"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

asumancım hayırlısı canım rabbim daha fazla sınamasın bekletmesin inşş
kızlar ben kaçar kib öptm kociş uyuyalım diyo iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrr

richim evet bende okudum inşallah çok önemli bişey değildir datlum .gelsende konuşsak gerçi ben kaçıcam birazdan çok yorgunum.

ay kaçıran kaçırana yaaaboshayallersmilebende kaçırdım herkeslerialsanaalsanasmile
asumann hoşgeldin canım aramıza...ay sana hemen asuşşş diyesim geldi ya çok içtensin..topicimize yeni gelen bazı insanlar gibi degilsin neyse açmıyım konuyu şimdi kompleksli insanlarla ugraşmıyalım dimi:senin gibi içten ve sıcak insanların topici burası zaten yeniden hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

ebroşşş kaçırdımmm gökçemide senide yaaa...
hep böyle oluyo..izinli günlerimde oturuyom ama kimseyi bulamıyorum:(((
makbuşumda gitti offf..neyse dolanayım azcık...
bitoş ablammm gelde iyi geceler öpücügümü verrrrzemuszemusbayanssulusmile

riçimmmmmm gittin mi datluşşş:((

iyigeceler09ix11ap0.gif

evet canım benim almama gerek kalmadan bir arkadasım yolladı elindekileri sagolsun...bakalım ilk deneme olacak inşallah ikimizde ilk denemde kavuşuruz minişlere lilyumcum:emir_bebek:Şeniz

ayy inşallah kısss kaydirigubbakcemile3bakalım belki de ikimizde hamiş oluruz bu ay mızmızımm:))

anaa spor yapıyon dimek güzel hatunn seni formunu koru:))anamm benim de yapmam gerek doktorda zayıflamam konusunda kesin konuştu dogal olarak..pko olunca kilo da kaçınılmaz oluyo ve veremiyoruz malesef:(((

kuşummmmmŞenizhoşgelmişsin..evet bi degişiklik yok canım...
bak yine topicin safra taşlarına yetiştinkaydirigubbakcemile3dün o yazıyı okur okumaz aklıma düştün günüm:)))
demek senin kırmızılar geldi gene ayyy dövücem en sonunda gelmesinler artık yaaaaa:gitme:

aa fıstıgıma noldu merak ettim şimdi..yoksun da..neyse konusuruz bu gece gelebilirsen gel riçim.yarın izinliyim gece konuşabiliriz datluşŞeniz

zorcum çok geçmiş olsun tatlım..o üfürük dedikleri bende de var doktor bi keresinde öyle demişti..ama üstüne düşmedim hata ediyoruz aslında baktırmak gerek..yegeninie çok geçmiş olsun canım yaa.

bersumm hoşgelmişsin canım benim..okul telaşı başladı Allah kolaylık versin canım yaaa...
demek takibe başlıyon hadi hayırlısı bersum inşallah yumoşlar kelek yapmaz bizealsanaalsanasmile

canım benimmm bende şimdi ezele bakıcam iyice başlamadan yemegi de hallettim..kaynanam gelecek kayınbabamla:))dün girmemişti içeri babam bugün gidelim de bi çay içelim demiş...
neyse kaçtım şimdilik canlar öptüm hepinizi...Şeniz
tatlım sen ne durumdasın pekı sımdı beklemedemısın? Yumurta testı mı yapıyosun? Ya da ne zaman kullacaksın preseedı dıye sorayımopuyorumnanaktan benım reglıme 5gun kaldı ayy zaman gecmek bılmıyoooeyvahedigeldismile

selam güzeller sabah erkenden anneciğime geldim uğrayamadım o nedenle..yatırılıcak faturalarım var annemle dışarı çıkıcaz..gün içinde gelmeye çalışıcam öpüyorum sizi kocaman

herkese hayırlı güzl günler diliyorum siz böyle geceleri kaynatıyonuz ben sinirden çatlıuorum aman iyi olunda ..
asuman hoşgeldin hakkında hayırlısı..
derinim preseed umarım bu ay hamile kalmana yardımcı olur.
kimseler yok ben biraz gezineyim richi kızma olurmu:)

ay kaçıran kaçırana yaaaboshayallersmilebende kaçırdım herkeslerialsanaalsanasmile
asumann hoşgeldin canım aramıza...ay sana hemen asuşşş diyesim geldi ya çok içtensin..topicimize yeni gelen bazı insanlar gibi degilsin neyse açmıyım konuyu şimdi kompleksli insanlarla ugraşmıyalım dimi:senin gibi içten ve sıcak insanların topici burası zaten yeniden hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

ebroşşş kaçırdımmm gökçemide senide yaaa...
hep böyle oluyo..izinli günlerimde oturuyom ama kimseyi bulamıyorum:(((
makbuşumda gitti offf..neyse dolanayım azcık...
bitoş ablammm gelde iyi geceler öpücügümü verrrrzemuszemusbayanssulusmile

riçimmmmmm gittin mi datluşşş:((

tşk ederim asıl sizler çok sıcaksınız aranıza kabul ettiniz hemen :) bu arada bana herkes asu der ama sen asuş de oda senin ayrıcalığın olsun dimiiii:)))

herkese hayırlı güzl günler diliyorum siz böyle geceleri kaynatıyonuz ben sinirden çatlıuorum aman iyi olunda ..
asuman hoşgeldin hakkında hayırlısı..
derinim preseed umarım bu ay hamile kalmana yardımcı olur.
kimseler yok ben biraz gezineyim richi kızma olurmu:)

hoşbulduk tşk ederim hepimizin hakkınsa hayırlısı olsun

Back
X