Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geldım ve gıdıyorum mısafır vardı bı ugrum dedım ortalıgı toparlıcam zaten kımsecıklerde yok öptüm hepınızı
Derinim beni saymamışsın ama bende geldim:) bu arada şu saat itibariyle regl olmadım.ama sancılarım var ve ishal oldum çok kötüyüm yaaa
canom niye sıkılıyosun takma yaa bunlar hep aynı işte .inşallah enyakın zamanda kendi işinin başında olursun.ayy kızlar yaa bugün hep sinir bozuklugu içinde geçti...işyerinde hep sinirlendim.müşterileri görmek dahi istemiyorum offf...müşteriden ziyade yanımda duran ablayı biliyonuz ,çok iyidir kendisi ama acaip karışıyo ben müşteriye bakarken..bide akşam kapama saatim geldi kapamıyo bi türlü bu ne yaaa...
bugün de kimse ugramamış yaa.bilmiyorumkismile
makbuşum iyi misin bitanem?
ebrarım da girmemiş hiç Allah Allah..kocişinle gezmeye gittin sen kesiiiinimmmmkaydirigubbakcemile2
kıslar sabah evden çıkarken ortalıgı dagınık bırakmıştım toparlıyım biraz.gelebilirsem gelicem bu gece büyük ihtimal gelirim ama.yarın pazar geç açıcam malum...öptüm hepinizi..
oyy datlum gelmişsin ama karşılaşamadık.olurmu hiç kızmak seninle alakası yok ama buara topice girip kendi kendime konuşmaktan hoşlaanmıyorum .neyse umarım düzelir budurum..sen nasılsın ?ablacığınla özlem gideriyosun demi...slm kızlar
nuruncum geziyom canım yaa napalım evde bunaldım artık sıra gezmekte hep tedavi stres derken şimid de gezinmek iyi geldi sen nasılsın
masalcım inş iki kat artmıştır canım hayırlı haber al inş
ebroşumm gelmemişsi hiçç yksammm bana mı darıldın datlum yokum die:)
yaaaa bu nee niye kimse gelmiyo yaa((
ebrarımmm,makbuşummmmm gökçemm riçimmm kıslarr hepiniz neredesiniz yaaa.makbuş çagrı atmıyom geç oldu diye..atıcam deimştim ama senin herüf kızar mızar:)
richim sendede misafir varmış kolay gelsin bitanem öptüm seni...kızlar geldım ve gıdıyorum mısafır vardı bı ugrum dedım ortalıgı toparlıcam zaten kımsecıklerde yok öptüm hepınızı
canım hadi hayırlısı inşallah yaa .demek bugece tekrar test yapıcan inşallah çok katlamıştır bhcg ..Derinim beni saymamışsın ama bende geldim:) bu arada şu saat itibariyle regl olmadım.ama sancılarım var ve ishal oldum çok kötüyüm yaaa
hayirli geceler canlarciklarimopuyorumnanaktan