"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yellov banada aşılama dedi ama ürülog olur bekleyin dedi bekle bekle yaşlanıyom bak bende kür ialç ne varsa eşime yediriyom macun gibi şeyler ama hayırlısı bak o preesd bence çok faydalı olacak hareket yavaşlığına ama benimki ben netten alışveriş yapmam diyor ama ben yapacam alacam inş :))
ayrıca ege üniversitesinede gidecez bu arada tüp ne kadar pahalı yaaa:(( millet zaten hamile kalamıyo diye neler çekiyor birde devlet özel hastanelerle olan anlaşmayı iptal ediyor..

kızlar mrbbb nasılsınızz ya bugünde misafirim vardı akşam yemegine eşimin arkadaşı geldi onlar dışarı gittiler geldim bende gündüz de halıları sildim bikaç gündür ev dolup taşıyo acaip kirliydi fırçaladım halılardaki tüm saç kıl gitti:) mis gibi oldu anam sanki baahar temizligi yaptım yaa ..
makbuşum canım iyi olmana çok sevindim bizde seni çok seviyoruz inş herşey senin istedigin gibi olur canım üzme hiç kendini canım
bersum napıyon gı delüü yaramaz bebiklerle ugraşmayak dua etmişsin sen akıllı olsunlar die dua et yaa dün epey sildim geçmiş iz kalmamış canım
sevalim gitmişsin canım kaçırdım seni özlemiştiim de yaa neyse kib öp
derinim nerelerde gelmemiş bugün
nuruncum adet olmuşsun üzülme yaa napalım kısmet yokmuş gelir inş yakında daha bekletmez
richimmm canım senide özledim yaa konuşamaz olsuk senle misafirinde gitti hadi gözün aydın allahkavuştursun

yellov bu arada bi bakayım bu ruh halinde belki hormonlarım bozulmuştur aayy çok üzüldüm amma şükürki her ay adet oluyorum hemde bu 4 aydır tam gününde bide olamasaydım eşimle yetmiyo gibi onunlada uğrasacaktım RABBıM dağına göre kar veriyor..

ebroşum da gelmemiş akşam gerçi o biraz rahatsızdı bogazı agrıyodu inş daha iyidir
yellovcum sennasılsın canım nasıl gidiyo
esensedacım sen neler yapıyon

gökçem hoşgeldin bitanem sağol gerçekten çok çok iyiyim artık dahada iyi olucam inşallah sen nasılsın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makkkkkkkkkkkkkkkbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gökçe nasılsın ooh o temizlik kokuları sendenmi geliyordu :))
güle güle kirlet..
umarım hepimizin veletleri tez zamanda gelir..

ebroşum da gelmemiş akşam gerçi o biraz rahatsızdı bogazı agrıyodu inş daha iyidir
yellovcum sennasılsın canım nasıl gidiyo
esensedacım sen neler yapıyon

ayy canım bende tam sana mesaj atıyordum bende burdayım diye
iyi çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

nurcum pre...d gelse bi bakıcaz çaresine ama yok gelemedi bi türlü

ay cok sevindim makbusum allah tamamına erdirsin canım benim cok mutlu oldum vallaaaaaaaaaaaaa ohh darısı tüm bekleyenlerin basına canımcım ...

su listenizi koyun bakalım neler olmus bitmiş ben görmeyelliii

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

KASIM AYI LİSTEMİZZZ......

Lilyum....................?
esmaaa0202..........?
integral0027...........?
uhde.......................?

richberry................?
merseray................?
ltuana....................?
ceylan83................?
ebrar_53.................?

tüliny......................?
gundogmadan......?

ARALIK AYI LİSTEMİZZZ......

özçeliksena...............2 aralık
zorxx.........................25 aralık
nurunayn..................28 aralık
sevalemre.................30 aralık
aysen_34...................31 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZZZ......

zehsel.....................1 ocak

bersuuu..................4 ocak
Derinsu...................9 ocak
GokceRana23........9 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ....
MAKBER.............:nazar:

rapunzel_82......:nazar:

betty0................:nazar:

semafatih..........:nazar:

sevilim...............:nazar:

aglama..............:nazar:

ummahan_d.......:nazar:

butterflydsd....... :nazar:

caneylom.......... :nazar:

cssa....................:nazar:

halidedip............:nazar:

eylul....................:nazar:

ynlz.....................:nazar:

oldu valla teyzesi 2.5 ayı 2 gün gecio işte ama görüntü 6 aylık :) maşallah ... valla nası gecsin sende görcen ilerde yogun yorucu fakat güzel gecio işte :)

iyi iyi maşallah baya hamiş var allah herkezin sağ salim bebeklerini kucaklamayı nasipetsin darısı derinsu ya artıkım

Back
X