"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebuşumm iyiyim çok şükür canımmm

bugün balkondan çamşırları topluyodum şöle bi baktımm düşündüm dedim ya kendimize hayatı neden zehir edelim bi daha bu yaşımızamı gelicez veya böle genç mi olucaz
olursada allahtan olmazsada ne yapayım eşim ve ben iyi olayım dedim
kendime bi gaz verdimmm
o gazla geziniyom şimcik
derdi veren allah sabrınıda veriyo buna çok i inandım artık
inşlhhhh dermanımızıda verecek

hahh böyle işte .hp böyle düşünmemiz gerekiyoda arada geliyolar tatlım.vericek canım yaa ben inanıyorum bunca yıla rağmen..

kıslar çakşır otu kürü yazdım google 18+ çıktı
:roflol::roflol::roflol:

anammm aktardan alırken adamalr dip dip bakar artık bize :roflol:

kıslar çakşır otu kürü yazdım google 18+ çıktı
:roflol::roflol::roflol:

anammm aktardan alırken adamalr dip dip bakar artık bize :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delüüü valla haklısın adam bakar yüzünüze yaa bunlar sapukmu diye..

aman olucak tabiki hayat boş olmazsada elden gelen bişi yok hep diyorum vardır bundada bir hayır olmazsa rabbim vermiyosa bişi yapamyız en iisi boşvermek haydeee:dance:

aysen sende orta yaşlı birine sor valla bak ben hep yaşlı olan aktarları seçtim otun kökü kaynıyormuş kendi herhalde çiçek kısımlar balla falan karıştırılıyormuş..
anaaa bizdeki karışımda var adam koymuştu eşimde yiyor bak şimdi hatırldım suyunu bari alatım oda hazır satılıyormuş
aysen bide eşin sigarayı bıraksın...

hatta eşimin arkadaşı aktar o eşime yengede ysin demiş ama ben tadını sevmedim bide bana yan etkisi olur dedim kendi kendime ama okudumki kadınlarada iyi imiş ebraaar acep bizdemi yesek hani ......
hep görevmiş gibi yapıyoz ya belki bizede şevk gelir...

evet bal içi ii olur hiç olmazsa balda etkiliyo spermcikleri
ama düzenli kullanım yazıyoda günde nekadar yazmıyo nese aktara sorarrız artıkınn

kıslar bide bu bizim spermcikleri belkimde çokk güçlü kuvvetli yapar guclubacismileguclubacismile
bakarsınız içlerinden biri elinde çiçekle gidiverir biizm yumoşa kandırıveriraklinialirimsmile
beklenen buluşma gerçekleşir sonunda
:teytey::teytey::teytey:

hatta eşimin arkadaşı aktar o eşime yengede ysin demiş ama ben tadını sevmedim bide bana yan etkisi olur dedim kendi kendime ama okudumki kadınlarada iyi imiş ebraaar acep bizdemi yesek hani ......
hep görevmiş gibi yapıyoz ya belki bizede şevk gelir...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız nur bi alemsin yaa .yiyelimde ben artık herşeyden korkar oldum .

kıs 3 aktar var zati gözüme kestirdiğime girerim önce yandan bi bakış yaparım :dilcikar:

canım sigara konusunu hiç açmasak daha ii :utangac:
artık ne zaman dank etcek eşime bilmiyom alsanaalsanasmile

aynen nurcum ihtiyacımız var artık bizimde dopinge sıkıntı verdi çalışmak..

bana bugün doktor sende keçiboynuzunu iç dedi
demek kadın boşa dememiş
isteksiz isteksiz zorla yapıyon olmuyo iç güçlen der gibi guclubacismileguclubacismile

evet bal içi ii olur hiç olmazsa balda etkiliyo spermcikleri
ama düzenli kullanım yazıyoda günde nekadar yazmıyo nese aktara sorarrız artıkınn

kıslar bide bu bizim spermcikleri belkimde çokk güçlü kuvvetli yapar guclubacismileguclubacismile
bakarsınız içlerinden biri elinde çiçekle gidiverir biizm yumoşa kandırıveriraklinialirimsmile
beklenen buluşma gerçekleşir sonunda
:teytey::teytey::teytey:

