nasıl kızdı nasıl o gezi burnumdan geldi ama şimdi unuttu bile ..
slm kızlar nasılsınız ben dün saat 15:30da çatlatma iğnemi göbekten yaptırdım çok ümitsizim bilmiyorum neden işallah bu sefer olur bu son tedavim çünki maddiyat daha fazla ileri götüremeyecek ne yazıkki allahım duyyyyyyyyyyyyy sesimi ne olur gönder bu sefer bebişimizi