"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

anlıyorum canım erkekler için biraz daha stres yapıyo olmaması hayırlısı inş bekletmeden gelir minigin canım

anlıyorum canım erkekler için biraz daha stres yapıyo olmaması hayırlısı inş bekletmeden gelir minigin canım

cok streslı ıs ortamında esım dıyorkı bır kızım ola ısten gelısı onu sevsem stresımı atsam ne guzel olur dıye hayal kuruo sımdı ben yok desem nasıl kabul ederkı baba olmayı cok hak edıo uzuluyorum bende hayırlısı artık ne dıyelım:emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız
benim sivilcem belirdi ve belim acayip ağrıyo adet olacam galiba yine olmadı mafoldumben

prensesim hiç belli olmaz canım .bende hamileyken acayip sivilce dökmüştüm .normalde hiç olmazdı bende .inşallah minişin seninledir

kızlar netim gitti demi..msn den kaçmadım yanlış anlamayın anlamazsınız gerçi de:)
prensesimmm inşşş gelmez canım benim..
bende kaçayım artık geç oldu öptüm hepinizi kızlar.

kızlar merhba dün yazmadsn çıktım neim gidi pgeliyodu
dün doktora ggigtim çok şükrü başalfık yumurta takibine rahim kalınlaşmaya yımurtabüüymeye başalmış her şey otlundayımış yarın yine gidecen dün ilişkye girmrmizsitedi doktor birda yarın gidecem kzılar brn bu yumurta tskaibin çok sevdim
günüm canım rabim büyük bitanm nişaalh san süpriz yaapaıp geelcek beişin canım ne olur üzme kendini her şeydebir hayır vardır
nurucm gözün aydın caınm oh ne güzel gözünüz aydın kız sen hamişsinn bence ya bu kadar gecikme olurmu
ebroşum caınm seni hiç böyle umutsuz görmrmiştim ne oldu sana kuşum inşalallaalh 2010 da beişni koarıa alcan
loçakm sen ansılsın caımn inşlaalh sned oebebk mağazsaınadan bebişniniçeyizni hazırlarsın canım
gökçoşum sen ne yapıyon senlede karşılşaamadık canım
bersum canım sen nerelrdesin yerin çok bel iya
riçhim canım sen ne yapıyon regil ladın demi inşalalholmasında beişini senlendir

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar..
sevalcim sağol evet yaaaa dualarım kabul oldu düzeliyo ama bence bu birazda perhize bağlı 7 günlük bi perhiz ama zoraki :kedi: ama olsun demekki ben yumurtlama gününden önce bayağı perhiz yaptıracam işe yarasın..
bide orolog eşime siz gününü tutturamıyor olabilirsiniz kadın doktor eşine bilgi versin demişş haydaaa
şimdiye kadar çok dr değiştirdim kimse bana böyle bi bilgi vermedi bu ay kendiliğimden yumurta takibi yaptıracaktım ama olmadı...
neyse..
canım sen dün dr gittin değilmi ne dedi umarım hayırlı haber getirdin..

canım yukarıda belirtim yine yazayımevet günün tuturabayabiirsiniz çünkü çok öemli yumurtalam günüher şey yolunda yunurta büyyüyo rahim kalınlaşıo doktor tam her şey istediim gibi gidio dedi

ayy seval ben bakar kör olmuşum yukarıda dr haberlerini vermişin ben tam okumamışım :(
bu gün çoook işim var yarın misafirim geliyor evimi bu günden temizliyeyim yarın ikramkarımı hazırlarım ama bi tembellik çöküyo nete geçince eyvahedigeldismile

Back
X