"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar elektrıkler gıttı yıne zor yazıyorum karanlıkta ben kacıyorum kendınıze ıyı bkn kusurabkamyın olurmu mum ısıgında zor görüyorum tusları opuyorumnanaktan
tamam bitanem git sen hatta yat uyu Allaha emanet ol canım kendine çok iyi bak iyi geceler

ebrar sanrm ılk katın balkonuna kadr yetıstı güeldr ama çilesi kötüdür size yollm cnm sevıyosanız:9

mrb kızlar ben az önce test yaptım 2. çizgimde çıktı ama biraz bulanık çıktı acaba hamilemiyim?

ay canım yazık kız adamın elleri yara olur .aman olsun boşver çok iyi ediyosun.eh artık mükafatınıda veriyosun daha hevesli yıkar kaydirigubbakcemile3
sorma canomm asıl mükafat başka ona :jeyyar: oo onu desem seve seve daha hevesle iş yapar:roflol:

ebrar sanrm ılk katın balkonuna kadr yetıstı güeldr ama çilesi kötüdür size yollm cnm sevıyosanız:9

ay canım böyle tatlı tatlı yağması güzelde okadar fazla olunca çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun.buarada istanbula öyle yağsa felç olur hayat yaa .ben yinede almıyım cano..

makbuşum anlatsana miniş nasıldı gördünmü kolunu bacağını filan..
canım doktor aceleyle baktı ama hareket ettiğini gördüm küçücük bişey çok hareketli maşallahhh Rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu inşallah
mrb kızlar ben az önce test yaptım 2. çizgimde çıktı ama biraz bulanık çıktı acaba hamilemiyim?
canım 2. çizgi hemen çıktıysa silikte olsa hamilesin benimde öyle çıkmıştı..ama sen emin olmak için kanda baktır

canım doktor aceleyle baktı ama hareket ettiğini gördüm küçücük bişey çok hareketli maşallahhh Rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu inşallah

canım 2. çizgi hemen çıktıysa silikte olsa hamilesin benimde öyle çıkmıştı..ama sen emin olmak için kanda baktır

:nazar::nazar:
oy maşallah minişime allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
buarada amin tümarkadaşlarımla beraber banada..

hemen çıkmadı ama biraz geçti baktım bekledım 5 dk çıkmadı snra bi baktım bulanık bi çizgi??? hiç öyle olmazdı kaç kere test yaptım hep sadece bir çizgi kalırdı bembeyaz bi test olurdu şimdi pozitif tarafında bulanık çizgi var

hemen çıkmadı ama biraz geçti baktım bekledım 5 dk çıkmadı snra bi baktım bulanık bi çizgi??? hiç öyle olmazdı kaç kere test yaptım hep sadece bir çizgi kalırdı bembeyaz bi test olurdu şimdi pozitif tarafında bulanık çizgi var

canım yaa inşallah vardır .zaten ilk yarımsaat içinde çıkan geçerli oluyo diye biliyorum .hayırlısı olsun .sen ya kan testi yaptır yada sabah ilk idrarınla test yap ..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:
delüü koptum yaa .cano haklısın valla evi bile temizler o gazla ..kaydirigubbakcemile3
hehee sorma cano hemide ne gaz olur ona kaydirigubbakcemile3gerçi doktor yasak vermedi ama ben korkuyorum nedense..
:nazar::nazar:
oy maşallah minişime allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
buarada amin tümarkadaşlarımla beraber banada..
aminn bitanemmm aminnn hele bi büyüsün Allahın izniyle minişin resminide koyucam buraya
iyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sanada iyi geceler ablacımmm
daha önce hiç olmadı diyorsun o zaman durup dururken çıkmaz heralde en kötü ihtimal test bozuktur dersin...sen kesinlikle ya sabah ilk idrarla testi tekrarla yada kanda baktır canım

tamam ebroşum ben verdim çayı elimide yakıverdim :)) çaydanlığın sapı kızmış tuzağa düşürdüm kendi kendimikaydirigubbakcemile3

makbuşm ben olsam bende korkardım çok haklısın bence enazından 3 ay geçsin azcık sabretmeyi öğrensinler demii..
oy inşallah canım minişi görmeyi çok isterim .allahım ogünleri gösterir inşallah

Back
X