"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım doorğu ya kaçırdım gözn aydın canım oh dertleşrsiniz değişklik olur sanad canım burda bir yağmur var anlatama ya loçakm
evet devir işi kladı zatwn ögzüm pek tumaıştı patronuda kızıda senni işler nasıl inşlalh senid açılr bend hediyeleşmeyi çok severim lçkam evet ararım kız
inşalh birden ikisde bizheamişiz dye topiçe glecwkler

tabi lçkam işine ak buün evdesin işlerin hal et yarında rahat rahat işine gidersin canım benimde açık saanda kolay gelsin bitanme

hoşbulduk fıstık yaa dün öyle oldu konuşalım ay kız bugün iki aşılama var demi ayy tedavilerim aklıma geldi den heyecan oluyodu inş ikisininde tutar hayırlısı ile.. sende iştesin canım kolay gelsin

yellovcum altta görünüyon hoşgeldin
derinim yorgunlugun geçtimi diye sormuşsun geçti datluş yaa iyiyim şimdi sessiz evi özlemiştim:)

evet ya iki aşıalma var ah canım benim inşllh senide güze lhaberini alırız evet işteyim yağmur bir yağıoy o sağol canım

amin sevoşum zaten genetik sonuçlarım ocakta bi çıksın ona göre ne zaman tedaviye başlarım karar veririm zaten parada yok:) şuan beklemek zorundayım zaten aslında içimden de gelmiyo tedavi olmak

slm kızlar ben geldim bugün aşılama var dimi 2 tane topicte gün ve senam inşallah tutar bacılar dualarım sizlerle öptüm sizi

gökçem sevalim makbuşum çıkmak zorundayım kızlar şimdi kendinize iyi bakın öptüm sizi çok

işnlalh hiç bir şey çımkayacak bacım her şeyin ayırlısı olsu
ya benim doktorda adetin 3 .4. gel dedi yok polikinlikte bu hafa geçen dwfada öğle yine hastaandım doktor yine yoktu ya ne yapıyım gitmiyeyimimmi

seval eger dr un yoksa bile sen git kan vericeksen ver sonuçların çıksın muayeneni sonrada olursun canım dr un geldiginde bakar

gökçoşum dktoru arıayyım bna kağıata yazacak hangi tahiler yapılacak bide gitiğimde kn sırası var özler değil ya yada özle muaaynesinmei gitsem gökçoşum muaaune edeck kist için

gökçemm hoşgelmişsin datluşşşşşŞeniz ben gideeyom ama kısss :((((
sevalim bencede kanı ver sen nasılsa hemen çıkmıyo..doktor geldigindse göstericen nasılsa..adet gününü kaçırma bi dahaki adeti beklemek zorunda kalırsın test için.

kız şansıma geçen regilde öğle olmuşt yine yoktu doktora gitiğimde mutlka ubl beni dedi bende mecbur idem özle munaesine

kızlar ben kaçtım müsadenizle..akşam girmeye çalışıcam..doyamıyom size ama gitmeliyim..çok öptüm kıslarr..ezel bitince gelirim:roflol:
bu arada şaka bi yana yalvarırım dualarınızı esirgemeyin..buraya yazmak zorunda degilsiniz hep ediyosunuz onu da biliyorum ama..şimdi bile içinizden geçirsenizz tecil olsun diye o bana yeter..biliyorum ki canım arkadaslarımın temiz duaları kabul olur Allahımın izinyle..öptümŞenizŞeniz:Saruboceq:

ay derinom yaa gidiyosun neyse hadi git sen işine bak datluş zaten izin zor oluyo sana hadi görüşürüz öp
sevoşum bence kanı verirsen rahaat olur özel muayenede fazla para almıyosa git görün canım
kızlar bende kaçıyom kib öptm kociş yemege gelcek gitmem gerek sonra ugrarım yine kib bysss

Back
X