"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim nasıl oldun bitanem biraz daha iiyi olmana çok sevindim inşlalh daha iiyi olacaksın sen güçlüsün bununda üstesinden geleceksin canım arkadaşım

ayy canım iyiyim ne olsun,devr falan vardı sanırım ne oldu bitti mi o iş
bugünde kimse yok hee kesin ben varım die millet kaçıyooooo kaydirigubbakcemile

bersucum hoşgeldin tatlım nasılsın canım bugün tatil dinlendinmi bari canım
mkaberim sende burdasın
yelovcum şu anlkı ses seda yok bende beklemiyom artık zaten bugünde dükakın temziledim
aysaencim vaallhi hatırlamıyom amaam çok etkiis var ameliyatın

selam k nın datlu hatunları makbercim biraz daha iyi olmana sevindim merak etme herşey çok güzel olacak sadece biraz daha sabır....
kızlar bugün sabah uyandık elektrik yok ve tam saat 5 te geldi elektrik hayatımızda ne kadar önemliymiş ya elektrik direkleri yenileniyormuş ondan olmuş kesinti ama mahvolduk ne süpürge yapabildim ne çaamaşır ne de başka bişey tv yok pc yok çatladım sıkıntıdan kitap okuyup uyudum bende bu aralar çok uyuyorum ama napıyım can sıkıntısından başka bi nedeni yok

ebroşum tahlil sonucun ptesi çıkıyomuş inşallah düşmüştür tatlım tedavine başlarsınız hayırlısıyla özledim valla öptüm canımmm

gökçem koltuğun ne alemde çıkartabildin mi lekeyi bir de çay lekesi acayip oluyo benimde krem renkli halıma dökülmüştü siliyodum çıkmış gibi gözükyodu kuruyunca tekrar püskürüyodu sanki halıyı yıkayana kadar kurtulamamıştım o lekeden o yaramaz veletleri ne yapmalı valla????kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bizde yaramaz velet diyoz allah bizede nasip etsin o yaramaz veletlerden aminnnn

bersuucm ah caınm elektirik olmaamsı çok kötü ya neyse sende yarın ha edersin alalhtan yarın pazr bende dükandayım yoğunum bugün biraz canım senide gördüm daha iiy oldum

kızlar sevalim bersucum nasılsınız bu uyku beni ne hallere soktı bilemezsini :( sabah 8 eşimi kaldırdım işe uolladım uyudum telefon çaldı bi kalktım 11 dediki annemle ablam bize gelmek istiyolar geri çevirmek olmaz inanın deli gibi bir oraya bir buraya koşturdum durdum.. ama hem evimi hem ilramlarımı yetiştirebildim onlar az önce çıktılar size bir bakınayım dedim eşimde geç gelecek oooohhh rajhatım..
seval dün niye giremedin canım umarım önemli bir şey yokyur..

iyiyim valla napayım sen nasılsın dedimya misafirim vardı çoook yorulduum:(( belim kırılıyo valla.

Back
X