"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

napalım sevalim ben dayımlarda olucam eşimde geç gelicek işten .farklı bişey yok aslında ama bütün aile beraber olucaz inşallah..
siz neyapıcaksınız?

bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana

12306012785.gif

canım ARKADAŞLARIM acı tatlı günlerimizi burda geçirdik rabbim inş yeni gelen yılıda birlikte geçirmek nasip eder
bu yıl yeni umutlarla gelir saglıgı huzuru mutlulugu bereketi evimizden eksik olmaz ve tabiki saglıklı iffetli akıllı evlatlar nasip eyler hepimize nice senelere hepinizi çokkk seviorum
mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana

canım inşallah 2010 bebişini getirir sana ve hepimize .aynı duyguları yaşıyoruz beklemek zor ama yapıcak bişeyde yok .iyi seneler canım..

gökcem hoşgeldin datlumm canım kankimm .umarım bu yıl herşey gönlümüzce olur .bugün çok duygusalım yaa .iyki sizleri tanımışım iyi kötü günlerde hep beraberdik bundan sonrada öyle olur inşallah .iyki varsınız.opuyorumnanaktan

ebrarcım canım cevap yazamadım
evi süpürüs siliyodum
eeeeee sabaha kadar otururusan çğleden sonra kalkarsan işler bitmez böle sırnaşık şey

canım yokk yaa nerde keşke olsaaaaa

bebişimm duy sesimi umuduma umut olll gel artıkkkkkkkkkkkkk

ebrarcım canım cevap yazamadım
evi süpürüs siliyodum
eeeeee sabaha kadar otururusan çğleden sonra kalkarsan işler bitmez böle sırnaşık şey

canım yokk yaa nerde keşke olsaaaaa

bebişimm duy sesimi umuduma umut olll gel artıkkkkkkkkkkkkk

önemli değil ayşencim .valla bende geç kalktım geç yatınca ..
ya canım hayırlısı olsun inşallah vardır demekten başka bişey yapamıyoruz malesef ama rabbim çok büyük sen buay çok üzüldün belkide mükafatını yolladı.

ebroşum canım benim biz de eşimni aialesiyle beraberiz sonra dışarı çıkacağız canım dediğn gi b değşik bir şey yok belki dışarda yemek yeriz ebroşum canım bende geç giecem 10 kadar buraadyım canım
gökçoşum hoşgedlni iyi yılar tatlım naıdlsın

ebroşum dayınlara gidicen canım ohh bende annemlerdeyim kocişte gelir birazdan inşş ablamıda görcem inş güzel b yıl olur inşşş

Back
X