• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam gündgmdn

ne yapalım canım allah ol demeyince olmuyo işte moral bozmayı vardır bi hayır her şerde

ben hastalığımı öğrenmeden önce hamiş kalsaydım bebişin düşmesi veya özürlü doğabilme durumu varmışş

bunu öğrenince ne kadar şürkettim rabbime sen ne büyüksün diye bir seneyi geçti olmadı varmış bi hayır şimdi iyiki diyorumm tabiiii

eyy güzel allahım sen ne büyüksün vereceğin zamanıda vermeyeceğin zamanıda biliyosunnn

rabbim sana hamdüsenalar olsun

kimsecikler yokmu kizlaarrr cok canim sikkin
o kadar kötü haldeyimki bogazim agridi aglamaktan sakin korkmayin bebegim cok iyi ama esimle aramda cözemedigim bi derdim var icimde bi kurt gibi yeyip bitiriyo beni sasirdim kaldim ne yapayim ne edeyim sastim kaldim yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ottan sudan seyler yaaa rezilligi üstünde gece gece mahvetti beni
ziril ziril agliyom yatagimda zaten alt üst bi piskolojim var offfffff offfffffffffff

istenmeyen bi bebegim var allahim yardim et ne olur yaaaaaaaaa

offfff neyse yaaa ben yatayim bunuda atlatirim neler gördüm ahhh allahim sahit buda gecer rabbim bebegimi bize bagislasin dilegim bu mafoldumben

canim ne olur cabuk toparlan, bak cok uzgunuz asil biz seni heveslendirdik diye bundan boyle hicbirinizin kan sonucu gelmeden agzimi acmiycam cok uzuldum gercekten. senden tek ricam ovulasyon testlerine devam ve bundan once gunleri cok tutturamadigina inanman ve 9 ayin cok uzun bir sure olmadigini kendine hep soyleyerek strese girmemen canim bak streste onemli su ana kadar normaldi ama bundan sonra aylar oldu deyip stres yaparsan bu sefer bu yuzden gecikir hamile kalman. bunu israrli yaziyorum cunku ben 11. ay gb baslamistim bu strese fazlasiyla ve doktor bana artik stres yuzunden olmuyor demisti bak ebrara da oyle demis. sen bizim yaptigimizi yapma diye israrim canim yoksa 9 ay da az degil her ay morel bozuklugu anlamiyorum sanma bir tanem.

canım cok sagol cok ıyısın güncüğüm ya her ıste bı hayır vardı esımle konustum ya öyle heyecanlanmak bıle güzeldı daha emın olmadan hepınız sevındınız aslında bu güzel bısıy bu benı sevdıgınızı ve bırbırımıze cok deger verdıgımızı gösterır o yüzden gercekten mutluyum:kedi:acemi caylağın bu ay sınıfta kaldı:lepi:ovülasyon testınede kesınlıkle dvm edıcegım o bıle kendımı ıyı hıssettırıyor umarım senın dedıgın gıbıdır cnm yakındır :Saruboceq::Saruboceq:umarım hepmızınkı yakındır:Saruboceq::Saruboceq:yazdıkların ıcın cok sagol hepsını okudum cnm opuyorumnanaktan
buarada güncüğüm dün senın ıcınde kötü bigünmüs bak bıze kuvvet verıyosun sende güçlü ol bıtanem bıkez oldu yıne olcak bende uzak olmadıgını hıssedıyorum o patateslerden doya doya yıceksın öyle kılo alcaksınkı ınsallah yıgenımızde tosun gıbı olcak:Saruboceq::Saruboceq:allah büyüktür güzelım ben cok güvenıyorum hepımız ıcın rabbıme güldürücek yüzümüzü ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

o kadar kötü haldeyimki bogazim agridi aglamaktan sakin korkmayin bebegim cok iyi ama esimle aramda cözemedigim bi derdim var icimde bi kurt gibi yeyip bitiriyo beni sasirdim kaldim ne yapayim ne edeyim sastim kaldim yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay cnm benım ya kıyamam aglayarak kendınıde bebişinıde üzme neolur esın senı paylasmak ıstemıyo ama alısıcak oda emınım senı cok sevdıgınden böyle yapıyodur ınankı ıstenmeyen bebk olurmu sız kac ugrastınız onun ıcın aklına böyle seyler getırme
güçlü ol hesey düzelıcek sende hassa bı dönemdesın duygusalsın gecıcek hepsıde:1hug:

