Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENDE ÖYLE OLMASINI UMUYORUM YA İNŞALLAH DEDİGİN GİBİDİR.bu arada ebrarcım rüyan çok güzelmiş.inşallah hamilesindir.bende rüyamda yeni hamile olan arkadaşım var onu gördüm karnı büyümüş onu seviyordum hayırdır bakalım.derinim test umarım yanlıştır ve 3-4gün sonra hamiş haberini alırız
olsun cnm evet zeynodayız samanyoluna bakıyoz da reklam arasında bi bakam dedim.derinim kusura bakma canım telefonla görüşüyodum..sağol tatlım yaa bende diyorum vardır bunda bi hayır diye neyse zeynoya gidiyonuz demek iyi eğlenceler canım size
kızlar bende en son 27 kasımda hasta oldum eşim o süre içinde yanımdaydım29 kasımda yanımdan ayrıldı.sonra 1-2 ocakta yanımdaydı..eşimle ayrı şehirlerdeyiz.ben 4 ocak 10 ocak arası Farlutel içtim.hala hasta olmadım.( farlutel kullanıpta hasta olmayan var mı aranızda.
doktor beni deli etti.ultasyona göre gebelik var diyor ama kan ve idrarda çıkmıyor.o zamnada olmaz diyor.sizce benim durum ne olabilir.belirtilerin bir çoğu var.kasıklarda sancı sabah mide bulantısı mide yanması,uyku isteği,karnımda gaz vs...