Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım ne anlatayım bendede öyle çok güzel şeyler yok .ama bugünümüze şükür sağlıklıyız .
teşekkürler canım çok hoşuma giden bir söz..9 yıldır bu halde bekliyorum işte.
canım ebrarcım özeline atacaktım ama yeniyim diye olmadı:umursamaz: özel hastanedeyim.sonra ismini yazarım sana.sen hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun?
baksen seside yanıkmış ayşenimin .dertli dertli türküler oku ozamanda dinliyelimkaydirigubbakcemile3kıss sesim de güzeldir heeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
evet canım inşlhh yaaaa rabibm hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
canım inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın rabbimden :Saruboceq::Saruboceq:
canım balgat cevizlideredeyim pardon canım yanlış anlamışım kusura bakma:1no2:
kıss sesim yanıktır bazen iş yaparken komşum duyarmış oturur dinlermiş beni bi de sigara yakarmış kaydirigubbakcemile3
bende bazen çok sıkılınca sölerim kendi kendime dertli dertli
canım ben 24 yaşındayım
yok aslında bende buralara alışmaya çalışıyorum.adanadan gelin geldimm.1,5senedir burdayım işteeeeee.
kıs napimmm ben efkarlı kadın efkarlı aramızda sadece bi duvar sonuç bu oluyo işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaşımız genç kıss sende gençsin ne öle diyon
emme hareketlilik % 1 eşimde şansımız çokk azzz mafoldumbenmafoldumben
uzdunuz beni yillar
Ne istiyorsunuz bende aldığınız yetmedimi
Bıkmadınız istemekten size borcum bitmedim yıllar
Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep
Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu yıllar yıllar
Erittiniz damla damla kopardınız sayfa sayfa
Çağlattınız dalga dalga ezdiniz beni yıllar
Üzdünüz beni yıllar
Dertlerimi bilmediniz çektiğimi görmediniz
Bana fırsat vermediniz sayenizde yaşamadım yıllar
Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep
Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu yıllar yıllar
bu da benden gelsin sizeee kuşlarımmmmm
ahhh ulennn ahhhhh efkar bastı şimcik![]()