kızlar acılıs yapmayı unutmusum günaydın gününüz aydın olsun ınsallah
buarada basımız sagolsun bgn cok önemlı bigün oyüzden uyumadım bendeturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ah atamız olsaydı hersey daha güzel olurdu emınım

derınım makberım ebrarım bersucugum sevalım ve dıger kızlar hepınız sagolun benı düşünmüssünüz cok ıyısınız hepınızı cok sevıyorumopuyorumnanaktan

sımdı gelelım dünkü durumuma dün sabah gıttım kan verdım hormonlar her ay yaptırmazsam ıcım rahat etmıyo neyse eve geldım esım ıse döndü aradan 1 saat gecmedı benı bı sancı tuttu ınanılmazdı ayaklarıma kramp gırdı agla agla harap oldum sonra esımı aradım apar topar geldı ay yavrum ayakkabılarıyla gırmıs ıcerı ben aglarken bana sarılıyo korkma ben burdayım dıye halbukı o benden daha cok korkmustu(o ayakkabılarla gırmesının hesabını sonra sordum tabı:))neyse benı aldı götürdü doktora acıle ay sınır oldum acıldekılere esımı tutmasam kavga etcektı kkıkır gülüyolar hastamı geldı yoksa baska bısıymı agrı kesıcı ıgne yapıp yolladılar benı alçaklar kadın doğumcu yokmus neymıste gec gelcekmıs bıde para alıyolar böyle ınsanlar devletten gercekten hakkımız gecıyosada böyle ınsanlara haram olsun:olmaz:eve geldım tabı ben ıgneden önce agrı kesıcı yutmustum ıkı tanede onla beraber uyumus kalmısım neyse sonra 3te sonucları almaya gıttık sonuclar yıne allaha şükür cok güzel cıktı kıst falanda yokmus ultrasyonda baktı doktorla konustuk bıraz anlattım herseyı ovülasyon testı kullandıgımı falan...bana dedıkı cok ıyı yapmıssın dvmet o testlere dedı her yıl 1-2kez gecıkmesı normalmıs havalardan stresten. dedım ıdrar testı böyle cıktı dıye onlara cok güvenmeyın dedı yalnıs sonuc verebılıyo dedı korkmuyorum kızlar ovülasyon gerceklesıyo adetımde düzenlı buayı dıkkate almazsam allahıma da güvenıyorum o en hayırlı zamanı bılıyodur.esımle konustuk 9ay oldu dedık o 9ayın her ayı degerlendırıldımı dıye sordu bana düşününce hayır dedım aralıga kadr denıcez olmazsa esım gıdıp test yaptırıcak bende görünücem tekrar herseyın hayırlısı kızlar buarada hemsıre bana bıdaha agrın cok olsada majezik kullanma dedı sızede söylüm dedım hamılelıgı etkıler dedı

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize iyi geceler .yetişemedim size :gitme:
olsun bebişim konusuruz elbet:))opuyorumnanaktan
kizlar sinir oldum bugun herseye ve kendime!!! sigortaya gittim 3 saat bekledim benden sonraki kisinin daha iki aylik Allah bagislasin bir oglusu vardi bebek de el kadar ama bana sirirtip durdu canim dunya sekeriydi Masallah neyse tabii ben basladim icimden simdi hamile olsam hala 26 haftalik falan olacaktim alisveris yapacaktim vs diye, ordan sinir bozukluguyla cikinca dedim yemek yapamiycam hazir birseyler alayim esim cin yemegi cok sever ne alakaysa cin yemegi satan cinli teyseler fransiz patatesi yapmislar satiyorlar diyceniz ne alaka ben hamileyken 11 haftadan ogrenmedigimm 4 haftayi cikartin iste 7 hafta bu patatesten yedim, sabah aksam hazirini alir yerdim, sen pataesi gorunce agla di mi yok benim gozlerim dondu hani reglem yakin olsa sancam hamileyim de as eriyorum tabii bol aldim ve tum gece hem agladim hem yedim ama halime de aglar misiniz guler misiniz bilmiyorum bir yandan tkisitirarak yiyorum bir yandan agliyorum sonra da deli gb kendime guluyorum. oyle bir aksam gecirdim son kalan patatesi bitirdim demin niye bitti ya daha da yiyecektim diye bir daha agladim!!! :çok üzgünüm:
cildiriyorum galiba 3 saat bir bebisle yuzyuze oturup ustune patates denk gelince boyle oldum iste -tatlicadiarzu-
mektup gb de uzun uzun niye yaziyorsam, donem de sizler ne kaynatmissiniz okuyam :oklava:
ay canım günüm benimm yaa.kıyamam gözlerim dolduu yapma böyle nolurrr...:(((kıyamam..bilirim o bebişlerin sana baktıgındaki heyecanı sevinci...günüm canım arkadasım seni çok iyi anlıyorum.inanki..kaç yıl oldu bende bazen düşünürüm benimki olsaydı bir buçuk yaşında olacaktı diye:((
inşallah o günleri görücez bebişim benim üzülme onlur güçlü olmak zorundayız.bizimde bu konuda gülecegimiz,hamileligimizi doya doya yaşayacagımız günler gelecek canım inanıyorum ben...hiç üzme sen kendini canım benim:(Şeniz
semacim gelmissin masallah bebislerine Allah nazarlardan korusun onlari :nazar: :nazar:
derincim sen de dikkat et kendine dinlen iyice, beli ihmal etme bak hamileyken cok zorlar seni sonra.
richim gelmemis bir daha, guzelim ya uzulme gel aramiza bak halime yukarda anlattim, bosver sukredelim hayirliysa olsun diyelim bir tanem.
sagol canım ya.valla öyle ayak üstü baktı doktor saglık ocakları kalabalık biliyosun.ama annem gitmek istedi işte dedim daha çok hastalık kapıcaz burda.göründük geldik sinüzit ilaçları verdi bide antibiyotik..şu aralar içmeme bi mani varmı yokmu diye düşünmeden içeyim bu boşlukta ilaçları rahat rahat.
selam gündgmdn

