"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esensedacım yaşın büyük olmuş olabilir ama gel gör ne yaşı büyükler dogum yapıyo istemeden hamilşe kalıyo rabbim inş senide fazla bekletmez canım gönderir minigini

selam hatuşlar herkese iyi haftasonları diliyorumm ben yine anneme geldim kociş arkadaşına gidicek kızların gitme işide yarına kaldı..

selam hanımlar güzel birgün diliyorum.burda inanılmaz kar yğıyo .
gökcem karşılaşamadık iyisin inşallah bitanem.bittimi işlerin canom?
semoşum sende gelmişsin seninlede karşılaşamadık.gerçi artık kimse birbiriyle karşılaşamıyo .öpüyorum senide canım..
makbuşum sende annendeymişsin selam anneciğinede.öpüyorum datlum..
kızlar işlerim var akşama misafir gelicek .yemek yapmam gerek hepinizi öpüyorum..

kızlar yaa nerelerdesiniz .geliyorum gidiyorum kimse yok.
bugün evde sıkıldım .dışarda acayip kar var çıkıp oynamak isterdim ama bana uyacak bir delüü bulamadım.neyse kociş gelsin belki onu ikna ederim..

ebraaarrar
aradığın
deli
benim
ama
uzağım
ne
olacak
şimdi
karı
çok
özlediiimmm
olumunekankayizsmile

yaa bu arada sevalim yok nerdeki gelmemiş sanırsam canı sıkkındı anlatmak istemedi ama inş çözülmeyecek bişey değildir..
gökçe bu havada ne temizliği anam izmir donuyor resmen o kadar soğukki anlatamam.
benim bu gün misafirim geldi evi temizledim ikram falan derken akşam oldu..
bide bana porselen bi tencere hediye getirmişler çoook sevindiim çocuk gibi :lepi: hediye getiren misafirleri çook seviyorum :utangac:

deriiin üzülme ama çok heveslenmede cicim o göğüs şikinliği acısı kasık batması bendede oluyordu uyku şişkinlik halsizlik ama umarımki senin bu halin hamileliktendir ....

doğum hıkayemı anlatacağım ama bilenler varki ben sezaryan olacaktim ve 10 gun vardı 15 kasım pazar hafif sancım vardı sabah kahverengi akinti ve bir zaman sonra kirmiziya donustu doktorumu aradim ankaradayım hemen acile git ben ariyorum dedi bir telas sardi hemen cantayi alıp gittik doktor muayene etti 1,5 cm acilma var normal doğum olur dedi yatırayımmı eve mi gitmek istersin dedi beklemek için ben imza atarak eve geldim

hastaneye yakın olduğu için ev 15 dk sonra doktorum aradı neden yatmadın hemen gidip yatıyorsun odan hazır dedi ozel oda ayarlamıs ben gittim yattim yanimda gorumcem le saat ogleden sonra 3 filan oldu tabi aksam oldu ziyaretciler filan geldi hala benim bırseyım yok oturduk keyif yapıyor tv izliyoruz on gibi esim geldi yukariya çıkarmadılar biz indik kahve filan içtik bende ne agrı var ne baska birsey

sonra esim gitti biz odaya çıktık hemsire geldi muayene etti 3 cm olmus doğuma alıyoruz esyalarini al yanına dediler ben sok oldum cunku hiç bırseyım yok pasa pasa gittim dohumhaneye yatirdilar nst ye bağladılar saat on buçuk oldu bende hala sanci yok var ama adet sancıcı gibi birsey millet kendini yırtıyor ebeler ilk doğumun 3 cm acilma sabah ancak dogurursun dediler dedim ben ne yapacağım ben sabah doguracagım yaa gelip muayene bile etmiyorlar

herhalde bir bakalım su kıza dediler saat bire çeyrek var muayene etti 8 cm olmus 10 dk sonra doguma alıyoruz dedi ben telaslandım bırseyım yok diye saat bire 5 kala sedyeye alıp goturduler doğum sandalyesine yattim saat bir ebe ne yapmami anlattı agrı gelince ıkın dedi 1. Olmadı agzimi açık bırakmısım :) ikinciyi yaptım çok az kaldı bir daha dedi ve 17 kasım saat 1i 12 gece oğlum geldi 12 dk 2 ıkınma ile agrı çekmeden yani çok hıssetmeden doyurdum kızlar canı çok kıymetli olan ben çok korkan ben normal doğum yaptım

allah analı babalı sağlıklı büyütsün hayırlı bi evlay olsun canım..
ay bende çok heveslendim şimdi rabbim o duyguyu bizlerede yaşatsın inşallah..

dikislerde canım çok yandı ama varya onu gorunce ne acı kaldı ne sizi çok acayip bi duygu 2 kilo 680 gram 48 cm doğdu 38 haftalık doğdu normal doğum zor gibi gorunuyor ama çok rahat odaya gider gitmez ayaktaydım simdi oğlum 2 ay 6 gunluk 5 kilo 400 gram 54 cm ve benim tipa tip aynım tontıs yanaklı gıdıklı bir bebış gulucukler saçıyor teyzeleri allahim bekleyen herkeze nasip etsin sabır arkadaslar bende 21 ay bekledim ama simdi oğlum benimle

Back
X