ay artık kancaklarsa çiçek çukulata hediye ne isterse razıyım yumoşlara vermeyekaydirigubbakcemile3

aysen bide spırmenmi ne bi ot daha var koyu yeşil renkli oda iyi geliyormuş onuda araştır bence

kıssss o ne öleee ilk defa duydum o otu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kıs google yazdımm spaydırman çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugün ne ararsam acayip bişiler çıkıyooo yaaaa

kıs sende ii araştırmışsınnn
heeeeeeeeeee aferim bugünki ödevindne geçtin :lepi:

ev alma komsu al demisler :smiley-cool: komsunun interneti bir var bir yok var oldukca burdayim kizlar :smiley-cool:
zor tatlim neler yaptin, duser o troid hic merak etme. diger konuda iyidir insallah, ozelden ya da msnden yazr misin bana?
nurun kiz git doktora aa neyse ciksin ortaya ben bile sinir oldum. Allah yolunuzu acik etsin tatlim su sperm konusu istediginiz gb olsun Insallah.
sevalcim sen nasilsin?
makbus guzel hamis nasilsiniz minnosla, azaldi mi bulantilarin?
walla kizlar ya ben cok hastayim ya da hamile ya da psikolojik hamile gunlerdir basim donuyor ozellikle yurursem atesim oldugunda olur aslinda bana bu, hergun hasta olucam hani bademcik falan die bekliom ama olmuyor dort bes gundur basim donuyor, ee bende de heyacan basladi artik ozellikle halsizligim ve bas donmem konusundan sonra, ben negatife hazirlamistim kendimi simdi kafam karismaya basladi, dualarinizda unutmayan bu gunu :a015:
günüm iyiyim minnoşunda iyi çok şükür bulantılarım pek kalmadı gibi ara ara oluyor ama o kadar yoğun değil..
bu arada test yaptırmışsın üzülme lütfen belki erkendir daha keşke değer olarak ne kadar çıktığınıda yazsaydın..
kıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum:gitme:
ah güzelim üzülme Allahtan ümit kesilmez ne ihtimal vermedikleri insanlar hamile kaldı Rabbim istedikten sonra herşey boşopuyorumnanaktan
aysen hakkınızda hayırlısı canım üzülme..
ebrar o nedemek öyle inşallah hap beraver hamile kalacazzz.
ve gelelim eşimin sonuçlarına :::
gerçi ben daha okumadım ama sayı 24.5 milyonmuş hareketlilik ve canlılık 100/ 60 mışmış
dr bu şekilde hamile kalınmaması imkansız eşin dr gittimi demiş..
benimkide gitti hsgde çektirdi temiz demiş..
o zaman siz gününü tutturamıyonuz demiş haydaaa 4 sene olacak o gün hiçmi tutmadı...
gerçi biz bu sene daha çok üstüne düştük önceleri hemen duşa kalkıyordum neyse..
şükür belkide yeni yeni düzeliyo dr.
sigarayı bıraktıktan sonra 1 senede sperm sayıısı artar demiş .
her şey boşta işte zamanı değil
kızlar birbirimize dua edelim...
ay rahatladım birde ben okusaydım şu sonucu...
nurcum senin adınada çok sevindim canım bakarsın bu ay tutmuştur gününde kırmızılar o nedenle gelmemiştir:Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------

kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
zeynom geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin dikkatli ol sakın üsütme emiŞeniz
kızlar sanmıyorum ben iki kere test yaptım malesef negatif .benim herzamanki durumum sanmıyorum hamile olacaımı..
ebroşummm seni çok karamsar görüyorum son günlerde hiç yakışıyomu sana böyle umutsuz olmak ben inanıyorumki en kısa zamanda melekleriniz size gelecek:teselli:

kızlar hem haber vermek için hemde boncuk geldimi diye bakmaya geldim..kocişle dışarı çıkıcaz canım sıkıldı evde oturmaktan..gece geçte olsa gelmeye çalışıcam öptüm siziŞenizŞeniz

Back
X