ne yapalım canım allah ol demeyince olmuyo işte moral bozmayı vardır bi hayır her şerde

ben hastalığımı öğrenmeden önce hamiş kalsaydım bebişin düşmesi veya özürlü doğabilme durumu varmışş

bunu öğrenince ne kadar şürkettim rabbime sen ne büyüksün diye bir seneyi geçti olmadı varmış bi hayır şimdi iyiki diyorumm tabiiii

eyy güzel allahım sen ne büyüksün vereceğin zamanıda vermeyeceğin zamanıda biliyosunnn

rabbim sana hamdüsenalar olsun
canım haklısın...beklemekten başka çaremiz yok.üzülmemeliyiz ama elimizde olmuyo çogu zaman.Allah hepimize hayırlı zamanlarda verecektir inşallah.:Saruboceq:
canım yaaa sen çok duygusallaştın zatenn.eşin kasti bişey yapmıyodur aglamacım üzülme sen.napıyo kıskançlık mı ypaıyo vardır onunda düşündügü bişeyler.konusursunuz düzelir canım ...takma kafana üzüntü yaramazsana:(
derınım makberım ebrarım bersucugum sevalım ve dıger kızlar hepınız sagolun benı düşünmüssünüz cok ıyısınız hepınızı cok sevıyorumopuyorumnanaktan

sımdı gelelım dünkü durumuma dün sabah gıttım kan verdım hormonlar her ay yaptırmazsam ıcım rahat etmıyo neyse eve geldım esım ıse döndü aradan 1 saat gecmedı benı bı sancı tuttu ınanılmazdı ayaklarıma kramp gırdı agla agla harap oldum sonra esımı aradım apar topar geldı ay yavrum ayakkabılarıyla gırmıs ıcerı ben aglarken bana sarılıyo korkma ben burdayım dıye halbukı o benden daha cok korkmustu(o ayakkabılarla gırmesının hesabını sonra sordum tabı:))neyse benı aldı götürdü doktora acıle ay sınır oldum acıldekılere esımı tutmasam kavga etcektı kkıkır gülüyolar hastamı geldı yoksa baska bısıymı agrı kesıcı ıgne yapıp yolladılar benı alçaklar kadın doğumcu yokmus neymıste gec gelcekmıs bıde para alıyolar böyle ınsanlar devletten gercekten hakkımız gecıyosada böyle ınsanlara haram olsun:olmaz:eve geldım tabı ben ıgneden önce agrı kesıcı yutmustum ıkı tanede onla beraber uyumus kalmısım neyse sonra 3te sonucları almaya gıttık sonuclar yıne allaha şükür cok güzel cıktı kıst falanda yokmus ultrasyonda baktı doktorla konustuk bıraz anlattım herseyı ovülasyon testı kullandıgımı falan...bana dedıkı cok ıyı yapmıssın dvmet o testlere dedı her yıl 1-2kez gecıkmesı normalmıs havalardan stresten. dedım ıdrar testı böyle cıktı dıye onlara cok güvenmeyın dedı yalnıs sonuc verebılıyo dedı korkmuyorum kızlar ovülasyon gerceklesıyo adetımde düzenlı buayı dıkkate almazsam allahıma da güvenıyorum o en hayırlı zamanı bılıyodur.esımle konustuk 9ay oldu dedık o 9ayın her ayı degerlendırıldımı dıye sordu bana düşününce hayır dedım aralıga kadr denıcez olmazsa esım gıdıp test yaptırıcak bende görünücem tekrar herseyın hayırlısı kızlar buarada hemsıre bana bıdaha agrın cok olsada majezik kullanma dedı sızede söylüm dedım hamılelıgı etkıler dedı

