"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aysen hakkınızda hayırlısı canım üzülme..
ebrar o nedemek öyle inşallah hap beraver hamile kalacazzz.
ve gelelim eşimin sonuçlarına :::
gerçi ben daha okumadım ama sayı 24.5 milyonmuş hareketlilik ve canlılık 100/ 60 mışmış
dr bu şekilde hamile kalınmaması imkansız eşin dr gittimi demiş..
benimkide gitti hsgde çektirdi temiz demiş..
o zaman siz gününü tutturamıyonuz demiş haydaaa 4 sene olacak o gün hiçmi tutmadı...
gerçi biz bu sene daha çok üstüne düştük önceleri hemen duşa kalkıyordum neyse..
şükür belkide yeni yeni düzeliyo dr.
sigarayı bıraktıktan sonra 1 senede sperm sayıısı artar demiş .
her şey boşta işte zamanı değil
kızlar birbirimize dua edelim...
ay rahatladım birde ben okusaydım şu sonucu...

Son düzenleme:
aa nuruncum gozunuz aydin, belki de dedigin gb yeni yeni iyice duzeldi sperm. biraz daha morelli yaklas artik, iyiyi dusun iyi olsun.

neyse kizlar ben cikiyorum yemek, ev beni bekliyor bir suru is tum gun internet basindaydim yine:) su komsu da bloke etse de kurtulsem internet cilginligindan:)
hepinizi opuyorum.
bana dua eden herkese cok tesekkurler.

güün allah razı olsun canım eeeee adamı besiye aldım geçen eşimin ağbisi ve kaynanamlar bize yemeğe geldi ağbisi yaptığım yemekleri ve masayı görünce:
bak bizim oğlanın niye kilo aldığı belli oluyor dedi..
kaynanamda yook yemekten değil o bi macun yiyo ondan kilo aldı dedi..
ağbisi neymiş bende yiyeyim dedi...
eltimde aman yok sen yeme bi çocukla daha uğraşacak gücüm yok dedi :))
ama ağbisi davayı çakmadı..
hasılı inş önce dualarım sonra o yediği bitkisel ilaçlar bizim sebebimiz olacak..
ayyy çok heyecanladınm bi adet olsaydım yumurta takibi yaptıracğım..

slm kızlarr geçmişi okudumda tiroitte yalnız değilmişim demek:) hepimiz iyi olalım inşallah.
güncüm yanlış anlamdıysam sonuç negatifmi çıktı inan çok üzüldüm ama elden gelen bişi yok inşallah pozitif olduğu günleride görücez cnmm

zor tabi bi ilaca bakar merak etme
sen hangi hastaneye gidiyon isim verme tarif et sadece

ya bende bi ara oraya başladım ama benimki devam ettirmedi
biliyorum çok ilgililer size bi teşhis koymuşlarmıydı?? doktorlar..

cnm bende çikolta kisti vardı biliosun o gitti amelyatta hormonlar yumurtlama normal eşimin değerleri ii bişi yok onlar bekle dio ama doktor ii erbil bey dumuşundur belki

şükür ya önemli bişey yokmuş benimkide sevindirik olmuş beni arayıp okuyor ay hadi inşallah 2010 bize hayırlı gelecek inşallah.

gülecek inşallahzor biliyonmu seni merak ediyom acaba hiç karşılaştıkmı senle???

yellov sağol canım sende eşine dopal besinler ydir kaçiboynuzu kürüde yap pekmezinide içir sabah akşam..
fındık fıstık badem ceviz falan yedir bide sigara varsa terk ettir..

yellov bide çakşır otu var onun suyu çok iyiyimiş istersen bi araştır netten ben bi onu denemedim onuda alacam inşallah..

bende mrek ediyorum seni cnm daha doğrusu herkesi merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

richim ben seni gormeden cikmisim ondan.
kizlar esim kacak internet kullandigimi bilmemeli:)) o yuzden gece giremem/
11.gun kan testim negatif. pozitif olsa sasardim, yalanciktan supheye birakcak catlatma ignesinden kaynaklancak supheli bir sonuc bile yok eyvahedigeldismile
neyse dedigim gb pozitif olsa sasmak lazimdi, dunden beri bir heveslenmistim son gunler heyacanni basmisti anam ben asilamanin basindan heveslensem demekki gecmezdi buay son bir gun stresi bile mahvetti beni.
hayirlisi degilmis diyecegiz onumuze bakacagiz.
doktor yine hormonsuz denerse onumuzdeki ay yine denerim ama gecen sordum ikincisinde ilac veririm dedi oyleyse istemiyorum diyecegim. progesteron kullanmak bile beni mahvetti kac gundur basim donuyor ondan heveslenmisti zati!!! gerci doktoru arayinca fitildendir demisti de gonul iste.
oyle cok yikilmadim kadin negatif deyince bir afalladim ama:)) cabuk gecti.

canım yaa gerçektenmi çok şaşırdım yaa .erken olmasın daha belkim çıkar daha sonra hemen ümitsiz düşünme .kanda baktırdın değilmi?off yaa bende baya ümitliydim .hayırlısı bitanem bakarsın önümüzdeki ay gelir miniş.canımm hakkında hayırlısı neyse o olsun.öptümm

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm

aysen hakkınızda hayırlısı canım üzülme..
ebrar o nedemek öyle inşallah hap beraver hamile kalacazzz.
ve gelelim eşimin sonuçlarına :::
gerçi ben daha okumadım ama sayı 24.5 milyonmuş hareketlilik ve canlılık 100/ 60 mışmış
dr bu şekilde hamile kalınmaması imkansız eşin dr gittimi demiş..
benimkide gitti hsgde çektirdi temiz demiş..
o zaman siz gününü tutturamıyonuz demiş haydaaa 4 sene olacak o gün hiçmi tutmadı...
gerçi biz bu sene daha çok üstüne düştük önceleri hemen duşa kalkıyordum neyse..
şükür belkide yeni yeni düzeliyo dr.
sigarayı bıraktıktan sonra 1 senede sperm sayıısı artar demiş .
her şey boşta işte zamanı değil
kızlar birbirimize dua edelim...
ay rahatladım birde ben okusaydım şu sonucu...
canım hadi gözünüzaydın .çok sevindim yaa belkide bebişin seninle tatlım sen hernekadar yok desende beli olmaz .inşallah yanılıyosundur.miniş gelicek bence çok yakın canım..opuyorumnanaktan

Back
X