"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tahmın ettıgınız gıbı dogum yaptım erkenoldu dogum hıkayemı anlatacagım bol vaktım olunca 2 ay 4 gunluk olduoglusum

aaaaaaaaaa hayırlı olsun sevilim valla herkez seni çok merak etti uğramaya çalış olurmu minişide öp yerime

tahmın ettıgınız gıbı dogum yaptım erkenoldu dogum hıkayemı anlatacagım bol vaktım olunca 2 ay 4 gunluk olduoglusum

canım ohh yaa sonunda geldin .çok merak ettik seni.maşallah minişin büyümüş güle güle büyüt tatlım.biran önce gelde anlat bize.öpüyorum seni ve oğluşunu..

selam güzeller ben annemdeyim pcyi boş yakalamışken bi bakıyım dedim
günüm özlettin kendini yaa ama sen iyi olda gerisi önemli değil...
sevilimmm hoşgelmişsin tatlım minişin büyümüş bile maşallahhh dört gözle bekliyoruz seni gelde anlat biran önce..

cano geldim resimlere bakıyodum .buluşmaar yapılıyo negüzel.darısı bize inşllah..
nasılsın tatlım?

iyi olmaya çalışıyorum canım sabah fenalaştım her sabah gevrek yiyorum ben dokundu galiba bu defa annemlere zor yetiştim :(((sen nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum canım sabah fenalaştım her sabah gevrek yiyorum ben dokundu galiba bu defa annemlere zor yetiştim :(((sen nasılsın

aaa canım geçmiş olsun yaa .dikkat et kendine sen ikicanlısın öyle gevrekle filan olurmu yaa.
bende iyi sayılırmı karnım ağrıyo .bide acayip üşüyorum.havada soğuk zaten.öyle işte bugün hep evdeydik .benimkinin keyfi yetmedi biyere çıkamadık.birazdanda abisine gidicez.laelaelaelaelaekötükedihüso

ne bilüm canım yaa hoşuma gidiyor gevrek ama bundan sonra yemem heralde..
doğru hasta olmuşsun sen bebiş yoksa gelmesi iyi olmuş..
ben de kaça kadar annemde olurum bilemiyorum selim okulda hala e okul çalışmıyomuş yarına karne yetiştiricekler kimbilir kaçta gelir

yeme canım yaa .sen şimdi çok güzel beslenmelisin.bırak kilo alıcam diye korkma sakın..
yaa evet haberlerde dinledim şimdi ellemi yazılcak karneler .çok zor yaa.allah kolaylık versin.,
makbuş kar varmı oralarda?buraya geliyomuş yarın itibariyle..
evet cano yaa bebiş yok geldi çok şükür .sıkıntı yapıyodu ..

ya makbuşum neoluyo bizim topice ne tat var ne tuz anlamıyorum kimse kalmadı .valla bizde girmesek bide sabit olmasa ikinci üçüncü sayfaya düşücez yaa..

ya aslına bakarsan evdeyken yiyesim olmuyor aslında hiçbişey yapasım olmuyor orda ama annemdeyken güzel besliyor beni :))
ya elde yazma ihtimalleri yok çünkü tüm notlar internet ortamında ..
valla ben bizim bulunduğumuz yerde göremedim ama gebzede vardı canım biz sadece soğuk yiyoruz :)))

canım burada öyle felaket soğuk varyaa.
anneler besler kuzularını afiyet şeker olsun minişede kilo olsun inşallah..

valla makbuşum çok üzülüyorum hemde çok .nasıl olcak bilemiyorum ama inşallah toplaşabiliriz..

inşallah canımm..ebroşum kusuruma bakmazsan ben kaçıyım kardeşim zabani gibi dikildi başıma erken gelirse evde girerim yine öpüyorum seni çok kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Back
X