riçimm fıstıgım benim iyi olmana sevindim canım..
demekki bir kere daha ne ögrendik bu olayla birlikte?
bu salak idrar testlerine güvenmeyecegimizi..
kızlar cidden kan testimizi elimize lmadan inanmayalkım artık şunlara:enbuyukkk:
kahrolsunnn tessstlerrrr kahrolsun teessstlerrrr:enbuyukkk:
riçim benimm kıyamam sana ben,inşallah aralıkta hamile çıkıcan canım.bende alıcam ovulasyon testlerinden:enbuyukkk:

kızlarrr herkese günaydınlarrropuyorumnanaktan
ama az önce ben çok üzüldüm...kardeşim dedi sirenleri beklemeyi unuttum..o anda dank etti kafama 10 kasım oldugumafoldumbenbi duyup saygı duruşumu yapamadım:(((oysaki hep yaparım unutmam ama aklımdan uçmuş bugün:(((

evet bugün 10 kasım...bir DEVıN bize veda ettigi o acı gün...
nurlar içinde yat atam...Allah sonsuz rahmet eylesin sana...
bu vatanı bizlere emanet ettin ama vatanımızı çeşitli oyunlarla yok etmeye çalışıyorlar yine...
inşallah herşeyy daha iyi olacak ve sendaha rahat uyuyacaksın mezarında...
yaşamıyor olsanda,arkamızda senin verdigin o asil güçle herşeyin üstesinden gelecegiz...
TÜRKıYE CUMHURıYETıNDE YAŞAMAKTAN SENıN SAYENDE GURUR DUYUYORUM.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DıYENE!turkbayragi

şimdi çıkıyorum kızlar..işlerimi bitireyim..sonrada tuanayı saglık ocagına götürecegiz..görüşürüz daha sonra öptüm hepinizi.

günaydın hanımlar yine en geç ben geldim :(((
günümm bu duygusallık nerden kız kıyamam sana inan yaşadığın psikolojiyi çok iyi anlıyorum :(((bende bi zamanlar öyleydim ama zaman geçtikçe üstünden insan hazmediyor artık..
riçim geçmişolsun canım benim hastanelerin acilleri genelde öyle bende çok sinir olurum.ayrıca bi sorun yokmuş bak inşallah tez zamanda gelicek meleğin sana.
exümm akşam konuştuk seninle gayet iyiydin bitanem ne oldu sana da böyle üzüldün sen:(((
bu arada bugünün benim için ayrı bir özelliği var abişimin doğumgünü :)))
neyse bende işlerimi hallediyim gelirim

günaydın herkese
günüm canım üzme kendinin canım nişalah rabm oduyguyu hepimize yaşatır zor bir sınav ne yapalım ne gelir elden bacımmafoldumben
ağlamacım canım benim üzme kendini canım duygusal olman hamilelikten dolayı yanlış anlamışta olabilirsin gülüm ne olur üzme kendini
semoşum canım nasılsın allahbebeğinin kucağına almayı nasip etsin canım özledim seni kb
riçhim canım benim çok geçmiş olsun canım önemli bir şeyin yokmuş ne güzel canım kb
derinim sen naassılsın canım
makberim abinin doğum gününkutlu olsun nice yılara

kızlar günaydın dün akşam çok kötü migrenim tuttu hiç bilgisayarı açamadım valla böyle kafama takınca migrenim tutuyo dün de ben eğer şimdi çocuğum olsa beni rahat bırakmazdı anne anne diye ama keşke olsada hiç rahat etmemeyede razıyım annem bazen napcan çocuğu bak rahatsın diyo ama içimi bilmiyo bazılarına sinir oluyorum kendileri tatmış ya o duyguyu tatmayanları anlamıyorlar

selamm..sevoş naber canım?
esensedacım geçmiş olsun canım migreni bilirim tuttumu fena yani.kardeşimin de var Allah yardımcın olsun.olsun be cnm milleti takma kafana.ben artık onların bizi anlamalarını beklemiyorum bile..anlayamazlar çünkü...takma kafana sen.

Back
X